بیوگرافی پارسا پیروزفر | زندگینامه، عکس ها، فیلم ها و نکات جذاب

پارسا پیروزفر بدون شک یکی از بهترین و دوست‌داشتنی‌ترین هنرمندان کشور ایران است که طی سال‌ها نه تنها از محبوبیت او کم نشده، بلکه مردم بیشتر او را دوست دارند و بسیار کم‌حاشیه است. در ادامه با بیوگرافی پارسا پیروزفر همراه شما هستیم.

به گزارش حرف تازه به نقل از پلازا ، پارسا پیروزفر بازیگر، کارگردان تئاتر و نمایش‌نامه‌نویس اهل ایران، متولد سال ۱۳۵۱ است. او نخستین بار در سال ۱۳۷۰ از طریق تئاتر با دنیای بازیگری آشنا شد و سپس در سال ۱۳۷۳ با فیلم «پری» به طور جدی پشت دوربین رفت. این هنرپیشه در سال ۱۳۷۴ با سریال «در پناه تو» به شهرت رسید و در سینما نیز با ایفای نقش یک معتاد در فیلم «مهمان مامان» توانست نامزدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر را کسب کند.

آقای پیروزفر را بیشتر به واسطه ایفای نقش بیژن ایرانی در سریال پرطرفدار «در چشم باد» می‌شناسند. او در طی سال‌های اخیر با بازی در فیلم «تی تی» و سریال «یاغی» توانست بار دیگر بدرخشد. این بازیگر همچنین سابقه تدریس در دانشگاه، کارگردانی تئاتر معروف ماتریوشکا و صداپیشگی را در کارنامه هنری خود ثبت کرده است. در ادامه مقاله پیش‌رو با بیوگرافی پارسا پیروزفر همراه شما هستیم‌.

بیوگرافی پارسا پیروزفر

  • نام و نام خانوادگی: پارسا پیروزفر
  • تاریخ تولد: ۲۲ شهریور ۱۳۵۱
  • محل تولد: تهران
  • سن پارسا پیروزفر: ۵۱ سال
  • قد پارسا پیروزفر: ۱۷۷ سانتی متر
  • وضعیت تاهل: مجرد
  • صفحه اینستاگرام پارسا پیروزفر: parsapirou@

بیوگرافی و زندگی شخصی پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر اصالتا اهل کجاست / بیوگرافی پارسا پیروزفر

در اولین بخش زندگی نامه پارسا پیروزفر باید بگوییم که این بازیگر در بیست و دومین روز شهریور ماه سال ۱۳۵۱ به دنیا آمد. اگر سوال شما این است که پارسا پیروزفر اصالتا اهل کجاست؟ باید بگوییم که اطلاعات چندانی از پدر و مادر این بازیگر معلوم نیست اما تا جایی که می‌دانیم او اهل محله پاسداران تهران است. پدر او یک فرد نظامی و سرهنگ گارد بود و مادرش نیز به عنوان دبیری در دبیرستان مشغول بود. این بازیگر از سنین کودکی و نوجوانی علاقه خود به هنر را نشان داد و پس از اخذ دیپلم ریاضی فیزیک، با رشته نقاشی وارد دانشگاه شد. او سپس در دوران دانشجویی به تئاتر رو آورد و با معرفی محمدرضا شریفی‌نیا وارد دنیای بازیگری شد.

ازدواج پارسا پیروزفر

یکی از مهم‌ترین سوال‌هایی که ذهن طرفداران این بازیگر را درگیر خود کرده، مسئله ازدواج اوست. بارها در فضای مجازی عکس‌هایی تحت عنوان همسر پارسا پیروز فر دست به دست شده که همگی دروغ بودند و صرفا جهت جلب توجه در اینترنت قرار می‌گرفتند. واقعیت امر این است، آقای پیروزفر به شدت فردی محتاط هستند و از حاشیه دوری می‌کنند. ظاهرا او هرگز ازدواج نکرده و هم اکنون نه همسر و نه فرزندی دارد. او هیچوقت مصاحبه‌ای انجام نداده و فقط یک بار قصد انجام این کار را داشت که به دلایل شخصی منصرف شد‌. پارسا پیروزفر در آمریکا و کانادا رفت و آمد دارد و همچنین در کانادا زندگی می‌کند.

