بیوگرافی طناز طباطبایی | کارنامه هنری و عکس ها
در این مطلب با بیوگرافی طناز طباطبایی و معرفی بهترین فیلم های او همراه ما باشید.
به گزارش حرف تازه ، در این مطلب با بیوگرافی طناز طباطبایی و معرفی بهترین فیلم های او همراه ما باشید.
بیوگرافی طناز طباطبایی
- نام :طناز
- نام خانوادگی :طباطبایی
- تاریخ تولد :۲۰ اردیبهشت ۱۳۶۲
- محل تولد :تهران
- تحصیلات :فارغ التحصیل کارگردانی تئاتر
- زمینه فعالیت :بازیگر
- وضعیت تاهل :مجرد
طناز طباطبایی / عکس از مریم رضوی
زندگی شخصی طناز طباطبایی
طناز طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۲۰ اردیبهشت ۱۳۶۲ در تهران است. او فارغالتحصیل لیسانس رشته کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد تهران مرکز می باشد.
این بانوی هنرمند در یک خانواده چهار نفره بزرگ شده است، پدر ایشان در عرصه تجارت بسیار موفق بوده و در زمینه ی موسیقی نیز فعالیت دارد.
طناز طباطبایی در دوران کودکی
او تنها یک خواهر کوچکتر از خود بنام لیلا دارد که در سینما هیچ فعالیتی نداشته و مترجم زبان است. طناز طباطبایی عاشق مادرش بوده و بسیار وابسته اوست.
این بانوی هنرمند هیچ نسبتی با بهنوش طباطبایی و مرحوم علی طباطبایی ندارد.
طناز طباطبایی / عکس از ارشا عقیقی
آیا طناز طباطبایی ازدواج کرده است؟
طناز طباطبایی ازدواج نکرده و مجرد می باشد. او قبل از سی سالگی ازدواج را موجب محدودیت فعالیت هنری و عدم موفقیت کاری می دانست اما بعد از سی سالگی به زندگی مشترک فکر می کند و ازدواج سنتی را بیشتر می پسندد.
در سال های پیش با انتشار عکسی از طناز طباطبایی ، شائبه حاملگی او به وجود آمد که این حواشی شایعه ای بیش نبوده و دروغ فضای مجازی می باشد.
نیما صفایی وطناز طباطبایی در فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند
طناز طباطبایی در زمینه موسیقی و نقاشی
طناز طباطبایی به جز بازیگری در عرصه موسیقی نیز تبحر دارد و گیتار می نوازد و در کنار آن نقاشی می کشد. او در اوقات فراغت به گالری های عکاس و نقاشی می رود، کتاب می خواند و فیلم می بیند.
خانم طباطبایی همیشه پوشش ساده ای داشته و پارچه های پر زرق و برق را نمی پسندد. او دوستان اندک و گزیده ای دارد و زیاد آدم معاشرتی نیست اما در رفاقت فوقالعاده صبور و همراه است و وفاداری را نسبت به دوستانش به حد کمال می رساند.
طناز طباطبایی / عکس از آزاده امیرخان
بیوگرافی طناز طباطبایی
ورود طناز طباطبایی به عرصه هنر
طناز طباطبایی در ۱۸ سالگی(سال ۱۳۸۰) با شرکت در کلاس های آزاد بازیگری هیوا برای بازی در سریال جوانی به کارگردانی سعید سلطانی انتخاب شد و اولین تجربه بازیگری حرفه ایش را بدست آورد.
این بانوی هنرمند در ۲۱ سالگی (سال ۱۳۸۳) در فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدر عاملی به سینما راه یافت. او با سریال میوه ممنوعه در سال ۸۵ با نقش غزاله که جز نقش های اصلی فیلم بود مطرح شد و توانایی هایش را به چالش کشید.
طناز طباطبایی / عکس از مریم رضوی
در سال ۱۳۸۸ اولین تندیس نقش مکمل زن از جشن منتقدان سینما را برای فیلم صداها دریافت کرد. در فیلم مرهم به بهترین نحو توانایی های خودش را نشان داد و با سریال پرانتز باز ، نامزد جایزه بهترین بازیگر کمدی تلویزیون شد.
طناز طباطبایی با بازی درخشانش در فیلم هیس دخترها فریاد نمیزنند در سال ۱۳۹۳ برنده لوح تقدیر و جوایزی از جشنواره های بین المللی به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن شد.
طناز طباطبایی برنده سیمرغ بلورین در جشنواره فجر ۳۸/ عکس از آرمین احمری
تجربه تئاتر طناز طباطبایی
طناز طباطبایی تجربه بازی در تئاتر را نیز دارد.
