بهترین فیلم های چارلی چاپلین | نابغه کمدی جهان

چارلی چاپلین بدون شک یکی از اسطوره‌های کمدی جهان است که آثار ارزشمندی در کارنامه هنری خود دارد. در این مقاله قصد داریم بهترین فیلم های چارلی چاپلین را مورد نقد و بررسی قرار دهیم.

به گزارش حرف تازه ، چارلی چاپلین با نام کامل سِر چارلز اسپنسر چاپلین (Sir Charles Spencer Chaplin) بدون اغراق یکی از ستاره‌های بی‌بدیل کمدی جهان است. او در ۱۶ آوریل ۱۸۸۹ (۲۷ فروردین ۱۲۶۸) در انگلستان به دنیا آمد و علاوه بر بازیگری در حوزه‌های دیگری از جمله کارگردانی، فیلمنامه نویسی، تهیه‌کنندگی و آهنگسازی فعالیت کرده است. تقریبا تمام فیلم های چارلی چاپلین در ژانر کمدی و صامت هستند که همه آنها آثار موفقی بودند و با بازخوردهای مثبتی از سوی مخاطبان و منتقدان مواجه شدند. چارلی چاپلین در طول دوره فعالیت خود در سینما، جوایز ارزنده بسیاری مانند جایزه اسکار کسب کرده است و یکی از پرافتخارترین کمدین‌های زمان خود محسوب می‌شود. در ادامه این مقاله بهترین فیلم های چارلی چاپلین را به شما معرفی می‌کنیم و هریک را مورد نقد و بررسی قرار می‌دهیم.

بهترین فیلم های چارلی چاپلین

بهترین فیلم های چارلی چاپلین

بخش عمده‌ای از فیلمهای چارلی چاپلین در ژانر کمدی و درام ساخته شده‌اند که بسیاری از آن‌ها در فهرست فیلم‌های کمدی ماندگار تاریخ سینما قرار دارند. در این بخش فیلم های برتر چارلی چاپلین در طول فعالیت وی در سینما را به شما معرفی خواهیم کرد.

۱٫ فیلم عشق جریحه‌دار شده تیلی – Tillie’s Punctured Romance

بهترین فیلم کمدی چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۱۴

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۶٫۳/۱۰

  • کارگردان: مک سنت (Mack Sennett‎)

فیلم سینمایی عشق جریحه‌دار شده تیلی یکی از فیلم‌های جذاب چارلی چاپلین محسوب می‌شود که در سال‌های اول فعالیت خود در سینما بازی کرده است. این فیلم چارلی چاپلین یک کمدی صامت و رمانتیک بوده که به صورت نیمه کوتاه ساخته شده است. اکثر بخش‌های کمدی فیلم عشق جریحه‌دار شده تیلی از نوع «بزن بکوب» (Slapstick) است. بزن بکوب یک سبک کمدی است که شامل فعالیت بدنی اغراق‌آمیز بوده که از مرزهای کمدی فیزیکی و طبیعی فراتر می‌رود.

داستان فیلم عشق جریحه‌دار شده تیلی درباره «چارلی» است که می‌خواهد با «تیلی» دختر یک مزرعه‌دار ثروتمند ازدواج کند و با تمام پول‌های پدرش باهم فرار کنند. بر اثر یک اتفاق، تیلی به زندان می‌افتد و حالا تمام پول‌ها دست چارلی است و باید تصمیم بگیرد که با آنها چه کاری انجام دهد.

۲٫ فیلم مهاجر – The Immigrant

برترین فیلمهای چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۱۷

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷٫۶/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

اجازه بدهید فهرستمان را با یکی از فیلم‌های کوتاه چارلی چاپلین ادامه بدهیم. این فیلم کوتاه ۳۰ دقیقه در سال ۱۹۱۷ منتشر شده و در آن چارلی چاپلین را در نقش ولگرد کوچولو می‌بینیم. او یک مهاجر است که به آمریکا آمده و حالا به دزدی متهم شده است. از سوی دیگر او عاشق یک زن شده است و…

چاپلین این فیلم را کارگردانی کرد و فیلمنامه‌اش را نوشت اما تهیه‌کنندگی آن را برعهده نداشت. جالب است بدانید که یکی از صحنه‌های این فیلم که در آن شخصیت چارلی چاپلین یک افسر اداره مهاجرت را لگد می‌زد بعدها در دادگاه علیه او و برای بیرون کردن او از آمریکا استفاده شد. فیلم مهاجر به خاطر ارزش‌های فرهنگی، تاریخی و زیبایی‌شناختی‌اش، در سال ۱۹۹۸ توسط کتابخانه کنگره آمریکا برای حفظ در فهرست ثبت ملی فیلم انتخاب شد.