اطلاعات شغلی پارسا پیروزفر

در این بخش درباره اطلاعات شغلی آقای پیروزفر و کارنامه کاری آن صحبت می‌کنیم.

بیوگرافی پارسا پیروزفر ؛ دهه ۶۰ و ۷۰ درخشش یک ستاره

پیروزفر در دوران تحصیل دبیرستان با اینکه در رشته ریاضی و فیزیک درس می‌خواند اما به نقاشی علاقه زیادی داشت. به همین دلیل در طی سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹ به خلق داستان‌های مصور می‌پرداخت. نویسنده و تصویرگر این آثار مصور خود اوست اما تاکنون اقدامی برای چاپ آنها انجام نداده است.

او اولین تجربه‌های بازیگری‌اش را در دوره کارشناسی و در دانشگاه تهران داشت. او همچنین به صداپیشگی هم علاقه داشت و بین سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ به این حرفه مشغول بود.

بیوگرافی / فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی پارسا پیروزفر

اولین حضور جدی پیروزفر در سینما در سال ۱۳۷۳ و با فیلم «پری» به کارگردانی داریوش مهرجویی بود. او در این فیلم نقش کوتاه شیخ سالک را ایفا کرده است. سال بعد یعنی در سال ۱۳۷۴ او اولین بازی‌اش را در تئاتر با نمایش «بینوایان» اثر ویکتور هوگو به کارگردانی بهروز غریب تجربه کرد. همان سال در نمایش دیگری به نام «بانو آئویی» نوشته یوکیو میشیما و به کارگردانی بهرام بیضایی بازی کرد.

سال‌های ۱۳۷۳ و ۱۳۷۴ برای پیروزفر سال‌های ورود به تلویزیون هم بود. او در این سال‌ها با سریال «در پناه تو» به کارگردانی حمید لبخنده به صفحه تلویزیون آمد و در بین مردم بیشتر معروف و محبوب شد. در سال ۱۳۷۶ نیز در سریال موفق دیگری از حمید لبخنده به نام «در قلب من» بازی کرد و باز هم به شهرتش در میان مردم افزوده شد.

دهه ۸۰: کارگردانی و تدریس

در سال ۱۳۸۰ این بازیگر اولین تجربه کارگردانی‌اش را با نمایشنامه «هنر» اثر یاسمینا رضا به دست آورد. او در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ به تدریس بازیگری روی آورد. پیروزفر در موسسه فرهنگی و هنری کارنامه و در کلاس‌های فوق‌العاده دانشگاه علامه طباطبایی تدریس بازیگری می‌کرد. او همچنین در سال‌های ۱۳۸۶، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ در مدرسه فیلمسازی هیلاج به تدریس بازیگری پرداخته است و جوانی پارسا پیروزفر به این صورت سپری شده است.

فیلم های پارسا پیروزفر

او پس از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان در زمینه‌های مختلفی مانند طراحی گرافیک، ساخت تیزر و مجسمه‌سازی فعال بوده است. در حال حاضر هم او علاوه بر بازیگری و کارگردانی در مقاطع مختلف به نقاشی، ترجمه، طراحی صحنه و طراحی لباس نیز می‌پردازد. وی همچنین در تعدادی نمایش ویژه کودکان به صورت نوار کاست نیز همکاری داشته است.

بیشتر نقش‌هایی که پیروزفر بازی کرده شخصیت‌های مثبت بوده‌اند. شاید این به آن خاطر است که نقش‌های منفی و شرور با چهره معصوم و مثبت او چندان همخوانی ندارد. اگرچه او با بازی در فیلم‌هایی مانند «مهمان مامان» و «نقاب» ثابت کرده که در نقش‌های نه چندان مثبت هم می‌تواند درخشان و به یاد ماندنی باشد.

