ترسیم سند چشم انداز اساس دست یابی به شهر ایده آل
حرف تازه – رییس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اهمیت برنامه ریزی در مدیریت شهری اظهار داشت: وقتی سخن از مدیریت و اداره یک شهر به میان می آید، یقینا در کنار رسیدگی به امور روزمره و رفع مشکلات موجود، ریشه کن کردن بسیاری از معضلاتی که به هر دلیل در بطن شهر نهادینه شده اند نیازمند اقداماتی اساسی و تغییراتی در ساختار غلطی که آبستن ایجاد آن موارد شده میباشد.
وی افزود: در مدیریتهای کلان ارائه برنامه های کوتاه، میان و بلند مدت جهت ترسیم افق و چشم انداز یک مدیر شهری ضرورتی انکار ناپذیر است که فقدان آن باعث عدم تحقق اهداف و پایداری توسعه می گردد.
سید امیر حسین علوی با بیان اینکه در بررسی مراحل توسعه شهری در شهرهای توسعه یافته میتوان به وضوح به نقش برنامه ریزی و تدوین چشم انداز بلند مدت پی برد ادامه داد، نیل به اهداف بلند مدت مستلزم برنامه ریزی در حوزه بودجه، نیروی انسانی و منابع لجستیکی میباشد.
وی ایجاد “شهر ایده آل” با ویژگی های منحصر به خود که توان پاسخگویی به همه نیازهای شهروندان در حوزه های امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی را داشته باشد را نیازمند تخصیص منابع کافی دانست که با توجه به محدودیت های این حوزه باید با تدوین برنامه ای جامع در مدتی معین منابع لازم را به صورت تدریجی و در شرایطی مطلوب جهت رسیدن به اهداف مدنظر به این امر اختصاص داد.
رییس شورای شهر در پایان اظهار داشت: قطعا تجمیع آرا و ظرفیتها با ایجاد مدیریتی یکپارچه بستر را جهت تدوین و ارائه برنامه های راهبردی و اسناد چشم اندازی جامع مهیا کرده و به مدیریت شهری امکان جلوگیری از هدر رفت هزینه ها با عدم اجرای اقدامات موازی را خواهد داد لیکن در شرایط کنونی و فقدان این یکپارچگی از ضرورت ایجاد برنامه راهبردی کاسته نخواهد کرد و ضرورت وجود چشم اندازی مبتنی بر دیدگاههای کارشناسی با آینده روشن یک شهر عجین میباشد.
ارسال دیدگاه