مراسم افتتاح بنیاد امید ایرانیان در گیلان؛

حضرتی: روش اصلاح طلبانه نسخه نجات بخش جامعه است/ عارف: فکر نمیکنیم که در شرایط بحرانی قرار داریم

جلسه بررسی مسائل جاری کشور به مناسبت افتتاح بنیاد امید ایرانیان در استان گیلان با حضور محمدرضا عارف  و الیاس حضرتی نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی در مجتمع خاتم الانبیای رشت برگزار شد.

حرف تازه – جلسه بررسی مسائل جاری کشور به مناسبت افتتاح بنیاد امید ایرانیان در استان گیلان با حضور محمدرضا عارف  و الیاس حضرتی نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی در مجتمع خاتم الانبیای رشت برگزار شد.

اگر جامعه ما  فرهنگی باشد و دانایی را تزریق کنیم رفتار مردم ما تغییر پیدا می کند

در ابتدای این مراسم  سروش اکبرزاده مدیر بنیاد امید ایرانیان در استان گیلان با اشاره به تشکیل بنیاد امید ایرانیان گفت: این بنیاد یک بنیاد فرهنگی است، هرچند نمی توان آن را جزو جریانات اصلاح طلب معرفی نکنیم. طبیعی است با حضور دکتر عارف جزو این جریان است اما فعالیت آن وجهه سیاسی به مانند دیگر احزاب ندارد.

وی در ادامه گفت: به شخصه معتقد نیستم توسعه من همه ابعاد را در بر می گیرد، معتقدم در هر زمانی وجهی از وجوه توسعه برجسته می شود و خودش را نشان می دهد. در حال حاضر وجهه فرهنگی مهم ترین اصل توسعه ما است.  اگر ما نتوانستیم از برجام استفاده کنیم به دلیل این است که کار فرهنگی صورت نگرفته است. اگر جامعه ما  فرهنگی باشد و دانایی را تزریق کنیم رفتار مردم ما تغییر پیدا می کند و در ایام انتخابات به مانند گذشته حاضر نمی شوند.

اکبرزاده در ادامه گفت: کار آقای روحانی اشکالات زیادی دارد ولی کارشان تعمیر و مرمت خرابی های گذشته بود. من فکر می کنم بنیاد امید ایرانیان و نهادهای فرهنگی فرصت های مناسبی هستند که به تعمیق فعالیت های فرهنگی بپردازیم.

مجلس برای جلوگیری از بی اخلاقی ها  و فساد های شکل گرفته به عنوان راس امور وارد شود

سعید احدزاده رئیس دوره ای شورای هماهنگی اصلاح طلبان گیلان نیز در این مراسم با تبریک افتتاح بنیاد امید در استان گیلان گفت: شرایط کشور امیدوارکننده نیست. اصلاح طلبان با همه سرمایه اجتماعی خودشان به آقای روحانی رای دادند. هرچند آمریکا بدعهدی کرده است اما انتظار است مجلس در راس امور باشد و جلوی بی اخلاقی های فعلی گرفته شود.

وی در ادامه گفت: مردم هنوز اعتماد دارند که ما در کنار دولت کنار دولت و انقلابمان بمانیم و مقاومت کنیم. امیدواریم کمک کنید که به اتفاقات فعلی و فسادهایی که شکل گرفته  و مسایلی که مردم را ناامید کرده بگیرد.  وی ادامه داد: باید کمک شود جلوی هرج و مرج و ناامیدی فعلی گرفته شود. مردم هنوز به اصلاح طلبان اعتقاد دارند و امیدواریم این امید ناامید نشود که در این زمینه توجه به زنان  و بانوان انتظار ماست که مجلس شورای اسلامی می تواند از خودش و دولت شروع کند.

 

افسردگی از عوامل شورش های اجتماعی است/ روش اصلاح طلبانه نسخه نجات بخش جامعه است

الیاس حضرتی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: همه ما دچار مشکلاتی هستیم که نتیجه بی تدبیری هاست. با چالش های زیادی هم مواجه شدیم. در زمینه اجتماعی می توان ده ها موضوع چالشی اصیل را نام برد. وی ادامه داد: چالش دولت و ملت و رواج بی اعتمادی، گسل در عنصر خانواده را می توان جزوء این چالش دانست.

