سید امیر حسین علوی:

با اعتبارات اختصاص یافته، مردم دیگر عذر و بهانه در مساله مدیریت پسماند را نمی پذیرند/ بازی های کودکانه در روابط و کارکرد شورا تاثیر منفی گذاشته است

عضو شورای اسلامی شهر رشت گفت: دستانی وجود دارند که به دنبال این هستند با فضاسازی کاری کنند که امروز میان اعضا دلخوری پیش بیاید. در شورای چهارم از این بازی های کودکانه شکل می گرفت و به نوعی رد می کردیم. در شورای پنجم از مقطعی به بعد این بازی های کودکانه بیشتر شد که در روابط و کارکرد ما تاثیر می گذارد.

اختصاصی حرف تازه – سید امیرحسین علوی طی سخنانی با اشاره به مشکلات پسماند استان های شمالی کشور که توجه مسئولین کشوری را نیز جلب کرده است اظهار داشت: با هدایت شخص آقای دکتر نوبخت، اعتباری ۱۰۰ میلیارد تومانی به استان های شمالی اختصاص یافته است که بیش از ۸۰ درصد آن متعلق به گیلان است.

عضو شورای اسلامی شهر رشت خاطر نشان کرد: حضور دکتر نصرتی شهردار سابق رشت در سازمان شهرداری ها و همینطور دکتر جمالی نژاد در تبیین وضعیت رشت و مشکلات حوزه پسماند نقش موثری داشته است که جای تشکر دارد. 

وی افزود: در سال های گذشته در مبحث راه اندازی زباله سوز و ساماندهی پسماند با مشکل عدم اختصاص اعتبار لازم مواجه بودیم و در برخی موارد نیز عدم پیگیری مدیران مربوطه مشکل ساز بود.

علوی با بیان اینکه در شرایط فعلی مردم دیگر عذر و بهانه های ما را نخواهند پذیرفت تصریح کرد: اختصاص اعتبار ۱۵ میلیارد تومانی که توسط سازمان شهرداری ها اتفاق افتاده و خواهش بنده این است هرچه سریعتر به شرکت تی تی اس اختصاص یابد تا ۲۵ درصد اولیه تکمیل شود. همچنین ۵ میلیارد تومانی که برای تجهیز و ساخت و توسعه کارخانه کمپوست اختصاص یافته است باید هرچه سریعتر کارسازی شود تا خروجی مناسبی داشته باشیم و گزارش عملکرد مناسبی به مردم بدهیم. 

وی با اعلام اینکه بیش از ۴۰ روز است که بخشی از این اعتبارات اختصاص یافته است عنوان کرد: باید سرعت کارها بالاتر برود. 

سید امیرحسین علوی با اشاره به جلسه دوستانه اعضای شورا گفت: از آقای حاجی پور و اعضا می خواهم که فضا را به سمتی نبریم تا بی علت فضاهای بیرونی بر جو روانی درون شورا حاکم شود. بخش عمده ای از ناراحتی ها و عصبانیت ها ناشی از عملکرد عوامل و عناصری غیر از اعضای شوراست.

عضو شورای اسلامی شهر رشت افزود: دستانی وجود دارند که به دنبال این هستند با فضاسازی کاری کنند که امروز میان اعضا دلخوری پیش بیاید. در شورای چهارم از این بازی های کودکانه شکل می گرفت و به نوعی رد می کردیم. در شورای پنجم از مقطعی به بعد این بازی های کودکانه بیشتر شد که در روابط و کارکرد ما تاثیر می گذارد. سیستم را به سمتی هدایت کنیم که بی جهت تولید تنش نشود و از وظیفه اصلی خود که نظارت بر عملکرد شهرداری و تسهیل امور و قانون گذاری درست است غافل نشویم. 

علوی در خصوص تامین قیر برای کارخانه آسفالت گفت: تعهدی در زمینه پروژه های بازآفرینی دادیم و خواهشم این است که تکمیل شوند. هدف گذاری این پروژه ها با هدایت شورا و شهرداری صورت گرفته است و جنس آن محلات کمتر برخوردار رشت است و از وظیفه خود غفلت نکنیم تا سهمی که دولت به پروژه های بازآفرینی در محلات کمتر برخوردار اختصاص داده در جای دیگر اختصاص دهیم. 

وی در پایان خاطر نشان کرد: مواردی که برای اخذ گزارش ارسال می کنیم یا دیر می رسد و یا اصلا نمی رسد. دو جایگاه در شورا تعریف کردیم. پیگیری امورات بیرونی شورا و پیگیری امورات درون سازمانی توسط این دو جایگاه صورت می گیرد. انتظار می رود توسط رئیس شورا پیگیری شود تا مسائل مختلف زمین نماند و در زمان خود پیگیری شود.