ته دیگ خوشمزه بدون نان و سیب زمینی
یکی از متفاوتترین تهدیگهایی که میتوانید برای غذای خودتان انتخاب کنید تهدیگ آردی است که ما طرز تهیه آن را برایتان در این مطلب آماده کردهایم.
به گزارش حرف تازه به نقل از ایرنا ، اگر تصورتان این است که برای داشتن یک تهدیگ خوشمزه، حتما به نان و سیب زمینی نیاز داریم، سخت در اشتباهید چر اکه یکی از خوشمزهترین ته دیگ ماکارونی و یا برنج را میتواند با کمی آرد و زعفران و به روشی که در ادامه این بخش خواهید خواند، آماده و به عنوان ته دیگ جدید، اعضای خانواده و میهمانان را غافلگیر کرد.
مواد مورد نیاز و طرز تهیه ته دیگ خوشمزه بدون نان و سیب زمینی
مواد لازم | مقدار |
آرد | ۳ قاشق غذاخوری |
آب | ۱ لیوان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه ته دیگ برنج و ماکارونی با آرد
آرد رو با آب سرد، نمک، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست شود.
کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد مواد اولیه را داخلش میریزیم و اجازه میدهیم با شعله کم، به اصطلاح خودش را بگیرد.
به گزارش وب گاه نمناک، پس از اینکه کمی گرفت و حبابهای بزرگ زد، برنج یا ماکارونی را روی آن ریخته و دم کنی میگذاریم و با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه اجازه میدهیم تا بخوبی بپزد.
ارسال دیدگاه