این بانوی موفق بازیگری در مورد تئاتر می گوید :
فضای تئاتر نسبت به سینما به من اجازه تجربه بیشتری می دهد اما علاقه خودم سینماست و عاشق پرده نقره ایم.
طناز طباطبایی / عکس از آزاده امیرخان
مروری بر فیلم های طناز طباطبایی
طناز طباطبایی در بی رویا
فیلم بی رویا به کارگردانی آرین وزیردفتری به تهیه کنندگی سعید سعدی و هومن سیدی است که در چهلمین جشنواره فجر حضور داشت. این اثر در ژانر درام اجتماعی تولید شده و مواجهه رویا را با دختری بینام و نشان به تصویر می کشد که آغازی برای اتفاقاتی عجیب در زندگی رویا و بابک است.
طناز طباطبایی، صابر ابر، شادی کرمرودی، رضا داودنژاد، مائده طهماسبی ، تیام کرمانیان و… در این اثر به هنرمندی پرداخته اند.
در این فیلم طناز طباطبایی در نقش رویا درخشیده است “رویا” زن جوانی است که با همسر خود بابک (صابر ابر) قصد مهاجرت از ایران را دارند. او دو هفته پیش از مهاجرت با دختری بینام و نشان مواجه میشود که حضور دختر در زندگی آنها به اتفاقاتی عجیب منجر شده و هویت رویا را دچار دگرگونی می سازد.
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اصلی زن در چهلمین جشنواره فیلم فجر به طناز طباطبایی برای ایفای نقش در فیلم «بی رویا» رسید.
طناز طباطبایی، صابر ابر و شادی کرم رودی در فیلم بی رویا
طناز طباطبایی درهیس! دخترها فریاد نمیزنند
هیس! دخترها فریاد نمیزنند فیلمی به نویسندگی و کارگردانی پوران درخشنده است. در این فیلم طناز طباطبایی، شهاب حسینی، مریلا زارعی، بابک حمیدیان، امیر آقایی، جمشید هاشمپور، ستاره اسکندری، فرهاد آئیش و هادی مرزبان به هنرمندی پرداختهاند.
این فیلم دربارهٔ زندگی دخترک تنهایی به نام شیرین با بازی طناز طباطبایی است که بی توجهی و سهل انگاری پدر و مادرش در کودکی، واقعه ای را برای او رقم می زند که زخمش سال ها بر روح او باقی می ماند و همهٔ زندگی اش را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
شیرین در بزرگسالی بعد از دو نامزدی ناموفق عاشق مردی می شود اما زمان پیش از ازدواج مردی را میبیند که قصد تجاوز به دختر کوچکی دارد، شیرین دختر کوچک را فراری میدهد و مرد را به قتل رسانده و دستگیر می شود.
بازی طناز طباطبایی چنان تاثیرگذار می باشد که اگر به تماشای این فیلم بنشینید، محال است آن را فراموش کنید. نشریه معتبر ورایتی ایالات متحده آمریکا از این فیلم تمجید کرده است.
طناز طباطبایی در فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند
طناز طباطبایی در شنای پروانه
شنای پروانه فیلمی به کارگردانی محمد کارت و تهیهکنندگی رسول صدرعاملی است که در سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و جوایز مختلفی را از آن خود کرد.
در این فیلم امیر آقایی ، جواد عزتی ، طناز طباطبایی ، مه لقا باقری ، پانته آ بهرام و علی شادمان به هنرمندی پرداختهاند.
شنای پروانه، روایتگر داستان زنی به نام پروانه است که فیلم شنای او در فضای مجازی پخش شده و به دست همسرش کشته می شود. طناز طباطبایی نقش پروانه را در این اثر ایفا می کند که فیلم شنای او در فضای مجازی پخش شده و هاشم (امیر آقایی) همسر او به خاطراین اتفاق به همراه نوچههایش برای انتقامجویی به استخر رفته و مشغول تخریب آن است.
پروانه (طناز طباطبایی) به گاراژ صافکاری برادرشوهرش حجت (جواد عزتی) میرود و از او میخواهد تا جلوی همسرش را بگیرد. در راه بازگشت از استخر، هاشم پروانه را با ضرباتی میکشد و… .
طناز طباطبایی برای حضور در این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنواره فجر شد.
طناز طباطبایی، جواد عزتی و امیر آقایی در فیلم شنای پروانه
طناز طباطبایی در ویلاییها
ویلاییها فیلمی به کارگردانی منیر قیدی و تهیهکنندگی سعید ملکان است که برای نخستین بار در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و جوایز مختلفی را کسب کرد.