۳٫ فیلم زندگی یک سگ – A Dog’s Life

فیلم معروف چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۱۸

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷٫۷/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فهرست فیلم های چارلی چاپلین را با یک فیلم کوتاه صامت از او ادامه می‌دهیم. او در این اثر مانند بسیاری از دیگر عناوین این فهرست وظیفه نویسندگی، تهیه‌کنندگی، کارگردانی و همچنین بازیگری را برعهده داشته است. این فیلم در واقع اولین اثر او برای کمپانی فرست نشنال است. در این فیلم می‌بینیم که چارلی چاپلین یک سگ ولگرد را نجات می‌دهد و از او مراقبت می‌کند. او به حدی فقیر است که حتی نمی‌تواند شکم خودش را سیر کند و مجبور است غذا بدزدد. اما وقتی این سگ کیفی پر از پول را پیدا می‌کند،‌ زندگی آن‌ها برای همیشه دستخوش تغییر می‌شود. اگر در مجموعه کامل فیلم های چارلی چاپلین دنبال فیلمی کوتاه می‌گردید، زندگی یک سگ ارزش تماشا کردن را دارد.

۴٫ فیلم دوش‌فنگ – Shoulder Arms

تمام فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۱۸

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷٫۳/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

در ادامه معرفی تمام فیلم های چارلی چاپلین به فیلم دوش‌فنگ می‌رسیم. دوش‌فنگ دومین فیلمی است که چاپلین برای کمپانی فرست نشنال پیکچرز تولید کرده. چاپلین در کل سه فیلم با موضوع جنگ ساخت و دوش‌فنگ اولین فیلم در میان آن‌ها است. این فیلم صامت در سال ۱۹۱۸ منتشر شد و داستان آن در دوران جنگ جهانی اول در فرانسه رخ می‌دهد. در این اثر چارلی چاپلین را در نقش ترمپ یا ولگرد کوچولو می‌بینیم که عضو ارتش می‌شود تا همه او را به عنوان قهرمان بشناسند. او را پس از دوران آموزشی به میدان جنگ می‌فرستند و او در آنجا اتفاقات جالب و خنده‌داری را تجربه می‌کند.

۵٫ فیلم پسر بچه – The Kid

مجموعه کامل فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۲۱

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۳/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم پسر بچه یک کمدی-درام صامت است که چارلی چاپلین در آن نقش‌های کلیدی از جمله کارگردانی، بازیگری، نویسندگی و تهیه‌کنندگی را بر عهده دارد. این اثر را می‌توان به عنوان یکی از برترین فیلم های چارلی چاپلین در نظر گرفت که در زمان اکران، فروش بسیار خوبی در گیشه داشت. فیلم پسر بچه یکی از فیلم‌های پرفروش سال ۱۹۲۱ است که توجه مخاطبان بسیاری را به خود جلب کرد. این عنوان در سال ۱۹۲۱ به جهت ارزش تاریخی، فرهنگی و زیبایی شناختی، توسط کتابخانه ملی کنگره آمریکا برای قرار گرفتن در فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا انتخاب شد. این فیلم همچنین یکی از برترین آثار صامت تاریخ سینما است که ارزش چندین بار تماشا کردن را دارد.

داستان فیلم پسر بچه درباره مردی بیکار و بی‌پول است که در یک محله در پایین شهر زندگی می‌کند. او روزی به طور اتفاقی یک پسربچه بی‌سرپرست و تنها را در خیابان پیدا می‌کند و او را به خانه‌اش می‌برد. پس از مدتی، رابطه عاطفی عمیقی میان این دو شکل می‌گیرد.

۶٫ فیلم زائر – The Pilgrim

فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۲۳

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷٫۳/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

زائر یک فیلم کوتاه صامت ۴۶ دقیقه‌ای است که توسط چاپلین کارگردانی، نوشته و تولید شده است. او همچنین در این فیلم نقش زائر را ایفا می‌کند. در این اثر کمدی داستان او را دنبال می‌کنیم که از زندان فرار می‌کند و خود را به شکل یک کشیش در می‌آورد تا کلانتر شهر او را شناسایی نکند. اما کلانتر باهوش‌تر از حرف‌هاست و…

۷٫ فیلم صامت زن پاریسی –  A Woman of Paris

بهترین فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۲۳

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم زن پاریسی نیز اثر کمدی صامت دیگری از چارلی چاپلین است که خودش در آن ایفای نقش نکرده، اما کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده این فیلم جذاب است. این عنوان تنها فیلم ساخته شده توسط چارلی چاپلین است که خودش در آن بازی نکرده و در پشت صحنه قرار دارد. به همین دلیل بسیاری از مخاطبان، استقبال خوبی از این فیلم نداشتند؛ زیرا آنها به عشق دیدن بازی درخشان چارلی چاپلین به سینماها می‌رفتند. با این حال، فیلم زن پاریسی یکی از فیلم‌های قابل توجه چاپلین است که بازخوردهای خوبی از سوی منتقدان دریافت کرد.

