باهنر: برخی از شانه احزاب بالا میروند ولی زیر نردبان آن جریان میزنند
حرف تازه : محمدرضا باهنر در همایش فصلی خانه احزاب طی سخنانی با اشاره به انتخابات مجلس دهم، اظهار کرد: این انتخابات با ادوار گذشته تفاوتهای زیادی داشت و قدمی به سمت جلو در این انتخابات برداشته شد و همه فعالان سیاسی و سیاستمداران به این باور رسیدند که هر کس فعال سیاسی است و […]
حرف تازه : محمدرضا باهنر در همایش فصلی خانه احزاب طی سخنانی با اشاره به انتخابات مجلس دهم، اظهار کرد: این انتخابات با ادوار گذشته تفاوتهای زیادی داشت و قدمی به سمت جلو در این انتخابات برداشته شد و همه فعالان سیاسی و سیاستمداران به این باور رسیدند که هر کس فعال سیاسی است و یا مطالباتی دارد باید پای صندوقهای رأی دنبال کند نه اینکه به خیابانها بریزد.
وی ادامه داد: در برآوردی که از ترکیب راهیافتگان به مجلس وجود دارد شاهد حضور ۵۷ درصد از لیست امید، ۴۰ درصد از لیست اصولگرایان و ۳ درصد نیز از مستقلان هستیم و مردم تهران نیز در لیستی رأی دادن یک قدم تشکیلاتی برداشتند و صددرصد حزبی رأی دادند.
وی با بیان این که «برخی افراد به دنبال جذب آرای پوپولیستی هستند»، اظهار کرد: ما سیاستمداران عادت کردیم که منافع حزب را بپذیریم اما هزینههای آن را نمیپردازیم و حتی روسای جمهور در کشورمان نیز اینطور بودهاند و این موضوع ربطی به اصلاحطلب بودن یا اصولگرا بودن ندارد.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری، ادامه داد: ما نیازمند این هستیم که نظام حزبی داشته باشیم و من از آینده نظام مردمسالار کشورمان نگرانم مگر اینکه بتوانیم نظام حزبی داشته باشیم. ضمن اینکه اصلاً مستقل بودن را به تنهایی قبول ندارم و استقلال از همه احزاب غلط است.
وی با اشاره به مشکلات و چالشهای فعالیت احزاب در کشور، اظهار کرد: فعالان سیاسی در کشور اینگونه عادت کردهاند که همین که به بالا رسیدند بگویند چه تشکیلات و چه حزبی؟ ما خودمان بالا آمدهایم. مثل اینکه برخی از لیست امید بالا آمدند اما در مجلس به این لیست رأی ندادند که البته عکس این ماجرا هم وجود که عدهای به نام اصولگرایی بالا آمدند اما در مجلس اعلام استقلال کردند.
وی ادامه داد: اینکه کسی بگوید من مستقلم و عضو هیچ حزب و گروهی نیستم مانند این است که گفته شود کسی هیچ گروه، خانواده یا طایفهای ندارد.
باهنر ادامه داد: استقلال از احزاب در کشور ما ستایش میشود در حالی که این کار مذمومترین روش در فعالیتهای سیاسی است و نتیجهاش مثل این میشود که یک آقایی ۱۵ یا ۲۰ میلیون رأی آورده است و تصور میکند که به اندازه همین تعداد رأی بزرگ شده است و محبوب است و مردم به او رأی دادند اما مشخص نیست که آیا به اندازه آن ۲۰ میلیون نفر میفهمد یا نه؟ بنابراین آن فرد باید از حزب و تشکیلاتی برای خود مشاوره بگیرد.
وی با اشاره به تعدد احزاب در کشور، اظهار کرد: در کشور ما بیش از ۴۰۰ حزب از وزارت کشور مجوز گرفتهاند و از این تعداد ۳۵ حزب تنها روی کاغذ است و بقیه هم تنها در زمان انتخابات فعالیت میکنند و تنها ۵ یا ۶ حزب داریم که در طول سال فعال هستند و همایش برگزار میکنند.
وی با اشاره به فعالیتهای احزاب در کشورهای غربی، گفت: در کشور ما همه از شانههای احزاب بالا میروند و وقتی ببینند که دیگر نمیتوان بیش از این از شانه حزب و جریانی بالا رفت به زیر نردبان میزنند. همانطور که آقای عارف نیز گلایه کردند که بعضیها از لیست امید به مجلس رفتند اما برای ریاست مجلس تشکیلاتی رأی ندادند که من هم این گله را قبول دارم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان اظهار کرد: اگر از نردبان حزبی بالا میرویم باید به آن تعهد داشته باشیم و این تعهد نیز یک شرط دارد و آن اینکه هر حزبی در چارچوبهای اصلی نظام فعالیت کند.
ایسنا
ارسال دیدگاه