بهترین فیلم های آدری هپبورن | نگاهی به زندگینامه و جوایز
آدری هپبورن به عنوان محبوب چشم سیاه دوران طلایی هالیوود شناخته می شود که بعدها در کارهای بشردوستانه مشارکت کرد.
به گزارش حرف تازه به نقل از برترین ها ، آدری هپبورن، بازیگر انگلیسی در روستای ایکسل از توابع بروکسل در روز ۴ مه ۱۹۲۹ به دنیا آمد.مادرش هلندی بود و پدرش انگلیسی-ایرلندی.
نام خانوادگی واقعی او راستون بود، اما گویا در شجرهنامه خانوادگی، آدری شنیده بود که جدش به جیمز هپبورن میرسد، همسر سوّم ملکه اسکاتلند، ماری استیوارت. بدینسان بود که آدری نام سینمایی هپبورن را برگزید. در اینجا مروری بر بهترین نقش آفرینیهای او داریم. این مطلب برگرفته از توئیتر نادر تکمیل همایون (منتقد سینما) است.
بهترین فیلم های آدری هپبورن در ادامه معرفی شده است.
تعطیلات رمی (ویلیام وایلر، ۱۹۵۳)
اوّلین گام مهّم، اولین اسکار. قرار بر این بود که این نقش را الیزابت تیلور بازی کند.
اما ویلیام وایلر میگوید: “به محض اینکه آدری را دیدم، فهمیدم نقش مال اوست: زیبایی، وقار و طنز. او همه اینها را یکجا داشت. “
سال ۱۹۵۳، آدری سرخود به دیدار هوبر دو ژیوانشی، طراح معروف لباس فرانسوی میرود تا طراحی لباسهای او را در”سابرینا” به عهده بگیرد. ابتدا ژیوانشی نمیپذیرد، اما به اصرار آدری این کار را انجام میدهد.
این آغاز رفاقتی چهل ساله است که تصور آدری بدون ژیوانشی را محال میکند.
سابرینا (بیلی وایلدر، ۱۹۵۴) | بهترین فیلم های آدری هپبورن
مثلث جادویی بیلی وایلدر، همفری بوگارت و آدری هپبورن. البته بوگارت اصلا از حضور آدری راضی نبود، چون را صابون زده بود که همسرش، لورال باکال نقش سابرینا را بازی کند.
بیلی وایلدر میگوید: “روز اول فیلمبرداری، آدری سر صحنه آمد. متنش را کاملا حفظ بود. اصلا نیاز نبود چیزی را به او بگویم. پنج دقیقه بیشتر طول نکشید که همه گروه عاشق اون شدند، من اوّل از همه. “
عشق در بعد از ظهر(بیلی وایلدر، ۱۹۵۷) | بهترین فیلم های آدری هپبورن
میعاد دوّم با وایلدر، این بار در پاریس با گری کوپر، یکی از لطیفترین فیلمهای عاشقانه سینما.
صحنه پایانی در راهآهن اشک خیلیها را درآورد. آدری از بازی با غولی همچون کوپر واهمه داشت و فقط کسی مثل وایلدر میتوانست به او اعتماد به نفس بدهد.
گری کوپر هم که اصلاً رقص بلد نبود، برای یکی از صحنههای فیلم مجبور شد کلاس رقص برود. قرار بود اول کری گرانت این نقش را بازی کند، اما در ۵۲ سالگی احساس کرد برای این نقش پیر است. جالب اینکه گری کوپر ۵۵ سال سن داشت.
چهره مضحک (استنلی دانن، ۱۹۵۷) | بهترین فیلم های آدری هپبورن
این بار ملاقات با یکی از شیکترین فیلمسازان هالیوود، خالق “آواز در باران”: استنلی دانن؛ و همینطور بازی با غول سینمای موزیکال: فرد آستر.
همه چیز در “چهره مضحک” برای آدری تعبیه شده بود: رقص (او با رقص شروع کرده بود)، خنده، مُد و البته پاریس.