فیلم دختر پاریسی درباره دختری به نام «پورواینس» است که روزی نامزد نقاش خود «میلر» را ترک می‌کند و به پاریس می‌رود. پورواینس قصد دارد در پاریس با مرد ثروتمندی به نام «منجو» ازدواج کند تا از لحاظ مالی او را حمایت کند. او در این قصه باید میان عشق و پول یکی را انتخاب کند.

۸٫ فیلم کمدی جویندگان طلا – The Gold Rush

سینمای کلاسیک : جویندگان طلا ( The Gold Rush ) - مووی مگ
  • سال ساخت: ۱۹۲۵

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۲/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم جویندگان طلا نیز اثر دیگری از چارلی چاپلین است که نویسندگی، کارگردانی، بازیگری و تهیه‌کنندگی آن بر عهده او بوده است. چاپلین معتقد بود که تراژدی و کمیک، فاصله چندانی از یکدیگر ندارند و آنقدری که به نظر می‌رسد با یکدیگر در تضاد نیستند. از این رو تصمیم گرفت در فیلم جویندگان طلا، این دو سبک را با یکدیگر ترکیب کند که نتیجه آن بسیار درخشان و بی‌نظیر بود. این فیلم پس از انتشار مجدد آن در سال ۱۹۴۲، نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین موسیقی و بهترین ضبط صدا شد. جویندگان طلا یکی از فیلم‌های صامت و بلند چاپلین است که نقدهای مثبتی از سوی منتقدان دریافت کرد.

داستان فیلم جویندگان طلا در سال ۱۸۹۸ روایت می‌شود که همه به دنبال پیدا کردن پول باد آورده هستند و به همین دلیل به آلاسکا می‌روند تا معادن طلا کشف کنند. چارلی نیز مانند افراد دیگر در جستجوی طلا به سوی آلاسکا می‌رود.

۹٫ فیلم سیرک – The Circus

بهترین فیلم کمدی چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۲۸

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۲/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

سیرک نیز یکی دیگر از فیلم های چارلی چاپلین است که مانند چند اثر دیگر این فهرست علاوه بر بازیگری، نقش‌های دیگری از جمله کارگردانی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی آن را بر عهده دارد. این اثر نیز یک کمدی صامت و رمانتیک است که فضای متفاوتی نسبت به سایر فیلم‌های او دارد. فیلم سیرک یکی از تجارب کاری دشوار او محسوب می‌شود؛ زیرا مشکلات متعددی از جمله آتش گرفتن استودیو فیلمبرداری، مرگ مادر چاپلین و جدایی از همسر دومش باعث شد تا روند فیلمبرداری چندی به تعویق بیفتد. این عنوان، هفتمین فیلم صامت پرفروش تاریخ سینما است که بیش از ۳٫۸ میلیون دلار در سال ۱۹۲۸ فروش داشت.

داستان فیلم سیرک درباره جوان ولگردی است که پلیس او را با یک خلافکار اشتباه گرفته است. این جوان برای فرار از پلیس به یک سیرک می‌رود و در آنجا به عنوان دلقک شروع به کار می‌کند. اما پس از چندی، عاشق دختر صاحب سیرک می‌شود.

۱۰٫ فیلم روشنایی های شب –  City Lights

برترین فیلمهای چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۳۱

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۵/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم روشنایی‌های شب فیلم کمدی-درام و صامت دیگری از چارلی چاپلین است. در حالی که در آن زمان، ساخت فیلم‌های غیر صامت در حال گسترش بود، اما چاپلین دوست داشت همچنان به ساخت فیلم‌های صامت ادامه دهد. فیلمبرداری این فیلم از دسامبر سال ۱۹۲۸ شروع شد و در دسامبر ۱۹۳۰ به پایان رسید. فیلم روشنایی‌های شهر سرانجام در سال ۱۹۳۱ منتشر و با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد و ۵ میلیون دلار نیز فروش داشت.

