انتخاب مجدد تیزهوش تابان بهعنوان رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه/ فاطمه مقیمی از راهیابی به هیئت مدیره بازماند
حرف تازه – مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده برای انتخاب ۵ نفر از اعضا هیئت مدیره و انتخاب یک نفر بازرس برای دوره سه ساله جدید، چهارشنبه ۲۴ مهر در سالن همایش ها و جلسات اتاق ایران برگزار شد.
بنا به این گزارش در این جلسه که اعضا گزارش مالی و عملکرد اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه را ارائه دادند پس از رای گیری و شمارش آرا از کل ۱۰۳ آرای ماخوذه اعضای جدید برای فعالیت در یک دوره سه ساله انتخاب شدند.
پس از رای گیری و شمارش آرای انتخاب هیئت مدیره جدید هادی تیز هوش تابان با کسب ۹۴ رای از کل آرای ماخوذه بیشترین آرا را کسب و روشن علی یکتا ، کامبیز میر کریمی ، غلامرضا عشریه و سید جلیل جلالی فر به عنوان اعضای هیات مدیره جدید برای فعالیت یک دوره سه ساله جدید انتخاب شدند.
همچنین ماریتا خوش مو نیز به عنوان بازرس اتاق مشترک ایران و روسیه انتخاب شد.
همچنین سید فاطمه مقیمی به دلیل عدم کسب آرای لازم از ورود به هیئت مدیره اتاق ایران و روسیه باز ماند . وی عضو علی البدل شد و از پذیرش این عنوان انصراف داد. گفتنی است در دوره قبل مقیمی بازرس اتاق مشترک ایران و روسیه بود.
این گزارش می افزاید : اعضای هیئت مدیره جدید همچنین بر اساس انتخابات داخلی مجددا هادی تیز هوش تابان را تا پایان دوره به عنوان رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه انتخاب کردند.
همچنین نواب هیئت مدیره به ترتیب از آن غلامرضا عشریه و کامبیز میر کریمی شد و مسئولیت خزانه داری هم بر عهده روشن علی یکتا گذاشته شد و سید جلیل جلالی فر هم که پیش از این مسئولیت مشاور اتاق ایران و روسیه را داشت و در امور روسیه یکی از نیروهای فعال و آشنا به فدراتیو روسیه می باشد به عنوان عضو هیئت مدیره اتاق مشترک انتخاب شد.
گفتنی است در این جلسه مجمع انتخاب هیئت مدیره و بازرس ، استماع پزارش مالی منتهی به سال مالی ۹۷ و انتخاب روزنامه کثیر الانتشار و سایر موارد در صلاحدید مجمع مطرح شد.
اتاق بازرگانی تشکلی است که در آن تجار عمده و صاحبان صنایع برای هماهنگی فعالیت های خود با نهادهای حکومتی جهت تامین منافع شان تلاش می کنند.هدف از راه اندازی اتاقهای مشترک تسهیل روابط تجاری بین دو کشور است. اتاق ها سعی در گسترش سطح روابط بین بازرگانان دو طرف از روش های مختلف مانند برگزاری سمینارها و شرکت در نمایشگاهها دارند.
اتاق بازرگانی ایران و روسیه در سال ۱۹۸۵ میلادی هیأت اتاق بازرگانی ایران و شوروی از مسکو دیدار کرد. با تجدید سازمان در ساختار اداره شوروی در سال ۱۹۹۱ تعداد اعضای روسی اتاق کاهش پیدا کرد اما در همان سال ۱۲ سازمان جدید به عضویت اتاق درآمدند.با انحلال نظام اتحاد جماهیر شوروی اتاق بازرگانی ایران و شوروی به اتاق مشترک ایران و روسیه تغییر نام داد و در بهمن سال ۱۳۷۲ تصویب شد. آخرین انتخابات هیأت مدیره اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه طبق مصوبه شورای عالی نظارت بر اتاق ایران و اساسنامه جدید در سال ۹۳ با استقبال قابل ملاحظه ی اعضا برگزار و اعضای ایرانی هیأت مدیره انتخاب و اعضای انتصابی روسی از طرف نمایندگی بازرگانی روسیه معرفی شدند.
اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه از ابتدای تأسیس تلاش داشت با برقراری ارتباط مؤثر و قوی با نهادها و سازمانهای اقتصادی روسیه زمینه ی پیوند فعالیت اعضا را با بازار بزرگ روسیه فراهم کند. با وجود تحولات بزرگ سیاسی و اقتصادی دو کشور، اتاق هم چنان به فعالیت های خود ادامه داد و با سازمانهای مهمی در روسیه مانند اتاق بازرگانی و صنعت فدراسیون روسیه و بنیاد توسعه همکاری های روسیه و ایران تفاهم نامه های همکاری دو جانبه امضا کرد.
رییس اتاق بازرگانی روسیه با بیان اینکه حجم مبادلات دو کشور خاطر نشان کرد که ایران و روسیه می توانند با شناسایی توانمندی ها و نیازهای مشترک خود در منطقه اثرگذار بوده و به سرمایه گذاری مشترک در کشورهای آسیایی و منطقه بپردازند. هادی تیز هوش تابان افزود:ایران ده ها کالای قابل رقابت دارد که می تواند ضمن برخورداری از کیفیت ، بازارهای منطقه را به دست بگیرد.
به گفته هادی تیز هوش تابان ورود ایران به معاهده گمرکی اوراسیا یک اتاق مبارک برای تجارت کشورمان است و با شناخت خوبی که ایران در تجارت با روسیه دارد و از طرفی پیوند سیاسی مناسب ایران و روسیه و وجود سرای تجاری ایرانیان در آستراخان روسیه ، در دوره جدید شاهد تحول در اقتصاد ایران در منطقه خواهیم بود و اتاق بازرگانی ایران و روسیه می تواند تحرک اقتصادی مناسبی را در این میان ایفا نماید.
ارسال دیدگاه