صبحانه در تیفانی(بلیک ادواردز، ۱۹۶۱)
جوهره وجودی آدری. نامدارترین کارش با ترانه به یادماندنی “رودخانه ماه” هنری مانچینی و آن سکانس معطر زیر باران.
بازی در این فیلم برای آدری که بسیار خجالتی بود، آسان نبود. نقش هالی، بیپروایی و در عینحال لطافتی دوستداشتنی را طلب میکرد.
معما (استنلی دانن، ۱۹۶۳)
ملاقات دوّم با دانن، در یک کمدی هیچکاکی. این بار با حضور کری گرانت که اشتباه “عشق در بعد ازظهر” را تکرار نکرد.
بعد از این فیلم، گرانت گفت: “برای کریسمس بعدی، یک فیلم با آدری بهم کادو بدید. “
فیلم سرشار از ارجاعات به سینمای آمریکاست و البته به هیچکاک.
بانوی زیبای من (جورج کیوکر، ۱۹۶۴)
برازندهترین لقبی که میشد به آدری داد، در نمایشنامهای از جرج برنارد شاو و در یکی از بهترین موزیکالهای هالیوودی که با دستان جادویی جرج کیوکر جاودانه شد.
آدری خواننده نبود، اما کمپانی او را به جولی اندروز که این نقش را در برادوی ایفا کرده بود، اما شهرت کمتری داشت، ترجیح داد.
در نهایت هم صدای آدری را در فیلم نمیشنویم. صدا متعلق به مارنی نیکسون است که ناتالی وود در “داستان وستساید” را هم دوبله کرده بود.
تا تاریکی صبر کن (ترنس یانگ، ۱۹۶۷)
سال ۱۹۶۸، آدری با سینما وداعی زودرس کرد. در آخرین فیلمش، در نقش یک زن نابینا ظاهر میشود که شبانه، تک و تنها در خانه به مصاف سه دزد میرود.
ترنس یانگ خالق چندین جیمز باند خوب است، از جمله “دکتر نو”.
از ۱۹۸۸ به این سو، آدری برای یونیسف و سازمان ملل دست به فعالیتهای بشردوستانه مستمر زد.
پس از بازنشستگی زودهنگام، آدری در چند فیلم ظاهر شد.
رابین و ماریان (ریچارد لستر، ۱۹۷۶).
روایت دیگری از اسطوره “رابین هود”، در کنار شان کانری.
همیشه (استیون اسپیلبرگ، ۱۹۸۹) | بهترین فیلم های آدری هپبورن
واپسین حضور آدری بر پرده سینما. اسپیلبرگ به درستی به اون نقش فرشته داد.
آدری هپبورن ۲۰ ژانویه ۱۹۹۳ در ۶۳ سالگی درگذشت. روحش شاد.
پلازا نیز در خصوص زندگینامه و آثار آدری هپبورن نوشت: آدری هپبورن بانوی زیبا، معصوم و انساندوست دنیای مد و هنر بود. پلازا در این مقاله نگاهی به زندگی شخصی، افتخارات و فیلم های آدری هپبورن، این هنرمند شاخص و تأثیرگذار هالیوود دارد که خواندن آن خالی از لطف نیست.
آدری هپبورن (Audrey Hepburn) بازیگر و بشردوست انگلیسی-هلندی چهره سرشناس و اثرگذار دنیای مد و سینما بود که افتخارات و عناوین بسیاری نیز کسب کرد. این بانوی زیبای معصوم و در عین حال جسور از محبوبترین چهرههای تاریخ است که با وقف زندگی خود برای کودکان محروم جهان، بیش از پیش محبوب شد.
ویدیوی زیر «تریلر فیلم مستند جدید آدری هپبورن» است که سرگذشت او را با تلفیقی متفاوت برای بازسازی زندگی او به تصویر کشیده است.