بیوگرافی پارسا پیروزفر ؛ دهه ۹۰ حضوری پررنگ در تئاتر

عموم مردم پیروزفر را به عنوان بازیگر سینما و تلویزیون می‌شناسند. اما او در تئاتر بسیار موفق بوده است و علاوه بر بازیگری، کارگردانی نمایش‌های زیادی را بر عهده داشته است. یکی از این نمایش‌ها، نمایش معروف ماتریوشکا است و پیروزفر نمایشنامه آن را براساس داستان‌های کوتاه آنتون چخوف ترجمه کرده و نوشته است. ماتریوشکا یک نمایش تک نفره است و پیروزفر در آن بیشتر از ۳۰ نقش را بازی می‌کرد.

بیوگرافی پارسا پیروزفر / سریال های پارسا پیروزفر

نمایش ماتریوشکا در خارج از ایران هم مورد استقبال قرار گرفت و در شهرهای مختلفی مانند لس‌آنجلس، سن دیگو، برکلی، مونترآل و ونکوور به روی صحنه رفت. در سال ۱۳۹۵ پارسا پیروزفر برای بازی در نمایش ماتریوشکا موفق به دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شد.

پیروزفر در دهه ۹۰ چندین تئاتر موفق دیگر را هم به روی صحنه برده است که از آن میان می‌توان به «یک روز تابستانی» و «ملاقات» اشاره کرد. در ویدئوی زیر می‌توانید تیزر نمایش ماتریوشکا را تماشا کنید.

بیوگرافی پارسا پیروزفر ؛ فعالیت های اخیر

وقتی به سریال و فیلم های پارسا پیروزفر نگاهی می‌اندازیم، می‌بینیم که او بازیگری است که گزیده کار می‌کند. گویی این هنرپیشه کیفیت را بر کمیت ترجیح می‌دهد. او در سال ۱۳۹۷ در فیلم «بی‌حسی موضعی» حضور داشت و سال بعد نیز در دو پروژه سینمایی «مجبوریم» و «مست عشق» ایفای نقش داشت. مست عشق فیلمی به کارگردانی حسن فتحی است که او در نقش مولانا در آن حضور دارد. فیلم پرطرفدار تی تی نیز جدیدترین اثر سینمایی این بازیگر محسوب می‌شود. آقای پیروزفر در سال ۱۴۰۱ پس از تقریبا چهارده سال، در سریال یاغی حضور داشت که با استقبال زیادی روبه‌رو شد. یاغی از سریال های پارسا پیروزفر پس از در چشم باد است.

فیلم های پارسا پیروزفر

پیروزفر تاکنون در ۳ فیلم به کارگردانی مسعود کیمیایی و ۲ فیلم از زنده یاد داریوش داریوش مهرجویی بازی کرده است. شما می‌توانید لیست کامل فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی پارسا پیروزفر و اطلاعات آنها را مشاهده کنید.

سال ساخت نام فیلم نقش کارگردان
۱۳۷۱ مجسمه دانشجو ابراهیم وحید‌زاده
۱۳۷۳ پری مرد زاهد داریوش مهرجویی
۱۳۷۴ ضیافت عبد مسعود کیمیایی
۱۳۷۶ مرسدس یحیی مسعود کیمیایی
۱۳۷۷ شیدا فرهاد هرندی کمال تبریزی
۱۳۷۸ دختران انتظار سعید مسرور رحمان رضایی
۱۳۷۸ اعتراض قاسم مسعود کیمیایی
۱۳۷۹ دختری به نام تندر رعد حمیدرضا آشتیانی‌پور
۱۳۸۱ عروس خوش قدم اینجانب کاظم راست گفتار
۱۳۸۱ وقت چیدن گردوها لطیف کاشانی ایرج امامی
۱۳۸۲ اشک سرما کاوه کیانی عزیزالله حمیدنژاد
۱۳۸۲ مهمان مامان یوسف داریوش مهرجویی
۱۳۸۳ زن زیادی رحیم تهمینه میلانی
۱۳۸۳ نقاب نیما کاظم راست گفتار
۱۳۸۸ شبانه روز فرخ کیوان علیمحمدی و امید بنکدار
۱۳۸۹ اسب حیوان نجیبی است برزو عبدالرضا کاهانی
۱۳۸۹ اینجا بدون من رضا بهرام توکلی
۱۳۹۲ زندگی جای دیگریست علی منوچهر هادی
۱۳۹۳ نزدیکتر احسان مصطفی احمدی
۱۳۹۳ شکاف فرهاد کیارش اسدی‌زاده
۱۳۹۷ بی‌حسی موضعی شاهرخ حسین مهکام
۱۳۹۸ مجبوریم رضا درمیشیان
۱۳۹۸ مست عشق مولانا حسن فتحی
۱۳۹۹ تی تی ابراهیم آیدا پناهنده