حضرتی خاطرنشان کرد: با با انگ زدن و متهم کردن و کنار کشیدن مساله ما حل نمی شود. راه حل تنها در امید است و باید آن را حتی به صورت مقطعی و کوچک نیز برگرداند.  شبی مردم ما جمع شدند که در کنار یکدیگر شبکه سه تلویزیون را ببینیم و نشاط و انرژی خودمان را به هم منتقل و تیم ملی خودمان را تشویق کنیم. همین موضوع با دردسرهای زیاد انجام شد ولی من گزارش اعتماد و نشاط ایجاد شده را ارزیابی کردم که دیدم فوق العاده روبه جلو بود.

نماینده اسبق رشت ادامه داد:  اگر بناست که عاقلانه رفتار کنیم تجربه کشورهای مختلف که مبتلا به مصیبتهای خودمان بودند را باید مرور کنیم و  به مانند آن ها باید در حوزه اجتماعی فیتیله را پائین آوریم. این که بخشی از زنان وارد استادیوم شوند نقش ترامپ و موضوع دلار است که بگوئیم نشدنی است. این فقط مقاومت و جسارت می خواهد.

نماینده تهران در ادامه بیان داشت: افسردگی از عوامل شورش های اجتماعی است. ما اگر می خواهیم نشاط اجتماعی ایجاد کنیم نباید شرایطی شود فردی مثل احمدرضا درویش هزینه بیست میلیاردی داشته باشد و جلوی فیلمش را بگیریم. وی افزود: قدمهای ولو کوچک برای ایجاد امید نسبت به آینده دارای اهمیت است.

حضرتی بیان داشت: ما در دولت اصلاحات چیزی جزء افتخار ندیدیم. رشد هشت درصدی در همان دوره ایجاد شد. همین دولت روحانی اگر در بهترین شرایط  کارش را انجام می داد تنها به رشد ۶ درصد می رسید. دولت اصلاحات دولت پاک و منضبطی بود. جمعیت خط فقر زمان انقلاب از ۴۰ درصد به ۱۰ درصد در دولت اصلاحات رسید و بعد در دولت احمدی نژاد دوباره به ۴۰ درصد رسید. همین طور که واردات ۲۹ میلیارد دلاری دولت اصلاحات به ۷۹ میلیارد دلار در دولت احمدی نژاد رسید. این مربوط به کسی بود که شعار خودکفایی و عدم وابستگی می داد.

وی در ادامه گفت: هاشمی روزی که دولتش را ترک می کرد محبوبیتش ۴۸ درصد و محبوبیت خاتمی ۶۳ درصد بود. اعتماد عمومی مهمترین مساله ای است که  باید دولت مردان به آن تکیه کنند.

قائم مقام حزب اعتماد ملی در ادامه اظهار داشت: روش اصلاح طلبانه نسخه نجات بخش جامعه است، اما متاسفیم که همه ما خانه نشین شدیم و بسیاری برای انتخابات و انتصابات رد صلاحیت می شوند. آن وقتی که کشور دست افراد نالایق قرار بگیرد بهتر از این نمی شود.

اقدام جریان مقابل در حذف اصلاح طلبان منجر به باخت- باخت شده است

علی صوفی استاندار گیلان در دولت اول اصلاحات  نیز در این مراسم ابراز داشت: بنیاد امید ایرانیان در شرایط سختی شکل گرفت که ما هنوز یک افطاری نمی توانستیم داشته باشیم. این بنیاد سبب حضور آقای عارف در انتخابات ۹۲ شد ، در حالی که هدف اصلی پیروزی ایشان هم نبود.