هپبورن از آثار و عواقب جنگ جهانی دوم آسیب بسیار دید و در طول جنگ زندگی طاقتفرسایی را سپری کرد و پیش از آنکه شناخته شود فعالیتهای گوناگونی را انجام داد. از حقایق جالب درباره آدری هپبورن این است که کودکی که خود روزگاری با فقر و گرسنگی دست و پنجه نرم میکرد، در زمان شهرت و محبوبیت همدرد و یاریرسان کودکان قحطیزده و گرسنه شد. در ادامه این مطلب خواندنی، بیوگرافی آدری هپبورن، افتخارات و فیلم های آدری هپبورن را مرور خواهیم کرد.
بیوگرافی آدری هپبورن
آدری هپبورن کیست؟ بیشک زندگینامه آدری هپبورن و بهخصوص فراز و نشیبهای زندگیاش خواندنی و تأملبرانگیز است. در این بخش بیوگرافی Audrey Hepburn از کودکی تا پایان عمر گردآوری شده تا با این چهره بهیادماندنی سالهای دور هنر بیشتر آشنا شوید. همراه ما باشید تا آخرین معصوم سینمای هالیوود و فعالیتهای ارزشمند او را بهتر بشناسید. در تصویر بالا فرزندان آدری هپبورن را در سمت راست (شان هپبورن فرر) و چپ (لوکا دوتی) در کنار مادرشان مشاهده میکنید.
کودکی و نوجوانی
آدری هپبورن با نام اصلی آدری کیتلین راستن (Audrey Kathleen Ruston) در تاریخ ۴ مه ۱۹۲۹ (۱۴ اردیبهشت ۱۳۰۸) در شهر بروکسل بلژیک چشم به جهان گشود. پدرش جوزف ویکتور آنتونی راستن (Joseph Victor Anthony Ruston) انگلیسی و مادرش بارونس الا فان هیمسترا (Baroness Ella van Heemstra) نجیبزاده و فرزند حقوقدان و سیاستمدار هلندی بود. آدری دو برادر هم از ازدواج اول مادرش داشت. پدرش هنگامی که آدری شش سال داشت، او و مادرش را در بروکسل رها کرد و به لندن رفت و فعالیتهای فاشیستیاش را گسترش داد. آدری هپبورن بعدها اعتراف کرد که رفتن پدرش تلخترین اتفاق زندگیاش بود.
آدری هپبورن هفت ساله برای تحصیل به کنت انگلستان فرستاده شد. با شروع جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۳۹، به هلند بازگشت و در مدرسه هنرهای زیبای آرنهام مشغول به تحصیل شد. آدری و خانوادهاش در کشور اشغالشده هلند روزهای سخت و غمباری را گذراندند. شوهرخاله او ظالمانه به دست آلمانها کشته شد و برادر ناتنیاش به اردوگاه کار اجباری آلمانها در برلین فرستاده شد. خانواده او در جریان جنگ آسیبهای بسیاری را متحمل شد تاحدی که به گفته خودش اگر میدانستند پنج سال تحت اشغال خواهند بود، با یک شلیک خود را خلاص میکردند.
در طول جنگ آدری با اجرای رقص برای نیروهای مقاومت هلندی کسب درآمد و داوطلبانه در یک بیمارستان مرکز مقاومت نیز خدمت میکرد. در پی قحطی هلند در سال ۱۹۴۴ که مسیرهای تأمین نیازهای مردم به دست نازیها مسدود شد، خانواده هپبورن برای تهیه کیک و بیسکوییت به تهیه آرد از پیاز گل لاله روی آوردند. آدری در نوجوانی و در زمان قحطی دوران جنگ بر اثر سوتغذیه دچار آنمی حاد، مشکلات تنفسی و اِدِم (ورم) شد. خانواده آدری هپبورن از نظر مالی خسارات بسیار دیده و بسیاری از املاک و داراییهایشان را از دست دادند.