این فیلم با موضوع دفاع مقدس است و برخلاف فیلم های در ژانر دفاع مقدس، تنها به رشادت های مردان در ۸ سال مقاومت ایران نمی پردازد و نقش زنان و همسران رزمندگان را در دوران ۸ سال دفاع مقدس به تصویر می کشد.
طناز طباطبایی در این مجموعه در نقش سیما، زنی که شوهرش در جبهه به سر می برد، ظاهر شده است. سیما زنی است که برای پس گرفتن بچه هایش از عزیز خانم (مادر همسرش) و بردن آنها به خارج از کشور به ویلا می آید اما ماجراهایی در این مدت رخ میدهد و… .
طناز طباطبایی در اکران فیلم ویلایی ها/ عکس از آزاده امیرخان
طناز طباطبایی در خشم و هیاهو
خشم و هیاهو فیلمی به کارگردانی و نویسندگی هومن سیدی و تهیهکنندگی سعید سعدی است که در سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر برنده جایزه بهترین فیلمبرداری شد.
طناز طباطبایی ، نوید محمدزاده ، سعید چنگیزیان ، بهناز جعفری ، رضا بهبودی ، بهزاد عمرانی و رعنا آزادی ور بازیگران اصلی این فیلم هستند.
خشم و هیاهو داستانی جنایی و پیچیده از زندگی یک خواننده به نام خسرو را به تصویر میکشد. طناز طباطبایی در این فیلم نقش حنا سرافراز را بر عهده دارد، زنی که وارد رابطه پنهانی با خسرو پارسا خواننده مشهور پاپ (نوید محمدزاده) می شود. او پس از خودکشی ناموفق و قطع نخاع تینا همسر خسرو پارسا به عنوان پرستار خصوصی به خانه او وارد می شود اما مدتی بعد تینا در تخت خود به طرز فجیعی به قتل می رسد و حنا به عنوان قاتل بازداشت می شود، در حالی که میگوید قاتل نیست.
نوید محمدزاده و طناز طباطبایی در فیلم خشم و هیاهو
طناز طباطبایی در یاغی
سریال «یاغی» به کارگردانی محمد کارت و تهیهکنندگی سید مازیار هاشمی،یکی از سریال های جدید در نمایش خانگی است که در سال ۱۴۰۱ منتشر شد.
این سریال درباره زندگی پسری به نام جاوید با بازی علی شادمان است که از محله های پائین شهر تهران بوده و با وجود مشکلات بسیار خود را به صاحب باشگاه کشتی به نام بهمن خان معرفی می کند و مسیر زندگی خود را تغییر می دهد اما گذشته سخت او را رها نکرده و موانع بسیاری را برای او ایجاد می کند.
طناز طباطبایی در این سریال نقش طلا مطلا همسر بهمن خان با بازی پارسا پیروزفر را ایفا می کند و امیر جعفری، عباس جمشیدی فر، آبان عسکری، فرهاد اصلانی، نیکی کریمی، جواد خواجوی، الیکا ناصری، مهدی حسینی نیا و ناهید مسلمی دیگر بازیگران این سریال می باشند.
طناز طباطبایی و علی شادمان در سریال یاغی/ مجید طالبی و پیموده باران
فیلمشناسی طناز طباطبایی
فیلم های سینمایی طناز طباطبایی
- دیشب باباتو دیدم آیدا:رسول صدرعاملی،۱۳۸۳
- چهارانگشتی :سعید سهیلی، ۱۳۸۵
- دماغ :فرزاد مؤتمن،۱۳۸۶
- جعبه موسیقی :فرزاد مؤتمن، ۱۳۸۶
- شب زده:فرزاد مؤتمن،۱۳۸۶
- میزاک:حسینعلی لیالستانی، ۱۳۸۷
- پسر تهرانی:کاظم راستگفتار،۱۳۸۷
- صداها:فرزاد مؤتمن،۱۳۸۷
- شیرین:عباس کیارستمی،۱۳۸۷
- طهران تهران:مهدی کرم پور،۱۳۸۸
- مرهم :علیرضا داودنژاد،۱۳۸۹
- سرسپرده :بهمن گودرزی،۱۳۸۹
- پریناز:بهرام بهرامیان، ۱۳۸۹
- گزارش یک جشن:ابراهیم حاتمی کیا ، ۱۳۸۹
- نارنجی پوش:داریوش مهرجویی ،۱۳۹۰
- هفتم:مسعود قراگزلو،۱۳۹۰
- هیس! دخترها فریاد نمیزنند:پوران درخشنده، ۱۳۹۰
- قطعهای از سکوت:آریانا رستمی،۱۳۹۲
- ساکن طبقه وسط:شهاب حسینی،۱۳۹۲
- پنجاه قدم آخر:کیومرث پور احمد،۱۳۹۲
