تمام حواشی یک جلسه پرحاشیه!

تی تی خبر (حرف تازه) : صد و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر رشت با حواشی فراوان برگزار شد. در ابتدای جلسه دیروز از حضور دو خبرنگار ممانعت به عمل آمد. آنهم به این دلیل که ظرفیت جایگاه خبرنگاران در صحن شورا تکمیل است و ایستادن خبرنگاران در شان آنها نیست! البته با پیگیری تعدادی […]

تی تی خبر (حرف تازه) : صد و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر رشت با حواشی فراوان برگزار شد.

در ابتدای جلسه دیروز از حضور دو خبرنگار ممانعت به عمل آمد. آنهم به این دلیل که ظرفیت جایگاه خبرنگاران در صحن شورا تکمیل است و ایستادن خبرنگاران در شان آنها نیست! البته با پیگیری تعدادی از اعضای شورا این دو خبرنگار هم پس از چند دقیقه انتظار و سپس حضور در پشت درهای صحن، که گویا تهیه گزارش به این شکل از نگاه برخی مسئولین در شان خبرنگاران بوده است، سرانجام به صحن رفتند و جالب آنکه صندلی خالی هم به تعداد کافی وجود داشت! حال چه دلیلی باعث شده بود از حضور این دو خبرنگار ممانعت به عمل آید سوالی است که شخص رییس شورا باید پاسخگوی آن باشد. متاسفانه به نظر می رسد خبرنگاران هم همچون خیلی از موارد دیگر برای برخی مسئولین ما بی اهمیت و یا کم اهمیتند! و شاید اگر بیشتر پیگیری کنیم با پاسخ هایی چون “خبرنگار و پایگاه خبری می خواهیم چه کار کنیم؟!!! ” روبرو شویم که از بعضی از  اعضای شورا اصلا بعید نیست! به هر حال هیات رییسه شورای چهارم تعریف جدیدی از میهمان نوازی رشتی ها را برایمان ارائه کرد که در نوع خود جالب توجه بود و این پایگاه خبری تا زمان عذر خواهی رسمی هیات رییسه شورا به دلیل توهین مستقیمی که به این خبرنگاران شده است شخص رییس شورا را در نوک پیکان انتقادات خود در این خصوص قرار خواهد داد.

اما حاشیه دوم جلسه دیروز برمی گردد به نطق محمودباقری خطیبانی در انتقاد از شهردار رشت که در میان آن جملاتی توجهمان را جلب کرد:

در ابتدای جلسه محمودباقری خطیبانی نطقی نسبتا طولانی داشت و در میان این صحبت ها محمود باقری پس از بیان مطالبی در خصوص باجه های بانک شهر و مجوزهای مربوطه، در حالیکه کاملا برآشفته بود به موضوع تعادل و یا عدم تعادل شخص شهردار اشاره کرد و در حالی که رفیعی نوده سعی داشت مانع از صحبت های باقری شود، وی اصرار بر ادامه سخنان خود داشت و گفت: من نماینده مردم هستم و شما نباید به من بگویید. شما کار خودتان را بکنید منم حرف خودم را بزنم. دادگاه هست پاسگاه هست. من نماینده مردم هستم و تشخیص می دهم چه چیزی را بگویم. محمود باقری در بخش دیگری از سخنان خود پس از اشاره به تعداد ابلاغ ها گفت: آیا ایشان تعادل روحی روانی دارد؟ شاید من دیوانه ام. باقری در بخشی از سخنان خود شهرداری را رو به ورشکستگی دانست و گفت : ما ورشکست شدیم دوستان عزیز… ما ورشکست شدیم. ما با بی تدبیری و عدم نظارت و عدم پیگیری تیر خلاص را به خودمان زده ایم. وی همچنین افزود : اگر هفته بعد به من اجازه نطق بدهند مدارک و مستندات دیگری می آورم در غیر اینصورت به عنوان نماینده مردم کنفرانس مطبوعاتی می گذارم. باقری در بخش پایانی سخنان خود گفت : بنده پیشنهاد میکنم آقای ثابت قدم برای رضای خدا برود! ول کند این شهرداری را! هرچه زده خورده گرفته بس است!

یکی از حواشی جالب دیروز ماجرای عصبی شدن فرانک پیشگر از خودکار کوبیدن رفیعی نوده روی میز بود که منجر به واکنش پیشگر شد و گفت: می توانم خواهش کنم خودکار را روی میز نکوبید؟!!!