زندگی حرفه ای
در سال ۱۹۴۵ و با پایان جنگ آدری و خانوادهاش به هلند رفته و او در آنجا به فراگیری هنر محبوبش، رقص باله پرداخت. او در سال ۱۹۴۸ با بازی در فیلم آموزشی Dutch in Seven Lessons برای اولین بار بازیگری را تجربه کرد و وارد این عرصه شد. پس از آن به لندن رفت تا باله را به صورت حرفهای ادامه دهد. اما علیرغم استعداد بسیارش در این زمینه، ضعف بدنی ناشی از جنگ و قد بلندش را مانع دستیابی او به جایگاه یک بالرین حرفهای دانستند و او نیز تصمیم گرفت که بر بازیگری تمرکز کند.
آدری هپبورن از سال ۱۹۴۸ هنگامیکه مادرش برای گرداندن خانواده خدمتکاری میکرد، به عنوان همسرا در نمایش موزیکال High Button Shoes و پس از آن در دو نمایش دیگر نیز حضور داشت. او پس از چند نقشآفرینی کوتاه و گذراندن دورههای سخنوری، با ایفای نقش یک بالرین شگفتانگیز در فیلم The Secret People اولین نقش مکمل خود را تجربه کرد.
سال ۱۹۵۳ بالاخره درخشید و در ۲۴ سالگی اولین نقش اصلیاش را با بازی در فیلم Roman Holiday تجربه کرد و تبدیل به یک ستاره شد. بعدها ویلیام وایلر (کارگردان فیلم) درباره او گفت که آدری هپبورن همه آنچه را که او به دنبال آن بود داشت: جذابیت، معصومیت و استعداد. Roman Holiday علاوهبر فروش موفق در گیشه، برای هپبورن نیز جوایز اسکار، بفتا و گلدن گلوب را به ارمغان آورد.
درخشش در Roman Holiday مسیر هپبورن را هموار و پس از آن در کمدی رمانتیک ویلیام وایلر به نام Sabrina نقشآفرینی کرد. این فیلم هم یک نامزدی اسکار و یک جایزه بفتا را برای آدری جوان به همراه داشت. او در این زمان باز به روی صحنه بازگشت و در نمایش Ondine بازی کرد و موفق به کسب جایزه Tony Award شد. هپبورن ۲۵ ساله به یکی از محبوبترینهای گیشه هالیوود تبدیل و در فیلمهای موفق بسیاری ظاهر شد؛ فیلمهایی همچون War and Peace، فیلم Funny Face، فیلم The Nun’s Story، فیلم The Unforgiven، فیلم The Children’s Hour، فیلم Breakfast at Tiffany، فیلم Charade و My Fair Lady.
بازی در فیلم Always استیون اسپیلبرگ آخرین حضور سینمایی هپبورن به شمار میرود. مجموعه مستند Gardens of the World with Audrey Hepburn نیز آخرین حضور تلویزیونی او بود که یک جایزه امی پس از مرگ او به همراه داشت. آلبوم صوتی Audrey Hepburn’s Enchanted Tales نیز آخرین اثر اوست که آن هم ارمغانی از جوایز گرمی را باز هم پس از مرگ برای او به ثبت رساند.
فعالیت های بشردوستانه
آدری هپبورن در ۶۰ سالگی، پس از حدود ۳۰ سال فعالیت در یونیسف، در سال ۱۹۸۹ به عنوان سفیر نیکوکاری یونیسف انتخاب شد. او در طول سالهای فعالیتش در این سازمان خدمات و مأموریتهای گوناگونی را به انجام رساند و به محرومترین مناطق آفریقا، آمریکای جنوبی و آسیا سفر کرد. چهار ماه قبل از فوتش در سفر به سومالی آنجا را به «آخرالزمان» تشبیه کرد و گفت:
در کابوس قدم زدم. قحطی در اتیوپی و بنگلادش را دیدهام، اما نه اینگونه… بسیار بدتر از تصورم است. آمادگیاش را نداشتم. مراقبت از کودکان ربطی به سیاست ندارد. شاید با گذشت زمان بهجای سیاستزدگی کمکهای بشردوستانه، بشردوستی در سیاست صورت بگیرد.