منتقدان امروزی، فیلم روشنایی‌های شب را نه تنها یکی از بهترین ساخته‌های چارلی چاپلین می‌دانند، بلکه آن را جزء بهترین فیلم‌های ساخته شده در سینما در نظر می‌گیرند. این عنوان در سال ۱۹۹۱ به جهت ارزش تاریخی، فرهنگی و زیبایی شناختی، توسط کتابخانه ملی کنگره آمریکا برای قرار گرفتن در فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا انتخاب شد. این اثر همچنین به عنوان یازدهمین فیلم برتر تاریخ سینما برگزیده شده است.

داستان فیلم روشنایی‌های شب درباره یک ولگرد است که عاشق دختری گل‌فروش و نابینا می‌شود. او به هر طریقی تلاش می‌کند پول دربیاورد تا هزینه درمان چشمان او را تهیه کند. اما هر بار به در بسته برمی‌خورد و مشکلات بسیاری برایش به وجود می‌آید.

۱۱٫ فیلم عصر جدید – Modern Times

تمام فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۳۶

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۵/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم عصر جدید یکی دیگر از فیلم های چارلی چاپلین در ژانر درام و کمدی است. این فیلم به کارگردانی، تهیه‌کنندگی و نویسندگی چارلی چاپلین ساخته شده است و یکی از شاهکارهای او محسوب می‌شود. فیلم عصر جدید در سال ۱۹۸۹ به جهت ارزش تاریخی، فرهنگی و زیبایی شناختی، توسط کتابخانه ملی کنگره آمریکا برای قرار گرفتن در فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا انتخاب شد. این فیلم، ۱۴ سال بعد در جشنواره فیلم کن ۲۰۰۳ در بخش خارج از مسابقه به نمایش درآمد.

این عنوان روایتگر دنیای مدرن و ماشینی است که یک ولگرد کوچک تلاش می‌کند در این دنیای بزرگ و شلوغ، جایگاه خودش را پیدا کند. اما در این میان، اتفاقات تلخی برایش رقم می‌خورد و در روند داستان با چالش‌های زیادی مواجه می‌شود.

۱۲٫ فیلم دیکتاتور بزرگ –  The Great Dictator

فیلم معروف چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۴۰

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۴/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم دیکتاتور بزرگ نیز یک اثر کمدی، درام و جنگی از چارلی چاپلین است. این عنوان، اولین فیلم صداگذاری شده و غیر صامت چاپلین در سینما است. فیلم دیکتاتور بزرگ در میان مخاطبان بسیار درخشید و موفق‌ترین فیلم تجاری چارلی چاپلین به شمار می‌رود. منتقدان مدرن نیز این فیلم را به عنوان یک اثر تاریخی حائز اهمیت قلمداد می‌کنند و نقدهای مثبتی نسبت به آن دارند. فیلم دیکتاتور بزرگ در سال ۱۹۹۷ به جهت ارزش تاریخی، فرهنگی و زیبایی شناختی، توسط کتابخانه ملی کنگره آمریکا برای قرار گرفتن در فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا انتخاب شد. این فیلم نامزد دریافت ۵ جایزه اسکار شد و بسیار مورد توجه و استقبال قرار گرفت.

۱۳٫ فیلم موسیو وردو – Monsieur Verdoux

مجموعه کامل فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۴۷

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷٫۸/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

اجازه بدهید فهرستمان را با فیلم سیاه و سفید کمدی موسیو وردو ادامه بدهیم. در این فیلم معروف چارلی چاپلین این هنرمند را در نقش کارگردان، نویسنده فیلمنامه، بازیگر اصلی و همچنین آهنگساز می‌بینیم. در این فیلم موسیو وردو را می‌بینیم که شغلش به‌عنوان کارمند بانک را از دست می‌دهد. او برای اینکه بتواند مخارج همسر و فرزندانش را تأمین کند، تصمیم می‌گیرد با نام‌ها و هویت‌های مختلف، با زن‌های بیوه و ثروتمند پاریس ازدواج کند.

۱۴٫ فیلم روشنی های صحنه – Limelight

فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۵۲

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۸٫۱/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

فیلم روشنی‌های صحنه نیز یکی از فیلم های چارلی چاپلین در ژانر کمدی و درام است. این اثر در زمان اکران با نظرات و نقدهای مثبت و منفی بسیاری مواجه شد و اختلاف نظرهای بسیاری درباره ارزش این فیلم در میان منتقدان وجود داشت. اکران فیلم روشنی‌های صحنه در آمریکا قدغن شد و این فیلم در آن زمان با شکست تجاری بزرگی مواجه شد؛ زیرا برخی افراد، چارلی را یکی از هواداران کمونیسم می‌دانستند و فیلم او را نیز تحریم کردند. با این حال، این عنوان در سال ۱۹۷۲ در ایالات متحده مجددا اکران شد و اولین پخش آن نیز در لس‌آنجلس بود. فیلم روشنی‌های صحنه پس از اکران مجدد، موفق به دریافت جایزه اسکار شد و امروزه به عنوان یکی از بهترین و شخصی‌ترین کارهای چارلی چاپلین شناخته می‌شود.

