انتصاب یک بازنشسته به عنوان مشاور عمرانی شهردار رشت چه ضرورتی دارد؟

با وجود تعداد قابل توجه دانش آموختگان رشته مهندسی عمران در شهر رشت و استان گیلان، عبور از نام بسیاری از مهندسان جوان و حتی شناخته شده و انتصاب یک بازنشسته به عنوان مشاور عمرانی شهردار رشت چه ضرورتی دارد؟

اختصاصی حرف تازه ، در روزهای اخیر خبر انتصاب شعبانعلی خاوری به عنوان مشاور عمرانی شهرداری رشت یک سوال را به همراه داشته است. با وجود تعداد قابل توجه دانش آموختگان رشته مهندسی عمران در شهر رشت و استان گیلان، عبور از نام بسیاری از مهندسان جوان و حتی شناخته شده و انتصاب یک بازنشسته به عنوان مشاور عمرانی شهردار رشت چه ضرورتی دارد؟

در شرایطی که بارها و بارها از سوی مسئولان شعار جوانگرایی سر داده می شود انتصاب یک فرد بازنشسته جز حس یاس و ناامیدی نتیجه دیگری برای مهندسان جوان، شایسته و شناخته شده این شهر به همراه ندارد.

سید امیرحسین علوی شهردار رشت که خودش به تازگی روزگار جوانی را پشت سر گذاشته و وارد دوران میانسالی شده است گویا همچون بسیاری از افراد پیش از خود قصد ندارد فرصت حضور و ایده پردازی جوانان تحصیل کرده و نخبه این شهر را فراهم نماید و ترجیح می دهد با بازنشستگان دور و اطراف خود و خلاهای موجود مشاوره ای را پر نماید!

حالا یک بار این انتصاب بازنشستگان در هیئت مدیره فلان سازمان است و یک بار در فلان جایگاه مشاوره ای! اما ویژگی مشترک چنین انتصاباتی این است که نه دلایل آنچنان قانع کننده ای از شایسته سالاری دارد و نه اثری از جوانگرایی!

 

با حکم شهردار رشت ، خاوری مشاور امور عمرانی شهرداری شد