هپبورن یک ماه پیش از فوت به پاس اقدامات خیرخواهانه مدال آزادی ریاستجمهوری را از سوی جرج بوش دریافت کرد. سازمان یونیسف هم در سال ۲۰۰۲ از تندیس آدری هپبورن با نام «روح آدری» رونمایی کرد.
ازدواج و زندگی خصوصی آدری هپبورن
آدری هپبورن در طول زندگیاش دو بار ازدواج کرد که حاصل هر کدام یک فرزند بود. در سن ۲۵ سالگی و پس از یک نامزدی بیسرانجام، در سال ۱۹۵۴ با مل فرر (Mel Ferrer) بازیگر آمریکایی ازدواج کرد. ثمره این ازدواج پسری به نام شان هپبورن فرر (Sean Hepburn Ferrer) بود که اکنون تهیهکننده و نویسنده است. در تصویر زیر آدری هپبورن و همسر اولش را در کنار فرزندشان مشاهده میکنید. زندگی مشترک هپبورن و فرر ۱۴ سال به طول انجامید و در سال ۱۹۶۸ از یکدیگر جدا شدند.
آدری پس از جدایی از همسر اول در یک سفر دریایی با آندره دوتی (Andrea Dotti)، روانپزشک ایتالیایی آشنا شد و در سال ۱۹۶۹ با او ازدواج کرد. این زوج سال بعد صاحب یک فرزند پسر به نام لوکا (Luca Dotti) شدند.
دومین ازدواج آدری هپبورن هم پس از ۱۳ سال زندگی مشترک با دوتی در سال ۱۹۸۲ به جدایی ختم شد. در تصویر زیر عکس آدری هپبورن و همسر دومش آندره دوتی را مشاهده میکنید.
آدری هپبورن در سالهای پایانی ازدواج دومش با رابرت والدرز (Robert Wolders)، بازیگر هلندی آشنا شد و از سال ۱۹۸۰ تا پایان عمرش با او زندگی کرد. در ادامه تصویر آدری هپبورن و رابرت والدرز قرار داده شده است.
آدری هپبورن نماد مد
آدری هپبورن همواره بهخاطر انتخاب مد و چهره خاص و متمایزش شهرت داشت و همین موضوع او را به نمادی از سبک و مد تبدیل کرد. در سال ۱۹۶۱ نام او در فهرست خوشپوشترین افراد مشهور جهان قرارگرفت. اوبر دو ژیوانشی (Hubert de Givenchy) طراح مد معروف فرانسوی از دوستان نزدیک آدری بود که در فیلم Sabrina به عنوان طراح لباس او حضور داشت. این دوستی و همکاری بیشتر و بیشتر شد تا جایی که هپبورن را فردی مؤثر در پیشرفت ژیوانشی دانستند.
پیراهن مشکی آدری در صحنه آغازین فیلم «صبحانه در تیفانی» با طراحی ژیوانشی نمادی از قرن بیستم و معروفترین «لباس مشکی کوچک» شناخته میشود. این لباس در یک حراجی در انگلیس با قیمت ۴۶۷٫۲۰۰ میلیون دلار به فروش رسید.
هپبورن در زندگی شخصی و روزمره لباسهای راحت و غیررسمی و البته شیک به تن داشت و علیرغم زیبایی تحسینبرانگیزش هرگز خود را جذاب نمیپنداشت. او در سال ۲۰۰۴ به عنوان «زیباترین زن تاریخ» و «زیباترین زن قرن بیستم» و در سال ۲۰۱۵ «شیکترین بریتانیایی تاریخ» شناخته شد.
