در سمینار زمینه گرایی در معماری مطرح شد؛

جمع آوری کامپوزیت و گرانیت در سازه های گیلان

حرف تازه : سمینار زمینه گرایی در معماری با افتتاح رسمی نمایندگی مرکز معماری ایران در رشت با حضور دکتر سید محمدعلی ثابت قدم شهردار رشت, امیرحسین علوی و رسولی دو تن از اعضای شورای اسلامی شهر رشت. مجتبی فاطمی مدیر مرکز معماری ایران و کو روش حاجی زاده و امیرحسین حاجی زاده و جمع کثیری […]

حرف تازه : سمینار زمینه گرایی در معماری با افتتاح رسمی نمایندگی مرکز معماری ایران در رشت با حضور دکتر سید محمدعلی ثابت قدم شهردار رشت, امیرحسین علوی و رسولی دو تن از اعضای شورای اسلامی شهر رشت. مجتبی فاطمی مدیر مرکز معماری ایران و کو روش حاجی زاده و امیرحسین حاجی زاده و جمع کثیری از دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته معماری در سالن اجتماعات هلال احمر گیلان برگزارشد.

مدیر مرکز معماری ایران با قدردانی از همراهی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رشت در برپایی سمینار زمینه گرایی در رشت گفت: وجود فاصله بین دانشکده معماری و آموزش های رسمی بزرگترین مسئله برای دانش آموختگان این عرصه است.

به گزارش حرف تازه به نقل از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، مهندس مجتبی فاطمی با اشاره به اینکه ایران دومین کشور جهان به لحاظ تعداد مهندس است، تصریح کرد:  ۷۰ درصد فارغ التحصیل بیکار در کشور  وجود دارد و  این افراد دانش آموختگان ۴۰۰ الی ۷۰۰ موسسه غیرانتفاعی ، آزاد و …. در کشور است.

وی  افزود:  در سال ۸۹ دانشکده معماری ۸۰  نفر پذیرش داشته است اما امسال ۱۰۰۰ نفر در این دانشگاه مشغول به تحصیل شدند.

با تاکید بر تامل در مفهوم مهندس و معمار اذعان داشت: تعریف فعلی مهندس معمار ارتباط چندانی با کارش ندارد ، مهندس معمار باید مدیریت ، انعقاد قرارداد و اجرای کار را بلد باشد.
مهندس مجتبی فاطمی یادآور شد: برگزاری دوره های جامع نظارت اجرا و دوره MBA ، و مهارتهای مدیریتی ، تبیینی حقوقی و اجرایی از مهم ترین دوره هایی است که در مرکز معماری ایران شعبه رشت برگزار خواهد شد.


مدیر مرکز معماری ایران از  جمع آوری کامپوزیت و گرانیت در سازه های گیلان خبر داد و گفت: پس از راه اندازی مرکز معماری رشت با حمایت مجموعه مدیریت شهری طرحی نو با حفظ هویت در سازه های شهری و زیبا منظر شهر به اجرا درآید.

شبیه بودن معماری شهرهای ایران فاجعه  است

کوروش حاجی زاده  که به همراه  برادر خود امیر حسین برای  ارائه پروژه رویکردهای زمینه گرایانه به این سمینار امده بودند، اظهار داشت:  طرح های معماری باید با توجه به کالبد اجتماعی و فرهنگی شهر اجرا شود.

وی شبیه بودن معماری شهرهای ایران را فاجعه دانست و افزود: سازه های تمامی شهرهای ایران تقریبا شبیه هم هستند در صورتیکه باید با الهام گیری از زبان و هویت محلی اقدام به ساخت سازه هایی مبتنی بر کالبد شهری و هویت محلی نمود.