فیلم های پارسا پیروزفر / فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی پارسا پیروزفر

سریال های پارسا پیروزفر در تلویزیون

پیروزفر بازیگر گزیده‌کاری است و تاکنون فقط در ۴ سریال تلویزیونی به نقش‌آفرینی پرداخته است. از سال ۱۳۸۷ او دیگر در تلویزیون حضور نیافته است. در جدول زیر می‌توانید لیست کامل سریال‌های تلویزیونی پارسا پیروزفر و اطلاعات آنها را مشاهده کنید.

سال های پخش نام سریال نقش کارگردان
۱۳۷۴-۱۳۷۳ در پناه تو پارسا حمید لبخنده
۱۳۷۷-۱۳۷۶ در قلب من رضا حمید لبخنده
۱۳۸۰ سفر سبز دنیل وستبرگ محمدحسین لطیفی
۱۳۸۷-۱۳۸۲ در چشم باد بیژن ایرانی مسعود جعفری جوزانی

مجموعه‌ های شبکه نمایش خانگی آقای پیروزفر

سال پخش نام سریال نقش کارگردان
۱۴۰۱ یاغی بهمن محمد کارت

اجراهای تئاتر پارسا پیروزفر

پیروزفر از آغاز فعالیت حرفه‌ای خود تا امروز، حضور پررنگ و موثری در عرصه تئاتر داشته است. او در تئاتر فقط تجربه کارگردانی یا بازیگری نداشته و تعدادی از نمایشنامه‌هایی را که  روی صحنه برده، خودش ترجمه کرده است. در جدول زیر می‌توانید لیست کامل نمایش‌های این بازیگر و اطلاعات آنها را مشاهده کنید.

سال های اجرا نام نمایش نقش نویسنده مترجم کارگردان
۱۳۷۶-۱۳۷۴ بینوایان ماریوس ویکتور هوگو بهروز غریب‌پور بهروز غریب‌پور
۱۳۷۷ بانو آئویی هیکارو یوکیو میشیما بهرام بیضایی بهرام بیضایی
۱۳۸۰ هنر مارک یاسمینا رضا بهمن کیارستمی پارسا پیروزفر
۱۳۹۰ گلن گری گلن راس ریکی روما دیوید ممت امید روشن ضمیر پارسا پیروزفر
۱۳۹۱ خدای کشتار آلن رلی یاسمینا رضا پارسا پیروزفر
۱۳۹۲ سنگ‌ها در جیب‌هایش ۱۰ نقش مختلف مری جونز پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر
۱۳۹۳ بر پهنه دریا دوک اسلاومیر مروژک پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر
۱۳۹۶-۱۳۹۴ ماتریوشکا همه نقش‌ها پارسا پیروزفر (براساس داستان‌های کوتاه آنتون چخوف) پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر
۱۳۹۷ یک روز تابستانی موف اسلاومیر مروژک پارسا پیروزفر و سپیده خسروجاه پارسا پیروزفر
۱۳۹۷ بینوایان ژان والژان ویکتور هوگو حسین پارسایی
۱۳۹۸-۱۳۹۷ ملاقات معلم مدرسه فریدریش دورنمات پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر

فیلم‌ها و نمایش‌های تلویزیونی پارسا پیروزفر

جوایز و افتخارات پارسا پیروزفر

در جدول زیر می‌توانید لیست کامل جوایز و نامزدی‌های آقای پیروزفر و اطلاعات آنها را مشاهده کنید.