کتاب آدری هپبورن یک روح زیبا
فیلمها و کتابهای زیادی در مورد آدری هپبورن ساخته و نوشته شده، اما شاید مهمترین آنها کتابی است که به قلم فرزند بزرگ هپبورن نوشته شده است. شان هپبورن فرر کتاب آدری هپبورن یک روح زیبا را در ستایش مادرش و با استفاده از عکسهایی منحصربهفرد، نقاشیها و یادگاریهایی کمیاب نوشته است. آدری هپبورن میلیونها نفر را با نقشهای جیگی، الیزا دولیتل و هولی گولایتلی خیره کرده است. اما برای محبوبترین طرفدارش (شان هپبورن فرر) با نقش «مادر» شناخته میشود. شان هپبورن فرر در این ستایش قلبی از مادرش نگاهی نادر و صمیمی از زندگی یکی از درخشانترین ستارههای هالیوود را ارائه کرده است.
کتاب Audrey Hepburn, An Elegant Spirit مجموعهای است شگفتانگیز از حدود ۳۰۰ عکس که بسیاری از آنها مستقیماً از آلبوم خانوادگی جمعآوری شده و قبلاً منتشر نشدهاند. همچنین این مجموعه شامل اسناد بایگانی، مکاتبات شخصی و یادداشتها و حتی نقاشیها و تصویرگریهای خود آدری هپبورن نیز میشود.
هپبورن فرر در این کتاب از داستان فوقالعاده زندگی مادرش از کودکی تا پایان عمر میگوید. انسانی را معرفی میکند که از اعتبار و شهرت سخت به چنگ آمدهاش به عنوان ابزاری برای کمک به کودکان بداقبالتر از خودش استفاده کرد. شان هپبورن فرر عواید حاصل از این کتاب را به بنیاد خیریه کودکان آدری هپبورن اهدا کرد.
مرگ آدری هپبورن
آدری هپبورن پس از بازگشت از سومالی به سوئیس در اواخر سال ۱۹۹۲، دردهایی در شکم احساس کرد که بعد از آزمایشهای گوناگون سرطان پانکراس تشخیص داده شد. او پس از جراحی و شیمی درمانی بسیار سرانجام در ۲۰ ژانویه ۱۹۹۳ (۳۰ دی ۱۳۷۱) در منزلش در سوئیس از دنیا رفت. مراسم خاکسپاری او چهار روز بعد در کلیسای دهکده تولوشنا در سوئیس برگزار و پیکرش در آرامستان آنجا به خاک سپرده شد.
فیلم شناسی آدری هپبورن
هپبورن از سال ۱۹۴۸ تا ۱۹۹۳ فعالیت گستردهای در عرصه سینما، تلویزیون و تئاتر داشت. در میان این آثار فیلم های آدری هپبورن در سینما تعداد بیشتری را به خود اختصاص دادهاند. بازی در فیلم Dutch in Seven Lessons در سال ۱۹۸۴ اولین نقشآفرینی هپبورن و ورود او به دنیای بازیگری بود. آثاری چون فیلم Breakfast at Tiffany’s، فیلم Roman Holiday و My Fair Lady ازجمله فیلم های آدری هپبورن هستند که با برای او موفقیت، شهرت و محبوبیت به ارمغان آوردند. بازی آدری هپبورن در بانوی زیبای من مورد توجه منتقدان قرار گرفت و او محبوبتر شد.
از میان مجموعه اثار آدری هپبورن و فیلم های آدری هپبورن بهترین و بیادماندنی ترین فیلم های آدری هپبورن در این بخش آورده شده است. با لیست بهترین فیلم های آدری هپبورن همراه ما باشید.
