بهترین غذاهای سریلانکا به ذائقه ایرانیان
اگرچه غذاهای سریلانکا کمی شبیه به غذاهای هند جنوبی است، اما غذاها و خوراکی های این کشور به طور مشخص اصالت مخصوص به خودشان را دارند. البته در طول سال های استعمار و نفوذ کشورهای دیگر، سریلانکا فرهنگ غذایی خود را با ترکیبی از معجون های مختلف کاری و غذاهای خوشمزه تطبیق داده است.
به گزارش حرف تازه به نقل از الی گشت ، سریلانکا جزیره ای با آب و هوای گرمسیری است، نارگیل و ماهی دو مورد از تاثیرگذارترین اجزای غذاهای سریلانکا هستند. ماهی را به شکل کاری درست می کنند و نارگیل هم یک عنصر غالب در پخت و پز است. برنج و کاری جزء اصلی غذاهای سریلانکا هستند، اگرچه انواع نان، هم نان های مسطح به سبک روتی و هم حتی قرص های نان، بسیار رایج هستند.
بهترین غذاهای سریلانکا
چند نکته را در مورد غذاهای سریلانکا را می توان با قاطعیت گفت: سریلانکایی ها ادویه جات و ترشی جات را دوست دارند، آن ها عاشق غذاهایی هستند که طعم شان در دهان منفجر می شود و همچنین از بسیاری از تنقلات سرخ شده و بسیار خوشمزه هم لذت می برند. اکثر غذاها و خوراکی هایی در سریلانکا برای خوردن انتخاب می کنید، به ذائقه ایرانیان خوشایند است. در ادامه می پردازیم به خوشمزه ترین غذاهای سریلانکا که حتما باید در سفرتان به این کشور امتحان شان کنید.
۱. کاری ماهی و برنج مخلوط – Fish Curry and Mixed Rice
کاری و برنج از رایج ترین غذاهای سریلانکا است.. با سفارش این غذا معمولاً یک بشقاب برنج با مقداری سبزیجات و همچنین کاری انتخابی ماهی دریافت می کنید. قیمت یک بشقاب از این غذا مانند حدود ۱.۰۹ دلار است.
۲. کاری ماهی شیرین و ترش اسپایسی – Deviled Sweet and Sour Fish Curry
در سریلانکا غذاهای مختلف اسپایسی و تند وجود دارد. این غذا ماهی سرخ شده است که در یک سس شیرین و ترش قرار می گیرد و دوباره با پیاز قرمز و فلفل کمی سرخ می شد. این غذا معمولا با برنج سرخ شده و نان پاراتا (نوعی نان تخت) سرو می شود.
۳. کاری ماهی چیلی – Chili Fish Curry
این کاری ماهی خاص در سریلانکا اغلب کمی سنگین و مملو از ترکیب ادویه ها است. به طور کلی این کاری ماهی در سریلانکا بسیار معطر و روغنی است. سس این غذا هم فوق العاده است و معمولا با یک بشقاب بزرگ برنج سرو می شود.
ارسال دیدگاه