برنامه های حمایتی برای هنرمندان صنایع دستی گیلان تدوین شود
تی تی خبر : ذیحساب و مدیرمالی سازمان ایران گردی و جهانگردی کل کشور ایجاد بازار برای فروش محصولات صنایع دستی را مورد تاکید قرار داد و گفت : برنامه های حمایتی برای هنرمندان صنایع دستی گیلان تدوین شود. محمد صادق حسنی با اشاره به ظرفیتهای گیلان در بخش هنرهای بومی و صنایع دستی اظهارداشت: باید […]
تی تی خبر : ذیحساب و مدیرمالی سازمان ایران گردی و جهانگردی کل کشور ایجاد بازار برای فروش محصولات صنایع دستی را مورد تاکید قرار داد و گفت : برنامه های حمایتی برای هنرمندان صنایع دستی گیلان تدوین شود.
محمد صادق حسنی با اشاره به ظرفیتهای گیلان در بخش هنرهای بومی و صنایع دستی اظهارداشت: باید برای توسعه و حمایت از فعالان بخش صنایع دستی در گیلان یک برنامه مدون تعریف شود چرا که گیلان به دلیل شرایط جغرافیایی و توانمندی در عرصه صنایع دستی و همچنین همجواری با کشورهای حاشیه دریای خزر بهترین وضعیت را برای تولید صنایع دستی دارد .
ذیحساب و مدیرمالی سازمان ایران گردی و جهانگردی کل کشور با اشاره به اشتغالزا بودن و ارز آوری صنایع دستی تصریح کرد :صنایع دستی یکی از صنایع صادرات محور است که امروز کشورهای دیگر از این راه به تولید ثروت و ایجاد در آمد می پردازند، امروز ما با توجه به ظرفیتهای فراوان راه را برای حضور رقبایی چون چین و هند به این بازار باز گذاشته ایم و مشکل عمده صنایع دستی گیلان نبود بازار مصرف و هجوم بی رویه صنایع دستی چین به این بازار است
وی با اشاره به اینکه صنایع دستی در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها ،ایجاد در آمد مکمل برای خانوارها بسیار موثر است افزود: توسعه توریسم و مبادلات فرهنگی از دیگر امتیازات توجه به صنایع است و صنایع دستی یکی از راه های تحقق اقتصاد مقاومتی است.
ذیحساب و مدیرمالی سازمان ایران گردی و جهانگردی کل کشور با بیان اینکه باید توجه به صنایع دستی در برنامه ششم به طور ویژه باشد تصریح کرد: باید برنامه های حمایتی برای هنرمندان در این بخش تدوین شود .
حسنی ایجاد بازار برای فروش محصولات صنایع دستی را مورد تاکید قرار داد و گفت: تولیدکنندگان صنایع دستی امروز با مشکلات فراوانی مواجه هستند و خانه برخی از این تولید کنندگان به انباری از محصولات فروش نرفته تبدیل شده است.
ذیحساب و مدیرمالی سازمان ایران گردی و جهانگردی کل کشور تاکید کرد: جای تاسف است که هنرمندان گیلانی باید تولیدات خود را با قیمتی پایین تر از ارزش واقعی بفروشند.
حسنی ایجاد دهکده های صنایع دستی در گیلان به عنوان مرکزی برای فروش محصولات هنرمندانی بومی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ایجاد چنین مکانی فرصتی مناسب برای عرضه انواع محصولات و تولیدات صنایع دستی را فراهم می کند و نیز مکانی را برای حضور برای گردشگران و مسافران فراهم می سازد که در آن با فرهنگ ؛آداب و سنن و هنر این دیار آشنا می شوند.
منبع : عصرصادق
ارسال دیدگاه