این عضو بنیاد امید در ادامه گفت: ما توانستیم در انتخابات ۹۲ پیروز شویم ولی حال که دقیق نگاه کنیم به نظرم پیروز نشدیم. چون ما را مجبور کردند به لیست حداقلی رای بدهیم. وی خاطرنشان کرد: کاندیداهای اصلی ما یا رد صلاحیت شدند و یا اجازه حضور پیدا نکردند و ما مجبور بودیم که روی گزینه های موجود اجماع کنیم. در انتخابات مجلس نیز چنین مساله ای شکل گرفت و هدف اصلی ما سلبی بود تا جریان تندی که کشور را وارد لبه پرتگاه برده حذف کنیم. وی با انتقاد نسبت به شخصیت های پیروز در لیست امید و حذف اصلاح طلبان اصیل  از سوی جریان مقابل  افزود: جریان مقابل فکر نمی کرد که در مقابل لیست آن ها لیست ناشناخته ما را انتخاب می کنند. ولی این را حساب نکرده بودند که این مساله برد-باخت یا برد-برد محسوب نمی شود، بلکه باخت باخت است که چنین  چنین لیستی برنده شده است.

صوفی در ادامه بیان داشت: کشور اکنون بحران دارد ولی سوال اینجا است که آیا اکنون بحران بیشتر داریم یا زمان جنگ؟ من خودم استاندار زمان جنگ بودم. با نفت ۵ دلاری و بودجه یک دوازدهمی کشور را اداره می کردیم. به من گفتند بدترین دوره استاندار شدید و مردم در بی پولی به شما فحش می دهند. ولی هرگز چنین اتفاقی نیفتاد. آیا آن بحران بدتر بود یا اکنون؟ ولی آن زمان ما فائق آمدیم چون آن زمان انگیزه کار کردن وجود داشت  و برای خودشان چیزی نمی خواستند. مگر می شد در انقلاب پا به مبارزه بگذارید و از خودتان نگذرید؟ همین الان اگر انسانهای شجاع باشند که از گفتن حقایق نترسند این اتفاق نمی افتاد.

دبیرکل حزب پیشروی اصلاحات در پایان گفت:  اگر تهدیدات بین المللی و داخلی وجود دارد این تنها با وحدت برطرف می شود. من فکر می کنم همه ما اصولگرایان و اصلاح طلبان باید جمع شویم و حتی در انتخابات آینده می توانیم  لیست حداکثری بدهیم.ولی افراد جدیدی بیایند که نگران چهارسال آینده خودشان نباشند. امید هنوز از ذهن انسان نظام هستی رخت برنبسته است.

 فکر نمیکنیم که در شرایط بحرانی قرار داریم/ وحدت و گذشت از حق خودمان را باید ادامه دهیم

محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید مجلس و رئیس بنیاد امید ایرانیان نیز در این مراسم با تبریک تاسیس بنیاد امید ایرانیان در استان گیلان نیز گفت: برای بنیاد امید ایرانیان افتخار است که در مهد چهره های ماندگار ایران، بنیاد با کیفیت بالا کارش را شروع می کند.

وی در ادامه مراسم گفت: ما خودمان را مدیون مردم می دانیم و این منش اصلاحات است و همیشه موظف به پیگیری مطالبات آن ها هستیم. راهبرد فعلی ما تلاش و بدست آوردن نتیجه و ارائه گزارش است. ما چاره ای جزء پیگیری برای خودمان نداریم تا بتوانیم با امید گزارش ارائه دهیم. کمیته های مختلف فراکسیون امید به مانند کمیته ویژه اقتصادی برای همین امر تشکیل شده است. ما امیدواریم بتوانیم دولت را کمک کنیم تا در شرایط فعلی دولت را همراهی کنیم.

عارف خاطرنشان کرد: با این حال ما نگران نیستیم و فکر نمیکنیم که در شرایط بحرانی قرار داریم. ما تجربیات مختلفی را از در زمان جنگ و دوران سازندگی و اصلاحات و بعد از آن داشتیم و مطمئنا تجربه فعلی را نیز پشت سر می گذاریم. انگیزه تشکیل بنیاد امید ایرانیان نیز همین بود که در سال ۸۴ تشکیل شد.