در ادامه حواشی دیروز مجید رجبی ویسرودی با تاکید بر صحبت های محمودباقری از رفیعی نوده به عنوان رییس شورا خواست تا ماده ۴ را اجرایی کند و به قرائت ماده قانونی پرداخت و در واقع به دنبال راهکاری برای عزل شهردار با ۸ رای بود که رفیعی نوده پیشنهاد رجبی ویسرودی را مشروط به تقدیم مدارک دانست و همچنین حضور شهردار، ارائه توضیحات و نظر اعضای شورا پس از این توضیحات را ضروری دانست.

اما در ادامه در حالیکه رفیعی نوده سعی داشت عدم سفر شخص شهردار رشت به پارما در شبکه شهرهای خلاق را بی اهمیت جلوه دهد و مدعی شد که هیچ شهرداری نه از ایران نه از هیچ جای دنیا حضور نداشت و انتقاد رسانه ها را زیر سوال برد امیر حسین علوی در تذکری به جا تصریح کرد: ایران فقط دو شهر خلاق دارد؛ رشت و اصفهان و ما اینگونه نشنیده ایم که هیچ شهرداری حضور نداشته است. البته شهردار اصفهان هم که به آن سفر نرفت به پکن سفر خواهد کرد.

در ادامه این موضوع سفر شهردار به پکن به عنوان دومین اجلاس شهرهای خلاق یونسکو از ۱۶ الی ۱۹ خرداد مورد بررسی قرار گرفت و در حالیکه گفته شد کلیه هزینه های چنین سفرهایی بر عهده میزبان است بازهم محمودباقری مخالفت صریح خود را اعلام کرد و گفت: ما خرداد، تیر، فروردین مشکل پرداخت حقوق داریم،  این  همه پیمانکار نشسته اند نمی توانند این مساله را حل کنند. برای همین این سفر نباید انجام شود، ما روابط بین الملل می خواهیم چه کار کنیم. این موضوع با واکنش برخی اعضا از جمله نیکومنش و شیرزاد مواجه شد. مطفر نیکومنش گفت: موضوع سرنوشت رشت است که در همین سفرها به عنوان تنها شهر خلاق خراک ایران ثبت می شود وحق و کرسی های خود را به دست می آورد. کشورهای دیگر مدتها به دنبال ثبت کردن نامشان هستند. در مورد این موضوع نظر شخصی اعمال نکنیم. سفر را منتفی نکنیم. شیرزاد نیز با تاکید بر اینکه حوزه مدیریت شهری نیاز به روابط بین الملل دارد گفت : هر موضوعی جایگاه خودش را دارد، هر موضوعی باید در جایگاه خودش مشخص شود. این سفر به مسائل دیگر ربط ندارد و در نهایت در حالیکه علوی، نیکومنش، رسولی، شیرزاد و شوقی رای موافق دادند با توجه به رای مخالف سایر افرادی که در آن لحظه  در صحن حضور داشتند با سفر شهردار به پکن مخالفت شد. موسوی روزان از جمله غایبان شورا در لحظه رای گیری بود.

در این جلسه کمک ۱۰۰ میلیون تومانی به سپیدرود هم مورد بررسی قرار گرفت که پیش از این مقرر گردیده بود ۵۰ میلیون تومان کمک شود. رفیعی نوده در بخشی از سخنان خود مدعی شد آقای شهردار به یکی از معاونان گفت که پول را نمی دهیم که اعضای شورا ضایع بشوند! از سوی دیگر امیر حسین علوی اظهار داشت: این اتفاق مورد تاکید اعضای شورا از جمله کمیسیون فرهنگی بود. کسی از اعضای شورا با این مساله مخالفتی نکرد و قرار شد همه هماهنگی ها را شخص ریاست شورا انجام دهد. معلوم نیست یکباره چه اتفاقی افتاد که من از طریق چند نفر متوجه شدم که شایعه زدند که همه این کارها را آقای علوی انجام داده که من گقتم من این کار را نکردم، این کار همه اعضای شورا است. من اگر کاری کرده باشم همیشه سرم بالاست جرات گفتنش را دارم. ترسی ندارم اما این قضیه با هماهنگی و موافقت همه اعضای شورای اسلامی شهر انجام شده است. این عین بی دینی آدم هااست که نادانسته و بر اساس گفته های دروغ شخصی، قضاوت نادرستی صورت بگیرد. با کوچکترین حرف ها نسبت به هم برآشفته نشویم. قضاوت نابجا نکنیم. علوی با انتقاد از اینکه گاهی خون شهدا را در مواقع احتیاج پای تصویر می آوریم افزود : خدای نکرده خون شهدا را پایمال نکنیم. پس از این صحبت ها لایحه به رای اعضا گذاشته شد و در نهایت با موافقت تمامی اعضای شورا این کمک ۱۰۰ میلیون تومانی تصویب شد.

فایل صوتی در تحریریه این پایگاه خبری موجود است.