بازآفرینی میانبر اتصال فارغ التحصیلان با صنعت است / رشت یکی از ۱۸ شهر خلاق خوراک شناسی دنیا است
حرف تازه : آیین بزرگداشت روز شهرسازی، با حضور و سخنرانی دکتر سید محمد علی ثابت قدم شهردار رشت در دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان و به همت انجمن علمی گروه شهرسازی این دانشگاه برگزار شد. در این مراسم که با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه شد سید محمد علی ثابت قدم، شهردار رشت، با […]
حرف تازه : آیین بزرگداشت روز شهرسازی، با حضور و سخنرانی دکتر سید محمد علی ثابت قدم شهردار رشت در دانشکده هنر و معماری دانشگاه گیلان و به همت انجمن علمی گروه شهرسازی این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با استقبال بسیار خوب دانشجویان مواجه شد سید محمد علی ثابت قدم، شهردار رشت، با تبریک روز شهرسازی گفت: شهر بدون توجه به مقوله فرهنگ و جامعه بی معناست.
شهردار رشت در توضیح پروژه بازآفرینی هویت فرهنگی تاریخی رشت گفت: هر موضوعی مختص به یک جغرافیای خاص است و نمی توان هر طرحی را در هر نقطه ای اجرا کرد. پارامترهای مختلفی برای انتخاب طرح ها و پروژه ها در راستای رسیدن به توسعه پایدار باید مدنظر قرار بگیرد.
وی همچنین بر ضرورت توجه به مردم در شهرسازی و توسعه تاکید کرد و افزود: مردم یکی از ارکان اصلی توسعه هستند اما نباید در لحظه به آنها توجه کرد بلکه این توجه باید در طول زمان وجود داشته باشد و ابعاد یک پروژه برایشان ترسیم شود. مردم اگر بدانند انتهای یک پروژه به چه نقطه ای می رسند، اکثریت به سمت توسعه تمایل خواهند داشت.
سید محمد علی ثابت قدم با بیان اینکه هنر یک کالای لوکس و تزیینی نیست تصریح کرد: باید در سبد زندگی هر خانوار، هنر هم نقش داشته باشد. انسان ها با هنر زندگی می کنند.
شهردار رشت بر ضرورت درک فلسفه هنر تاکید کرد و در ادامه گفت: فرهنگ و هنر دستوری و تزریقی نیست بلکه باید به صورت تدریجی روی آن برنامه ریزی شود که می توان آن را تسریع کرد.
وی اعلام کرد: رشت یکی از ۱۸ شهر خلاق خوراک شناسی برتر دنیا است که این رقم در آسیا محدودتر و در ایران تک است و حاصل زحمات مردان و زنان این سرزمین در نسل های مختلف است که از مزرعه تا سفره را شامل می شود و نشان می دهد خلاقیت خوبی در این شهر وجود دارد.
ثابت قدم با ارائه توضیحاتی در خصوص کار آفرینی و ارتباط دانشگاه با بخش صنعت افزود: باز آفرینی نقش میانبر این کار را دارد که می تواند به کارافرینی و اشتغالزایی کمک کند.
شهردار رشت همچنین از برگزاری ورکشاپ های مختلف در حین انجام پروژه های شهری برای دانشجویان خبر داد و گفت: این آمادگی از سوی مجموعه شهرداری وجود دارد و معتقدیم برگزاری آن می تواند به ارتقای درک عمومی از موضوعات مختلف کمک کند.
وی به برخی از اقدامات شهرداری رشت اشاره کرد و در پایان گفت: مردم بهترین شهرسازان هستند و فرهنگ جدا از شهرسازی نیست. در شهرسازی موفق خواهیم شد اگر مردم بخواهند و ما بتوانیم.
دکتر محمدرضا قانعی سرپرست طرح بازآفرینی هویت فرهنگی تاریخی رشت دیگر سخنران مراسم بود که به تفصیل ابعاد این طرح را تشریح کرد.
در پایان این مراسم سید محمد علی ثابت قدم شهردار رشت، محمدرضا قانعی سرپرست طرح بازآفرینی هویت فرهنگی تاریخی رشت، روبرت واهانیان پژوهشگر تاریخ رشت و دکتر حسن احمدی استادیار مجرب گروه شهرسازی دانشگاه گیلان مورد تقدیر قرار گرفتند.
ارسال دیدگاه