تلاش داریم تا با بسیج نیروها هرچه سریع تر آزادراه رشت قزوین را به اتمام برسانیم
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: عملیات اجرایی تکمیل آزادراه رشت – قزوین محدوده منجیل و رودبار، در چند جبهه و به صورت شبانه روزی در حال انجام است. علی نورزاد روز یکشنبه در جریان بازدید از آزادراه رشت – قزوین در جمع خبرنگاران، […]
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور گفت: عملیات اجرایی تکمیل آزادراه رشت – قزوین محدوده منجیل و رودبار، در چند جبهه و به صورت شبانه روزی در حال انجام است.
علی نورزاد روز یکشنبه در جریان بازدید از آزادراه رشت – قزوین در جمع خبرنگاران، با بیان این مطلب افزود: با توجه به کوهستانی بودن منطقه، مشکلات اجرایی احداث دو دستگاه پل بزرگ و حفر پنج دستگاه تونل، تکمیل این آزادراه با کندی مواجه است.
وی با یادآوری اینکه این پروژه از مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان گیلان می باشد، پیش بینی صورت گرفته در ارتباط با هزینه تکمیل این پروژه در محدوده رودبار و منجیل را هشت هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال ذکر و خاطرنشان کرد: اعتبار پیش بینی شده این طرح در سالجاری نیز بالغ بر ۳۱۶ میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور یادآور شد: ۱۱ کیلومتر باقیمانده از این آزادراه در قالب دو بخش، در دست احداث است که عملیات اجرایی سه و نیم کیلومتر آن با پیشرفت فیزیکی ۳۸ درصد در حال اجرا بوده و بخش دیگر آن در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد.
نورزاد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این مسیر در اتصال به مناطق شمالی کشور و رفع گره ترافیکی آزادراه قزوین – رشت با احداث آن، تلاش داریم تا با بسیج نیروها هرچه سریع تر این بخش را به اتمام برسانیم.
آزادراه رشت – قزوین به طول کلی ۱۳۷٫۴ کیلومتر از مهمترین راه های کشور و بخشی از کریدور بین المللی شمال – جنوب است که به عنوان کوتاه ترین، ارزان ترین و مناسب ترین مسیر حمل کالا بین دو قاره آسیا و اروپا محسوب می شود.
۱۱ کیلومتر از این مسیر در محدوده منطقه منجیل شهرستان رودبار، هنوز به طور کامل به بهره برداری نرسیده است.
اجرای عملیات آسفالت ۹۰۰ متر از ۱۱ کیلومتر باقیمانده آزادراه قزوین – رشت بر عهده اداره کل راه و شهرسازی گیلان است، انجام حدود سه کیلومتر آن نیز به پیمانکار واگذار و مقرر شده باقیمانده این مسیر که حدود هفت کیلومتر است، به مناقصه گذاشته شود.
۱۰ هزار و ۶۸۳ کیلومتر راه در استان گیلان وجود دارد که از این میزان، یک هزار و ۸۴۳ راه شهری و هشت هزار و ۸۴۰ کیلومتر راه روستایی است.
گیلان، بیست و ششم و بیست و هفتم فروردین ماه امسال، میزبان دولت تدبیر و امید در پانزدهمین سفر استانی بود.
نشست پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهوری به گیلان، چهارشنبه هفته گذشته با حضور محمدباقر رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی، معاونان وزیر راه و شهرسازی و رؤسای سازمان های تابعه، معاونان سازمان مدیریت و برنامه ریزی و برخی از مدیران دستگاه های اجرایی در تهران برگزار شد.
منبع : ایرنا
ارسال دیدگاه