بررسی بودجه ۱۴۰۴ چهار سازمان شهرداری رشت در کمیسیون بهداشت شورا
بودجه ۱۴۰۴ چهار سازمان شهرداری رشت در کمیسیون بهداشت شورا بررسی شد و اعضا بر واقعی بودن بودجه و توجه به سازمان های خدمات رسان تاکید کردند.
به گزارش قلم آزاد، رضا عاشری در ابتدای این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، بیان داشت: جلسه با محوریت بررسی بودجه ۱۴۰۴ چهار سازمان شهرداری رشت برگزار می شود.
مجید عزیزی دیگر عضو کمیسیون بهداشت نیز ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز و دهه مبارک فجر، تصریح کرد: با رشادت این عزیزان یک وجب از خاک ایران را به دشمن ندادیم و تا امروز با وجود همه خباثت ها و دشمنی ها نتوانسته اند به عزت و اقتدار ملی و ایران اسلامی خدشه ای وارد کنند.
عضو شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی از زمان پیروزی انقلاب تاکنون، خاطر نشان کرد: پیش از انقلاب برخی پزشکان ما هندی بودند اما امروز بهترین متخصص ها ایرانی هستند و در سراسر جهان حضور دارند. این یک مورد از خدمات بیشمار است و موارد بسیاری چون اقدامات عمرانی نیز قابل لمس است. البته در مباحث اقتصادی از یک سو خباثت دشمنان و از یک سو ناکارآمدی برخی مدیران عامل وضعیت فعلی بوده است. ما بهترین مردم را داریم و همچنان پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بررسی بودجه ۱۴۰۴ سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری رشت
نماینده سازمان آرامستان های شهرداری رشت در این خصوص عنوان کرد: بودجه سال آینده سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری رشت، ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و بودجه درآمدی پیش بینی شده به ۵۵ میلیارد تومان رسیده است.
وی در تشریح بودجه هزینه ای ۱۴۰۴ سازمان مدیریت آرامستان ها، افزود: در بودجه سال آینده ۲۲۵ میلیارد ریال هزینه جاری دیده شده که ۵۷ درصد نسبت به سال ۱۴۰۳ رشد داشته است. هزینه عمرانی ۲۷۳ میلیارد ریال پیش بینی شده که ۱۰۷ درصد نسبت به سال جاری رشد داشته است. همچنین وصولی سال جاری سازمان آرامستان ها تاکنون ۲۶ میلیارد بوده که معادل ۵۲ درصد رقم پیش بینی شده در بودجه بوده است.
نماینده سازمان آرامستان های شهرداری رشت در ادامه به تشریح جزئیات بودجه سال ۱۴۰۴ سازمان آرامستان ها پرداخت.
رضا عاشری عضو کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت در ادامه با تاکید بر ضرورت در نظر گرفتن بودجه انقباضی در قسمت هزینه های جاری، عنوان کرد: با توجه به شرایط امروز شهرداری رشت و پروژه های متعددی که وجود دارد هزینه های جاری باید در سال آینده تا حد ممکن کاهش یابد.
مجید عزیزی دیگر عضو کمیسیون بهداشت شورای اسلامی شهر رشت نیز با تاکید بر کاهش هزینه های سازمان آرامستان ها، بیان داشت: در مواردی نظیر آسفالت و لکه گیری، سازمان عمران باید نسبت به این موضوعات اقدام کند و اگر نیاز به پیمانکار آسفالت دستی وجود دارد نیز منطقه باید امور سازمان را پیگیری کند. در خصوص خرید ملزومات اساسی و کامپیوتر نیز شهرداری مرکز باید برای تمامی سازمان ها اقدام کند و خریدهای متفرقه انجام نشود.
بررسی بودجه ۱۴۰۴ سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری رشت
محمد نعمت پور رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری رشت در خصوص بودجه این سازمان اعلام کرد: بودجه سازمان در سال جاری ۲۹ میلیارد تومان بوده است که تا امروز ۲۶ میلیارد تومان محقق شده و معادل ۱۰۲ درصد بودجه پیش بینی شده تا این تاریخ بوده است. البته نیمی از درآمد سازمان از فروشگاه احمدی است و اگر این فروشگاه از درآمدهای سازمان خارج شود صدمه درآمدی جدی وارد می شود. اگر در سال آینده فروش فروشگاه احمدی دنبال شود نمی توان انتظار داشت بودجه سازمان همانند امسال محقق شود.