داستان فیلم روشنی‌های صحنه روایتگر داستان زندگی یک کمدین به نام «کالورو» است که دیگر فراموش شده و محبوبیتی در میان مردم ندارد. کالورو روزی به یک رقصنده باله به نام «تری» برمی‌خورد که حال روحی مساعدی ندارد. کالورو به تری کمک می‌کند تا از این حالت افسردگی خارج شود، اما اتفاقات دیگری رخ می‌دهد که آنها را به چالش می‌کشاند.

۱۵٫ فیلم کمدی یک سلطان در نیویورک – A King in New York

بهترین فیلم های چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۵۷

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۷٫۱/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

یک سلطان در نیویورک نیز یکی از فیلم های چارلی چاپلین در ژانر کمدی و سیاسی است. این فیلم نگاهی طنز به مک‌کارتیسم و دیگر جنبه‌های سیاسی و اجتماعی ایالات متحده دارد. فیلم یک سلطان در نیویورک، پس از تبعید چارلی چاپلین از ایالات متحده و در سال ۱۹۵۵ تولید شد، اما تا سال ۱۹۵۷ در آمریکا به اکران در نیامد. به همین دلیل این اثر در جزیره ایسکیا واقع در ایتالیا، منتشر شد.

داستان فیلم یک سلطان در نیویورک درباره سلطانی به نام «شادوف» است که از مقام خود برکنار شده و به آمریکا پناه می‌آورد. شادوف در آمریکا به صورت اتفاقی با یک پسر که از مدرسه فراری است، آشنا می‌شود. آشنایی این دو با یکدیگر اتفاقات جالبی را برای شادوف رقم می‌زند.

۱۶٫ فیلم کنتسی از نیویورک – A Countess from Hong Kong

بهترین فیلم کمدی چارلی چاپلین

  • سال ساخت: ۱۹۶۷

  • امتیاز آی‌ام‌دی‌بی: ۶/۱۰

  • کارگردان: چارلی چاپلین

معرفی بهترین فیلم های چارلی چاپلین را با کنتسی از هنگ کنگ پایان می‌دهیم. این فیلم بریتانیایی در ژانر عاشقانه کمدی ساخته شده و کارگردانی، فیلمنامه و موسیقی متن آن برعهده چارلی چاپلین بوده. این عنوان از برترین فیلمهای چارلی چاپلین بر اساس زندگی یکی از اشراف‌زادگان سابق روسیه ساخته شده است. این فیلم از حضور بازیگرانی چون مارلون براندو (Marlon Brando) و سوفیا لورن (Sophia Loren) بهره می‌برد. جالب است بدانید که سیدنی چاپلین (Sydney Chaplin) پسر چارلی چاپلین نیز در این فیلم به ایفای نقش پرداخته است. خود چارلی چاپلین نیز در این اثر نقش کوتاهی دارد اما مانند بسیاری از دیگر عناوین این لیست، نقش اصلی را بازی نمی‌کند.

این بهترین فیلم کمدی چارلی چاپلین داستان دیپلماتی را به تصویر می‌کشد که از هنگ کنگ به آمریکا سفر می‌کند تا همسرش را ببیند اما متوجه می‌شود یک کنتس روسی که پاسپورتی ندارد خود را در اتاق او پنهان کرده.

کلام آخر

ما در این مقاله مجموعه فیلم های چارلی چاپلین را مورد نقد و بررسی قرار دادیم. همانطور که خواندید، اکثر فیلم های چارلی چاپلین در ژانر کمدی و دارم ساخته شده‌اند که غالبا بازیگری، کارگردانی، فیلمنامه نویسی و تهیه‌کنندگی فیلم‌هایش را نیز خودش بر عهده دارد. چارلی چاپلین یکی از اسطوره‌های کمدی تاریخ سینما است که در طول فعالیت هنری خود، آثار فاخر و ارزشمندی را خلق کرده است. شما تا کنون کدام یک از فیلم های چارلی چاپلین که در این مقاله معرفی شد را تماشا کرده‌اید؟ به نظر شما جای کدام فیلم در این فهرست خالی است؟

 

منبع: پلازا