تالار مطالعه گیلان بهمن ماه امسال افتتاح میشود
حرف تازه : مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان گفت: تالار مطالعه گیلان در مراحل نهایی برنامهریزی است و بهمن ماه امسال افتتاح میشود. به گزارش حرف تازه ، حسین عباس نژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت ، اظهار داشت: تالار مطالعه گیلان در مراحل نهایی برنامه ریزی است و بهمن ماه […]
حرف تازه : مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان گفت: تالار مطالعه گیلان در مراحل نهایی برنامهریزی است و بهمن ماه امسال افتتاح میشود.
به گزارش حرف تازه ، حسین عباس نژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت ، اظهار داشت: تالار مطالعه گیلان در مراحل نهایی برنامه ریزی است و بهمن ماه امسال افتتاح میشود.
مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان با اشاره به افتتاح اتاق مشروطیت در چند ماه گذشته در گیلان اعلام کرد: پس از افتتاح اتاق مشروطیت تاکنون ۱۵ جلسه تخصصی با مباحث مشروطیت گیلان و تأثیرات آن بر مشروطیت ایران تشکیل شده است.
عباس نژاد با اشاره به برنامه ریزیهای انجام شده در این زمینه افزود: بر مبنای تصمیمات کمیسیون شورا و شهردار رشت، خانه میرزا خلیل رفیع نخستین شهردار رشت که از نخستین رهبران مشروطه گیلان نیز بوده است قرارگاه خانه مشروطیت گیلان میشود.
وی با بیان اینکه ساماندهی اطلاعات مربوط به رجل مشروطه از دیگر اقدامات در حال اجرا است گفت: ما بالغ بر ۲۶۰ رجال تأثیرگذار در مشروطیت گیلان به طبع مشروطیت ایران داشتهایم که قرار است در قالب کتاب در اختیار مردم گیلان قرار گیرد.
مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان با اشاره به اینکه با وجود تأثیرات زیاد مشروطیت گیلان در مشروطه ایران، اقدامات اساسی و ریشهای در این زمینه انجام نشده است خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم نقطه تاریک تاریخی گیلان را در این حوزه پررنگ کنیم.
عباس نژاد در توضیح سایر اقدامات در حال اجرا در سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان افزود: ساخت مخزن استاندارد جهت بایگانی اسناد دولتی در دستور کار است و در نظر داریم ساخت مخزن را حداقل ظرف ۶۰ روز کاری به اجرا درآوریم.
وی با اشاره به اینکه تاکنون در اندیشگاه مشروطیت ۹۰ بحث با موضوعات اجتماعی و فرهنگی برگزار شده است گفت: این عناوین بیشتر توسط هیئت علمی دانشگاهها مورد استقبال قرار گرفته که امیدواریم با کمک صدا و سیما و خبرگزاریها، استقبال همه مدیران استان را داشته باشیم.
مدیرکل سازمان اسناد و کتابخانه ملی گیلان با تاکید بر اینکه هدف از بیان معضلات اجتماعی ادارات در اندیشگاه، تضعیف آنها نیست بلکه کمک به آنها است افزود: این نگاه یک نگاه علمی و جهانی است و مدیران و رهبران جهان بر موضوعات بحث شده در اندیشگاهها تکیه کرده و خروجی آنها را مبنای تصمیم گیری خود قرار میدهند.
عباس نژاد با بیان اینکه در مورد بررسی معضلات اجتماعی استان در حال برنامه ریزی هستیم گفت: تا پایان امسال بر اساس چشم انداز سازمانی، ۱۵۰ عنوان جلسه برگزار میشود و امیدواریم با پذیرش و حمایت مسئولان مربوطه، این اندیشگاه بتواند به معضلات اجتماعی بیشتری بپردازد.
ارسال دیدگاه