جهانی شدن اقتصاد شامل جهانی شدن دو عنصر بازار و تولید است
حرف تازه – سومین مجمع عمومی و پنجمین کارگاه بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری شهرهای اسلامی با عنوان “جهانی شدن: مشارکت و تعاون در اقتصاد نوآورانه” صبح امروز در سالن همایش های پارک علم و فناوری گیلان در رشت آغاز به کار کرد. غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی […]
حرف تازه – سومین مجمع عمومی و پنجمین کارگاه بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری شهرهای اسلامی با عنوان “جهانی شدن: مشارکت و تعاون در اقتصاد نوآورانه” صبح امروز در سالن همایش های پارک علم و فناوری گیلان در رشت آغاز به کار کرد.
غلامعلی جعفرزاده نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی اظهار داشت: جهانی شدن اقتصاد یعنی گرایش یا جهت گیری به اقتصاد جهانی یکپارچه که وابستگی آن بیش از گذشته باشد و شامل جهانی شدن دو عنصر بازار و تولید است.
نماینده رشت اضافه کرد: یک موسسه صنعتی یا تجاری هنگامی جهانی نامیده می شود که همه جهان را در قلمرو خود می داند و دیدگاه مدیرانش تنها به محیط های محلی، منطقه ای و نهایتا ملی محدود نمی شود. در گستره جهانی فکر میکند، تحلیل می کند، سیاست گذاری می کند و برنامه ریزی می کند.
وی تصریح کرد: پایین بودن میزان خلاقیت و نوآوری یکی از جدی ترین نقاط ضعف اقتصاد است و این مساله اقتصاد و صنعت یک کشور را مصرف کننده صنایع خارجی می کند و این زمینه آسیب پذیری اقتصاد را فراهم می کند. امروزه اقتصاد مبتنی بر علم و دانش اهمیت بالایی دارد. در این عرصه افراد نوپا و نوآور می توانند منجر به تحول اقتصادی و نتایج جدید با بهره گیری از دانش و فناوری و نواوری باشند.
جعفرزاده ایمن آبادی افزود: تصور می کنم با توضیحات مختصر ارائه شده ضرورت وجودی پارک های علم و فناوری بیش از پیش احساس شود.
نماینده رشت تصریح کرد: در پارلمان ایران مصمم هستیم مجوز های قانونی لازم و بودجه و مصوبات لازم را در اختیار پارک های علم و فناوری قرار دهیم. در چند سال گذشته پارلمان ایران توجه ویژه ای به پارک های علم و فناوری داشته و قوانین و مصوبات لازم را در اختیارشان قرار داده است.
وی افزود: خوشحال می شوم نتایج و دستاوردهای پارلمان کشورهای حاضر را هم در این حوزه در اختیار داشته باشم.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی ضمن تشکر از دکتر متقی طلب اضافه کرد: تقاضا دارم خروجی کارگاه به نحوی باشد که بتوانیم از تجارب سایر کشور ها در زمینه پارک علم و فناوری استفاده کنیم.
نماینده رشت در پایان اظهار امیدواری کرد که میزبانی خوبی برای میهمانان رقم بخورد و ایام خوشی به یادگار بماند و نتایج مثبتی به دست بیاید.
شایان ذکر است ایران، عراق، ازبکستان، سودان، اندونزی، نیجریه، تونس، الجزایر، سنگاپور، قرقیزستان، افغانستان، قزاقستان، لبنان، پاکستان و بنگلادش کشورهای حاضر در این کارگاه هستند.
دکتر واشقانی مشاور معاون وزیر علوم به نمایندگی از دکتر وحید احمدی، مصطفی سالاری استاندار گیلان، جبار کوچکی نژاد نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی، مسعود نصرتی شهردار رشت، احمدرمضانپور و اسماعیل حاجی پور از اعضای شورای اسلامی شهر رشت و مجید متقی طلب رئیس پارک علم و فناوری گیلان از جمله مسئولین ایرانی حاضر در این کارگاه بودند.
ارسال دیدگاه