بهراد ذاکری خبر داد:
برگزاری کنفرانس مطبوعاتی در حوزه تخصصی بهداشت عمومی با محوریت کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت
یکصد و هفتمین جلسه کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری ۵ شنبه ۹ آبان ۹۸ راس ساعت ۱۰ صبح در ساختمان شورای اسلامی شهر رشت و با طرح دستور جلسه به شرح ذیل برگزار گردید.
حرف تازه – یکصد و هفتمین جلسه کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری ۵ شنبه ۹ آبان ۹۸ راس ساعت ۱۰ صبح در ساختمان شورای اسلامی شهر رشت و با طرح دستور جلسه به شرح ذیل برگزار گردید؛
موضوعات جلسه:
۱. ادامه بررسی موضوع پسماند
۲. دریافت و بررسی پیشنهادات در رابطه با ساختار تشکیل دبیرخانه، کمیتههای فنی و کارگروههای تخصصی کمیسیون
۳. سایر موضوعات و بررسی نامهها و پیشنهادات با قید فوریت و زمان
یکصد و هفتمین جلسه، بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر رشت، با سه دستور جلسه کاری خود را آغاز کرد.
در آغاز جلسه جناب آقای دکتر بهراد ذاکری ریاست کمیسیون بیان داشت: کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت از متخصص ترین افراد در حوزه تصمیم سازی بهره می برد و هدف این است تا با صرف کمترین هزینه مالی و زمانی بهترین خروجی را داشته باشیم.
وی افزود: هجمه های هدفمند بیرونی وارده به کمیسیون نه تنها تاثیری در عزم ما نخواهد داشت بلکه اراده ما را در ادامه مسیر پیش رو و ایستادگی در برابر گروههای غیررسمی زیادهخواه و فاسد را بیشتر خواهد کرد.
ذاکری در ادامه اظهار داشت: بزودی با حضور مشاورین متخصص کمیسیون که جملگی از مدرسان دانشگاه و صاحبنظران برجسته استان در حوزههای بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری و فنی و مهندسی هستند، کنفرانس مطبوعاتی را ترتیب خواهیم داد که در تنویر هر چه بهتر افکار عمومی و شفاف سازی برخی از واقعیت ها برای مردم و راه پیش گرفته در این کمیسیون کمک شایانی خواهد بود.
دکتر رسولی از دیگر اعضاء شورای شهر حاضر در کمیسیون بیان داشت: اینجانب طی بررسی و مطالعاتی که انجام داده ام شرکت پارک شهر گیل را در حوزه ماشین سازی توانمند تشخیص دادم. اینکه ما چه ماشینی و با چه متغیر هایی و پیش فرض هایی را داشته باشیم معلول تعریف صورت پروژه ای است که به شرکت سازنده ارائه میدهیم. از این رو بررسی پیشنهاد ویژه این شرکت برای اورهال خطوط تعطیل شده کارخانه کود آلی را ارایه کردهام تا در کنار سایر پیشنهادات وارده بررسی شود.
وی افزود: اینکه راه حل مدیریت پسماند راه حل بازیافت کود آلی است شکی نیست. هدف این است که ما زیست محیطی ترین روشی را که باعث کاهش تولید زباله و بازیافت می گردد را برگزینیم.
وی در پایان اظهار داشت: ما نیاز به اقتصادی کردن کارخانه کمپوست داریم فارغ از اینکه خود کمپوست چقدر می تواند بعنوان کود آلی استفاده گردد.
حق پناه، مشاور و دبیر کمیسیون بیان داشت: برای اولین بار در سومین سال دوره پنجم شورای شهر و در کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت و در جهت پیگیری هر چه بهتر امور سطح پردازش مبانی مطروحه در جلسات از دبیری به دبیرخانه ارتقاء می یابد که متعاقبا چارت پیشنهادی در این جلسه ارائه میگردد.
وی افزود: هدف از تشکیل دبیرخانه این است که محاوره های درون کمیسیونی به اسناد مکتوب تبدیل گردد. در اینصورت قادر خواهیم بود پیشنهادات ارائه شده را پس از مقایسه با دیگر پیشنهادات با پیوست کردن نظرات کارشناسی مکتوب پیوست شده به طور مدلل و مشروط رد یا تایید کنیم.
در بخش دیگر شکنی نماینده شرکت پاک شهر گیل بیان داشت: نجات سراوان در گرو احیا کود آلی می باشد و پیشنهاد ما این است که ما باید از خود کارخانه هزینه هایش را تامین کنیم.
وی افزود: در حوزه اجراء دستگاهی که کاری انجام نمیدهد فاقد ارزش است اما قابلیت احیاء شدن را دارد از دوخط موجود یک خط از دور خارج و خط دیگر با بکارگیری قطعات خط از دور خارج شده قابلیت بازسازی را دارد.
وی در ادامه افزود: پیشنهاد ما این است که دستگاه سالمتر را میتوانم از طریق قطعات دستگاه از دور خارج ترمیم کرده و با بهره گیری از نیروی انسانی کارا روزانه ۵۰ تن زباله را تفکیک جزء به جزء نماییم.
وی در پایان اظهار داشت: النهایه ما می توانیم از درآمد حاصله برای خود مرکز هزینه کرده و با عقد قراردادی سرند نو را راه اندازی نماییم و در شرایط ایده آل و تفکیک جزء به جزء ارزش محصولات تفکیکی را تا ۳-۴ برابر افزایش دهیم.
در ادامه سئوالاتی مطرح شد که مقرر شد شرکت پاک شهر گیل پاسخ به آن سئوالات را تهیه و در جلسه آتی به کمیسیون ارائه کند.
ارسال دیدگاه