وی با اشاره به درخواست اعضای شورا مبنی بر افزایش درآمد سازمان از طریق گاری کبابی ها و ون کافه ها، افزود: سال های گذشته افزایش قابل ملاحظه ای در این زمینه اتفاق نیفتاده است و اگر تصمیم بر افزایش درآمد ازاین طریق است نیاز به حمایت اعضای شورا دارد. رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناخته می شود و گاری کبابی ها و ون کافه ها از جاذبه های شهر خلاق خوراک هستند. گام نخست، شناسایی و ساماندهی گاری کبابی ها و ون کافه های شهر رشت است.
نعمت پور در ادامه تصریح کرد: بودجه سال ۱۴۰۴ سازمان ساماندهی مشاغل شهری ۳۶ میلیارد تومان دیده شده است. عوارض بر مشاغل، مدیریت پسماند مشاغل، بهای خدمات کارشناسی و فنی و آموزشی و مال الاجاره دکه ها و بازارچه ها و اماکن متعلق به شهرداری از جمله درآمدهای سازمان است که عمده درآمد مربوط به اجاره بها است.
رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری رشت، افزود: هزینه های جاری سازمان در سال آینده ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان دیده شده است. بودجه عمرانی سال جاری ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است و در سال ۱۴۰۴ معادل ۲ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان دیده شده است.
مجید عزیزی عضو کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت خاطرنشان کرد: سازمان ساماندهی مشاغل شهری، ظرفیت درآمدی بالایی دارد و باید به این سمت حرکت کنیم. گاری کبابی ها و ون کافه ها و موارد اینچنینی می تواند منجر به افزایش درآمد سازمان شود. هرچند بنده با صدور هرگونه مجوز فعالیت جدید گاری کبابی ها و ون کافه ها مخالفم.
رضا عاشری دیگر عضو شورای شهر رشت نیز اظهار داشت: باید مشخص باشد ساماندهی گاری کبابی و ون کافه ها چه زمانی به درآمدزایی مناسب می رسد؟ سازمان ساماندهی مشاغل شهری باید درآمد مناسبی از گاری کبابی ها و ون کافه ها داشته باشد.
مسعود عباس نژاد دیگر عضو کمیسیون بهداشت و محیط زیست و خدمات شهری نیز عنوان کرد: در موضوع گاری کبابی ها و ون کافه ها، علت مقاومت شورا این است که خیابان فروشی اتفاق می افتد. افراد معتقدند اگر اجاره می دهند فردا نباید محل استقرارمان تغییر کند. در صورتی که نباید اینچنین باشد و باید ساعت کاری داشته باشند. امروز کار به جایی رسیده است که اینقدر گاری کبابی ها زیاد شده اند خودشان نیز دچار مشکل شده اند و در برخی خیابان ها محل عبور باقی نمانده و خیابان از حالت عادی خارج شده است.
وی با اشاره به آلودگی های به جا مانده در اطراف گاری کبابی ها و همچنین اشغال محیط پیرامون گاری در بهترین نقاط شهر، افزود: گاری کبابی ها و ون کافه ها جزیی از فرهنگ و جاذبه های شهر شده است و باید حمایت شوند اما این حمایت نباید به گونه ای باشد که شاهد رشد قارچ گونه آنها باشیم و رقم ناچیزی دریافت کنیم. روند فعلی معضلات و مشکلاتی را در پی داشته است.
بررسی بودجه ۱۴۰۴ سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری رشت
نماینده سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری رشت در خصوص بودجه این سازمان اعلام کرد: بودجه درآمدی سال جاری ۲۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است که تا امروز ۲۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تا همین امروز وصول شده است. انتظار می رود تا پایان سال از مبلغ پیش بینی شده عبور کنیم. سال ۱۴۰۲ نیز بودجه سازمان بیش از رقم پیش بینی شده محقق شده است. برای سال ۱۴۰۴ بودجه درآمدی سازمان مدیریت پسماند معادل ۳۳ میلیارد تومان پیش بینی شده و عمده درآمد بابت بهای مدیریت پسماند است. ضمن اینکه شرکت کود آلی ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به سازمان بدهکار است.
وی افزود: در بخش هزینه های جاری ۳ میلیارد تومان بوده است و برای سال ۱۴۰۴ رشد آنچنانی نداشته است. در خصوص هزینه های تملک دارایی نیز مبلغ قابل توجهی افزایش نداشته ایم. در خصوص محل نگهداری سگ های بلاصاحب شهرداری در نظر دارد با توجه به آیین نامه، نسبت به حضور دامپزشک و مستحدثات جدید اقدام کند و به همین دلیل در این زمینه افزایش قابل توجهی داشته ایم.
