آیا پارک آبی رشت در زمین آرامستان باغ رضوان احداث می شود؟

توضیحات ناقص حاج محمدی در خصوص پروژه پارک آبی گیل لند و باقی ماندن ابهامات

باید گفت توضیحات ناقص حاج محمدی در خصوص پروژه پارک آبی گیل لند و باقی ماندن ابهامات ، حاصل این صحبت ها بوده است.

حرف تازه – ناصر حاج محمدی شهردار رشت توضیحاتی در خصوص پروژه پارک آبی گیل لند رشت ارائه کرد که با توجه به مسائل مطرح شده در خصوص احداث این پارک آبی در زمین آرامستان باغ رضوان رشت (ابتدای جاده تهران) ، باید گفت توضیحات ناقص حاج محمدی در خصوص پروژه پارک آبی گیل لند و باقی ماندن ابهامات ، حاصل این صحبت ها بوده است. 

مساله نیاز شهر رشت به آرامستان باغ رضوان و اراضی آن به عنوان تنها آرامستان شهر در آینده، مهم ترین مساله ای است که با استناد به مطلب منتشر شده در پورتال شهرداری، حاج محمدی به عنوان شهردار رشت هیچ اشاره ای به آن نداشته و از تدابیر احتمالی و اقدامات صورت گرفته جهت رفع نگرانی در خصوص این مساله، توضیحی ارائه نکرده است. در ادامه توضیحات شهردار رشت را می خوانیم:

 شهردار این کلانشهر در جلسه مربوط به سرمایه گذاری پروژه پارک آبی گیل لند، با اشاره به نقش بسزای توسعه ورزش و تفریح در رشد و اعتلای فرهنگ شهری، این مهم را از اصلی ترین نقش های دولت محلی عنوان و اظهار کرد: این دولت ها با توجه به مطالعات صورت گرفته و سرانه های محاسبه شده، اقدام به طراحی وایجاد کاربری های خدماتی برای شهروندان می نمایند.

ناصرحاج محمدی گفت: رشت نیز با توجه به پیشینه خود و پتانسیل بالای گردشگری، باید دارای کاربری های خدماتی، تفریحی و ورزشی باشد تا بتواند علاوه بر رفع نیاز شهروندان، نیاز اهالی استان را نیز پوشش دهد و به جذب گردشگر کمک کند.

 وی ادامه داد: براین اساس شهرداری رشت مطالعات خود را در زمینه احداث پارک آبی گیل لند آغاز کرد و بر اساس آن ۱۴ و نیم هکتار زمین با نام مجموعه پارک آبی و مجتمع تجاری، فرهنگی، اقامتی، تفریحی و توریستی انتخاب شد.

شهردار رشت افزود: با توجه به لزوم ایجاد کاربری های مکمل در کنار پارک آبی گیل لند و با توجه به نیازسنجی های صورت گرفته از شهروندان و گردشگران، کاربری های فرهنگی و رفاهی از جمله سالن همایش، سینما، شهر سلامتی، شهربازی، فضای تجاری، رستوران، هتل، سالن ورزشی و پارکینگ به عنوان کاربری های کلی طرح در نظر گرفته شد.

به گفته حاج محمدی مساحت این‌کاربری ها ۳۰۹ هزار متر مربع است.

این‌مسئول با اشاره به سیاست های مدیریت عالی شهر رشت مبنی بر استفاده از توان بخش خصوصی در ارائه خدمات، خاطر نشان کرد: اجرای طرح پارک آبی گیل لند و مجتمع یاد شده در دستور کار مشارکت قرار گرفت تا بخش خصوصی با استفاده از توان و تجربیات خود با احداث این پارک و کاربری های مکمل براساس طرح های ارائه شده و با استانداردهای کیفی مورد نظر شهرداری رشت، بتواند علاوه بر خدمات رسانی با کیفیت، سود معقولی نیز کسب کند.

وی تاکید کرد: با عنایت به تصمیم کارفرما مبنی بر اجرای این طرح به صورت مشارکت عمومی- خصوصی و درقالب مشارکت مدنی، لازم است تمامی آورده ها و منافع را به دقت بررسی کرد تا بتوان به بهترین نحو، منافع حاصل از طرح را بین سرمایه گذار خصوصی و بخش عمومی تقسیم کرد.

شهردار رشت افزود: بر این‌اساس، مطالعات اولیه پیرامون اجرای طرح پارک آبی گیل لند و مجتمع رفاهی، صورت گرفت و جنبه های مختلف آن بررسی شد.

حاج محمدی نوع قرارداد با این شرکت سرمایه گذار را مشارکت مدنی عنوان کرد و بیان داشت: تمامی هزینه های مطالعات فازهای یک تا ۳، طراحی، مهندسی، ساخت و تجهیز در مجموع به ارزش تقریبی ۱۸ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال‌ از آورده ای سرمایه گذار است.

به گفته وی عرصه و عوارض صدور پروانه به ارزش تقریبی ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال نیز آورده شهرداری است.‌

شهردار کلانشهر رشت همچنین مکان اجرای طرح را بالاتر از میدان گیل و جنب مرزبانی واقع در ابتدای جاده تهران اعلام کرد.


بیشتر بخوانید:

اقدام عجیب شهرداری و شورای شهر رشت برای احداث پارک آبی در دل آرامستان

احداث پارک آبی در اراضی باغ رضوان ؟ / به فکر حیات ما نیستید به ممات رحم کنید


توضیحات ناقص حاج محمدی در خصوص ابهامات پروژه پارک آبی

توضیحات ناقص حاج محمدی در خصوص ابهامات پروژه پارک آبی

توضیحات شهردار رشت به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت منتشر شده است.