سال عنوان جایزه مراسم/جشنواره وضعیت برای فیلم/سریال/نمایش
۱۳۷۹ بهترین بازیگر نقش اول مرد جشن خانه سینما نامزد شیدا
۱۳۷۹ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن خانه سینما نامزد اعتراض
۱۳۸۲ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فجر نامزد مهمان مامان
۱۳۸۳ بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشن خانه سینما برنده فیلم مهمان مامان
۱۳۸۳ بهترین بازیگر نقش مرد جشن خانه سینما نامزد اشک سرما
۱۳۸۴ بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم‌های آسیایی دهلی نو برنده فیلم اشک سرما
۱۳۸۵ بهترین بازیگر خارجی مرد از دید مخاطبان جشنواره بین‌المللی فیلم خروس زرین و صد گل در کشور چین برنده فیلم اشک سرما
۱۳۸۹ بهترین بازیگر مرد از دید مخاطبان شبکه جهانی جام جم برنده سریال در چشم باد
۱۳۸۹ بهترین بازیگر مرد درام تلویزیونی جشن دنیای تصویر (حافظ) برنده سریال در چشم باد
۱۳۹۵ بهترین بازیگر مرد جشنواره تئاتر فجر برنده نمایش ماتریوشکا

شایعات و حواشی پارسا پیروزفر

حواشی پارسا پیروزفر / عکس پارسا پیروزفر

آقای پیروزفر زیاد اهل حاشیه نیست و به طور کلی نقطه تاریکی پیرامون زندگی او قرار ندارد. در ادامه به چند حاشیه مختصر او می‌پردازیم.

شایعه فرزند هما روستا بودن

سال‌ها شایعه این که آقای پیروزفر پسر زنده‌یاد هما روستا است، نقل زبان‌ها بود. اما خانم روستا در روزهای پایانی زندگی‌اش تنها به یک فرزندش اشاره کرد و از پارسا پیروزفر نامی نبرد.

حواشی مصاحبه های پارسا پیروزفر

تاکنون دو مصاحبه از آقای پیروزفر انجام گرفته که با ناکامی روبه‌رو شده است. سال ۱۳۸۳ مجله بانی فیلم نیز از او مصاحبه عجیبی منتشر کرد که بعدها معلوم شد به بهانه تکمیل بیوگرافی پارسا پیروزفر طی تماسی تلفنی، چند سوال از او پرسیده‌اند و وقتی این بازیگر می‌فهمد که نیت واقعی آنها چیست، تلفن را قطع می‌کند در سال ۱۳۸۴ او با مجله فیلم گفت و گو می‌کند اما پس از دیدن متن آماده شده آن پشیمان می‌شود.

آیا پارسا پیروزفر فرزند زنده یاد فریماه فرجامی بود؟

یکی دیگر از حواشی پیرامون این هنرمند، بازهم فرزند یک بازیگر معروف دیگر بودن، بود. سال‌ها شایعه می‌شد که پارسا پیروزفر فرزند زنده‌یاد فریماه فرجامی بوده است. این شایعه بیشتر بخاطر فاکتورهای ظاهری هر دو هنرمند پخش شده بود اما این خبر هم صحت نداشت و خانم فرجامی مادر آقای پیروزفر نبود.

حقایق پنهان پارسا پیروزفر

همان طور که در این مقاله اشاره شد، بیشتر مردم این هنرمند را به عنوان یک بازیگر موفق سینما و تئاتر می‌شناسند؛ این در حالی است که او در زمینه نقاشی، تصویرسازی و مجسمه‌سازی هم تبحر فراوانی دارد. در ادامه زندگینامه پارسا پیروزفر برخی از نکات جذاب در خصوص این بازیگر و تعدادی از نقاشی های این هنرمند را مشاهده خواهید کرد.

وب‌سایت اختصاصی پارسا پیروزفر

این بازیگر از طریق وب سایت اختصاصی خود به آدرس parsapirouzfar.com  فعالیت و برنامه‌های کاری خود را با دوست‌داران خود به اشتراک گذاشته است. با سر زدن به سایت آقای پیروزفر می‌توانید اطلاعات جذابی درباره او پیدا کنید.