اعضای کمیسیون با کلیات بودجه این سازمان موافق بودند و با توجه به تحقق بودجه در سال جاری و سال گذشته، با کلیات موضوعات مطرح شده توسط سازمان مدیریت پسماندها موافقت کردند.
بررسی بودجه ۱۴۰۴ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت
شهرام مومنی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت عنوان کرد: با توجه به افزایش قیمت دلار، هزینه های سازمان آتش نشانی در حال افزایش است اما به عنوان مثال در ردیف مربوط به اورهال ماشین آلات سازمان، سال جاری ۲۰ میلیارد تومان دیده شده و سال آینده ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. در حالی که ماشین آلات سازمان هزینه های بسیار بالایی دارند. آیا شهرداری این مبلغ را در اختیار ما گذاشته است و ما هزینه نکرده ایم؟
وی افزود: بودجه درآمدی سال جاری ۴۰ میلیارد تومان بوده و در سال آینده ۴۸ میلیارد تومان دیده شده است. سازمان آتش نشانی این بودجه را واقع بینانه نمی داند و فادر به تحقق آن نخواهد بود. البته ۳۹ میلیارد تومان توسط مناطق باید وصول شود.
مومنی خاطرنشان کرد: یک دست لباس استاندارد برای ۸ ثانیه مقاومت در شعله آتش ۱۵۰ میلیون تومان هزینه دارد و علاوه بر آن کلاه و کفش و دستکش و کپسول و دیگر تجهیزات را نیز نیاز دارد و در مجموع باید ۴۰۰ میلیون تومان برای تجهیز یک آتش نشان هزینه کرد. امروز قصد داریم ۴۵ نیرو با برگزاری آزمون اضافه کنیم و این ۴۵ نیرو نیز باید تجهیز شوند. ضمن اینکه پس از چند عملیات بزرگ، مجدد باید البسه جدید تامین کرد.
معصومه خانزاده مدیر برنامه و بودجه شهرداری رشت نیز عنوان کرد: از مهم ترین وظایف شهرداری، کمک به سازمان آتش نشانی است و شهرداری تابع تصمیمات اعضای شورا در این زمینه است.
وی افزود: مناطق درآمد مربوط به سازمان آتش نشانی را دریافت می کنند اما مشکل اینجاست که این درآمد به حساب سازمان آتش نشانی نمی نشیند.
مجید عزیزی عضو کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت با تاکید بر اینکه نباید نگاه درآمدی به سازمان آتش نشانی داشته باشیم خاطرنشان کرد: این سازمان چالش های متعددی دارد و باید برای سازمان های آتش نشانی و حمل و نقل بودجه متفاوتی در نظر گرفته شود. سازمان آتش نشانی نیاز به تجهیزات به روز دارد و ماشین آلات و البسه سازمان آتش نشانی هزینه بالایی دارد. هزینه های سازمان به نرخ دلار است و درآمدهای سازمان آتش نشانی به ریال است.
رضا عاشری دیگر عضو کمیسیون بهداشت نیز تاکید کرد: درخصوص سازمان های آتش نشانی، حمل و نقل و پسماند باید معادل درآمدی که داشته اند شهرداری به این سه سازمان پرداخت کند. در این خصوص مکاتبه صورت بگیرد که به چه علت به این سازمان ها درآمد به طور کامل پرداخت نشده است.
حسن کریمی کرنق رئیس کمیسیون بهداشت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر رشت نیز گفت: درآمد سازمان آتش نشانی باید واقع بینانه در نظر گرفته شود. طی ۷ ماه مناطق ۱۴ میلیارد تومان در ارتباط با سازمان آتش نشانی درآمد داشته اند. وقتی در سال جاری نمی توانند به بودجه ۴۰ میلیارد تومانی نزدیک شوند به چه علت باید سال آینده بودجه سازمان آتش نشانی ۴۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: نباید انتظار درآمدزایی از سازمان آتش نشانی داشته باشیم. این سازمان یک سازمان خدمات رسان است. ضمن اینکه صدور پروانه ها ۴۰ درصد کاهش داشته است. ضرورتی ندارد بودجه شهرداری اینچنین بسته شود. همان بودجه ۴۰ میلیارد تومانی سال جاری سازمان آتش نشانی برای سال آینده نیز در نظر گرفته شود.
حسن کریمی کرنق با اشاره به برگزاری آزمون و جذب نیروی جدید در سازمان آتش نشانی، عنوان کرد: باید انبار البسه سازمان آتش نشانی تجهیز شود و ردیف مربوط به خرید البسه باید به طور ویژه دیده شود و مبلغ بیشتری در نظر گرفته شود.
ارسال دیدگاه