- آرایش غلیظ :حمید نعمتالله،۱۳۹۲
- رخ دیوانه:ابوالحسن داوودی ،۱۳۹۳
- مرگ ماهی :روحالله حجازی ،۱۳۹۳
- بیست هفته :مسعود قراگزلو،۱۳۹۴
- خشم و هیاهو:هومن سیدی ،۱۳۹۴
- اروند:پوریا آذربایجانی،۱۳۹۴
- اردتمند؛ نازنین، بهاره و تینا :عبدالرضا کاهانی،۱۳۹۵
- ویلاییها:منیر قیدی،۱۳۹۵
- میلیونر میامی :مصطفی احمدی،۱۳۹۵
- طلا:پرویز شهبازی،۱۳۹۷
- روسی:امیرحسین ثقفی،۱۳۹۸
- شنای پروانه :محمد کارت،۱۳۹۸
- خورشید :مجید مجیدی، ۱۳۹۸
- بیرویا :آرین وزیردفتری،۱۳۹۹
طناز طباطبایی در شنای پروانه / عکس از فتاح ذی نوری
سریال های تلویزیونی طناز طباطبایی
- ذبیح :عباس مرادیان، ۱۳۷۹
- جوانی :سعید سلطانی، ۱۳۸۰
- رانت خوار کوچک:حسین سهیلی زاده، ۱۳۸۲
- در چشم باد:مسعود جعفری جوزانی، ۱۳۸۵
- میوه ممنوعه:حسن فتحی، ۱۳۸۶
- پرانتز باز :کیومرث پوراحمد، ۱۳۸۸
- کلاه قرمزی ۹۲:ایرج طهماسب، ۱۳۹۲
نیما رئیسی و طناز طباطبایی در سریال میوه ممنوعه
طناز طباطبایی در نمایش خانگی
- قلب یخی (فصل سوم):سامان مقدم، ۱۳۹۱
- شاهگوش :داوود میرباقری، ۱۳۹۲
- یاغی:محمد کارت، ۱۴۰۰
طناز طباطبایی و علیرضا جعفری در شاهگوش
طناز طباطبایی در تئاتر
- درس:داریوش مهرجویی، ۱۳۹۰
- کمی بالاتر:آروند دشت آرای، ۱۳۹۰
- تنتن و راز قصر مونداس:آروند دشت آرای، ۱۳۹۱
- باغبان مرگ:آروند دشت آرای، ۱۳۹۲
- نامههای عاشقانه از خاورمیانه:کیومرث مرادی، ۱۳۹۵
- تروما:افسانه ماهیان،۱۳۹۷
- جنایات و مکافات:رضا ثروتی، ۱۳۹۸
طناز طباطبایی در نمایش جنایات و مکافات / عکس از سحاب زری باف
جوایز و افتخارات طناز طباطبایی
- نامزد بهترین بازیگر نقش دوم زن در بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر،صداها،۱۳۸۷
- برنده جایزه بهترین بازیگر نقش دوم زن در سومین جشن منتقدان، صداها،۱۳۸۸
- نامزد بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیونی، پرانتز باز (سریال)،۱۳۸۸
- برنده دیپلم افتخار از سوی پنجمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران، مرهم،۱۳۹۰
- برنده بهترین بازیگر نقش اول زن در سنندج، هیس! دخترها فریاد نمی زنند،۱۳۹۱
- نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در کرمانشاه، هیس! دخترها فریاد نمی زنند،۱۳۹۱
- برنده لوح تقدیر و جوایزی از سوی جشنواره زنان مستقل آمریکا به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن، هیس! دخترها فریاد نمی زنند،۱۳۹۲
- برنده لوح تقدیر و جوایزی از جانب جشنواره فیلم های ایرانی سانفرانسیسکو به عنوان بهترین بازیگر نقش اول زن، هیس! دخترها فریاد نمی زنند،۱۳۹۳
- نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در سی و سومین جشنواره فیلم فجر،رخ دیوانه، ۱۳۹۳
- نامزد بهترین بازیگر نقش اول زن در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، خشم و هیاهو،۱۳۹۴
- برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن در یازدهمین دوره جشن انجمن منتقدان سینمای ایران، ویلایی ها، ۱۳۹۶
- برنده تندیس بهترین بازیگر زن برای فیلم ویلایی ها در جشنواره فیلم یزد، ویلایی ها، ۱۳۹۶
- برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، شنای پروانه ، ۱۳۹۸
- برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن در چهلمین دوره جشنواره فیلم فجر، بی رویا، ۱۴۰۰
ارسال دیدگاه