روند پیشرفت این هنرمند

رضا بهبودی، بازیگر توانای سینما و تئاتر درباره روند پیشرفت پیروزفر می‌گوید:

اولین بار که پارسا نمایش «هنر» را اجرا کرد (که البته تنها کاری است که من موفق به دیدنش نشدم و فیلم اجرا را دیدم) نشان داد که تنها با یک بازیگر مواجه نیستیم. او به متن و به هدایت بازیگران و کار خلاقانه کارگردانی حساس است و به داده‌های سطحی که در خیلی از تئاترها مرسوم است، بسنده نمی‌کند. این روند وسواس گونه در کارهای بعدی او ادامه یافت.

مجسمه های پارسا پیروزفر

در ادامه زندگی نامه آقای پیروزفر باید بگوییم که او علاقه‌ی زیادی به نقاشی و مجسمه سازی دارد و با نگاهی گذرا به وبسایت این هنرمند، برخی از مجسمه‌های ساخته شده توسط او را مشاهده خواهید کرد.

آقای پیروزفر هیچ مصاحبه ای ندارد

تقریبا اکثر سلبریتی‌ها چه در جهان و چه ایران حداقل در یک برنامه حضور پیدا کرده‌اند و دست کم یک مصاحبه از آنها پیدا می‌شود. اما پارسا پیروزفر هیچ مصاحبه تلویزیونی تاکنون انجام نداده است.

او در نوجوانی داستان مصور می‌ساخت

وقتی پارسا پیروزفر تنها ۱۲ سال داشت و دانش‌آموز کلاس پنجم ابتدایی بود، به سبب علاقه زیاد به نقاشی و داستان‌سرایی، داستان‌های مصور طراحی می‌کرد. به همین دلیل او رشته نقاشی را برای دانشگاه انتخاب کرد.

صبور بودن

به گفته خود این بازیگر او انسان بسیار صبوری است و اعتقاد دارد برای موفقیت باید پله پله پیش رفت.

زندگی در کانادا

او سال‌هاست که ساکن کشور کاناداست و در کشور آمریکا نیز کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌کند.

هیچوقت دچار کلیشه نشد!

آقای پیروزفر چهره‌ای مخاطب پسند دارد و در کنار آن بازیگری متفاوتی نیز از خود نشان می‌دهد. او بارها و بارها توانسته لحن و تیپ‌های شخصیتی مختلف خلق کند و می‌توانست تبدیل به یکی از پول سازترین بازیگران ایران شود اما او ترجیح داد گزیده کار کند.

علاقمند به سفر

آقای پیروزفر علاقه خاصی به سفر کردن دارد و به عقیده او آرامش زیادی را در سفر حس می‌کند.

از شلوغی گریزان

بزرگترین ضعف این هنرپیشه از نظر خودش این است که از جاهای شلوغ و پرجمعیت خوشش نمی‌آید.‌ او می‌گوید در اینجور مکان‌ها زود خسته می‌شود.

اصلا اهل فعالیت در فضای مجازی نیست

آقای پیروزفر اصولا در فضای مجازی فعالیت‌های بسیار کمی تا کنون انجام داده است و از آن دسته هنرمندان نیست که دائما به موضوعات مختلف واکنش نشان دهد.

آلبوم عکس پارسا پیروزفر

در ادامه چند عکس زیبا از این بازیگر برای شما قرار می‌دهیم.

پارسا پیروزفر الان کجاست؟

این بازیگر ساکن کانادا است و بین ایران و کانادا در رفت و آمد است.

پارسا پیروزفر اصالتا اهل کجاست؟

پارسا پیروزفر اصالتا اهل تهران است.

سخن آخر

در این مقاله مروری بر بیوگرافی کامل آقای پیروز فر و فیلم‌ها و جوایز این بازیگر بااستعداد سینما، تلویزیون و تئاتر داشتیم. برخی از مقالات به موضوعاتی همچون همسر آقای پیروزفر یا عکس پارسا پیروزفر و همسرش پرداخته‌اند اما باید بگوییم که هیچ خبر قطعی و تایید شده‌ای درباره این موضوع در دسترس نیست. همچنین آخرین باری که این هنرمند دیده شد، در مراسم خاکسپاری مرحوم داریوش مهرجویی بود که عکس او را در بالا قرار دادیم. به نظر شما بهترین هنرنمایی پیروزفر در کدام یک از آثار اوست؟ شما می‌توانید در پایین همین صفحه نظرات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.