سال تولید |
نام فیلم |
نقش |
---|---|---|
۱۹۵۲ |
Secret People |
نورا برنتانو |
۱۹۵۳ |
Roman Holiday |
پرنسس آن |
۱۹۵۴ |
Sabrina |
سابرینا فیرچایلد |
۱۹۵۶ |
War and Peace |
ناتاشا روستوا |
۱۹۵۷ |
Love in the Afternoon |
آرین چاواس |
۱۹۵۷ |
Funny Face |
جو استاکتون |
۱۹۵۹ |
Green Mansions |
ریما |
۱۹۵۹ |
The Nun’s Story |
خواهر لوک |
۱۹۶۰ |
The Unforgiven |
ریچل زاکری |
۱۹۶۱ |
Breakfast at Tiffany’s |
هالی گولایتلی |
۱۹۶۱ |
The Children’s Hour |
کارن رایت |
۱۹۶۳ |
Charade |
رجینا لمپرت |
۱۹۶۴ |
My Fair Lady |
الیزا دولیتل |
۱۹۶۶ |
How to Steal a Million |
نیکول بونت |
۱۹۶۷ |
Two for the Road |
جوانا والاس |
۱۹۶۷ |
Wait Until Dark |
سوزی هندریکس |
۱۹۷۶ |
Robin and Marian |
دوشیزه ماریان |
۱۹۷۹ |
Bloodline |
الیزابت روف |
۱۹۸۱ |
They All Laughed |
آنجلا نیوتس |
۱۹۸۹ |
Always |
هپ |
جوایز و افتخارات آدری هپبورن
بانوی پرافتخار عصر طلایی هالیوود جوایز و افتخارات بسیاری را در حوزه سینما و تلویزیون، مد و فعالیتهای بشردوستانه کسب کرده است. آدری هپبورن از معدود هنرمندانی است که هر چهار جایزه معتبر اسکار، امی، گرمی و تونی را دریافت کرده است. در ادامه فهرست تعدادی از مهمترین عناوین، جوایز و افتخارات آدری هپبورن گردآوری شده است:
-
سومین بازیگر افسانهای تاریخ در عصر طلایی سینمای هالیوود به انتخاب موسسه فیلم و سینمای آمریکا
-
برنده جایزه اسکار بهترین بازیگر زن برای فیلم Roman Holiday (1954)
-
برنده جایزه بشردوستانه ژان هرشولت (۱۹۹۳- پس از مرگ)
-
برنده جایزه بفتای بهترین بازیگر زن بریتانیایی برای فیلمهای Roman Holiday (1954)، فیلم The Nun’s Story (1960) و Charade (1965)
-
برنده جایزه ویژه بفتا (۱۹۹۲)
-
برنده جایزه امی بهترین دستاورد فردی برای Gardens of the World with Audrey Hepburn (1993-پس از مرگ)
-
برنده جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر زن برای فیلم Roman Holiday (1954)
-
برنده جایزه هنریتا گلدن گلوب (۱۹۵۵)
-
برنده جایزه سیسیل بی. دمیل گلدن گلوب (۱۹۹۰)
-
برنده جایزه گرمی بهترین آلبوم صوتی کودکان برای Audrey Hepburn’s Enchanted Tales (1994-پس از مرگ)
-
-
برنده جایزه حلقه منتقدان فیلم نیویورک بهترین بازیگر زن برای فیلمهای Roman Holiday (1953) و The Nun’s Story (1959)
-
برنده جایزه انجمن بازیگران فیلم (۱۹۹۳)
-
برنده جایزه تونی بهترین بازیگر زن تئاتر برای نمایش Ondine (1954)
-
برنده جایزه ویژه تونی (۱۹۶۸)
-
برنده جایزه بینالمللی دنی کی یونیسف برای کودکان (۱۹۸۸)
-
برنده جایزه قهرمان کودکان شورای یونیسف واشنگتن (۱۹۹۱)
-
دارای گواهی شایستگی سفیر یونیسف (۱۹۹۱)
-
برنده جایزه میراث زنده مرکز بینالمللی زنان به دلیل «کمکهای چشمگیر به بشریت و میراث ماندگار نسل بشر» (۲۰۰۰)
-
عضو فهرست بینالمللی خوشلباسترین مشاهیر
-
عضو فهرست ۵۰ فرد زیبای جهان به انتخاب مجله (۱۹۹۰) People
-
برنده جایزه شورای طراحان مد آمریکا (۱۹۹۲)
-
دارای یک ستاره در پیادهروی مشاهیر هالیوود
-
ارسال دیدگاه