امضای میثاق نامه حفظ محیط زیست از سوی دکتر محمد صادق حسنی کاندیدای اصلاحات + تصاویر
حرف تازه : دکتر محمد صادق حسنی کاندیدای اصلاحات شب گذشته میثاق نامه حفظ محیط زیست را امضا کرد. کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان میثاق نامه محیط زیستی را برای نامزدهای مجلس شورای اسلامی تدارک دیده اند که می توان آن را به عنوان میثاق نامه نمایندگان مجلس با مردم در خصوص محیط زیست قلمداد کرد. […]
حرف تازه : دکتر محمد صادق حسنی کاندیدای اصلاحات شب گذشته میثاق نامه حفظ محیط زیست را امضا کرد.
کمپین مردمی حمایت از زاگرس مهربان میثاق نامه محیط زیستی را برای نامزدهای مجلس شورای اسلامی تدارک دیده اند که می توان آن را به عنوان میثاق نامه نمایندگان مجلس با مردم در خصوص محیط زیست قلمداد کرد. فعالان محیط زیست امیدوارند در این دوره نمایندگانی به بهارستان راه یابند که بیش از گذشتگان به محیط زیست توجه کنند.
بسم الله الرحمن الرحیم
“وَ الَّذِینَ یَنقُصُونَ عَهدَاللَّهِ مِن بَعدِ مِیثَقِه وَ یَقطَعُونَ مَا أمَرَاللَّهُ بِهِ أن یُوصَلَ وَ یُفسِدُونَ فِی الأرضِ أولئِکَ لَهُمُ اللَّعنَهٌ وَ لَهُم سُوءُ الدَّارِ.” (رعد،۲۵)
و کسانیکه عهدخدا را بعد از پیمان بستن می شکنند و آنچه را که خداوند امر به پیوند آن نموده قطع می کنند و در زمین فساد می نمایند آنانند که لعنت و بدی در آن سرای برای آنهاست
اینجانب با امضای این میثاقنامه در پیشگاه خداوند متعال و در محضر حضرت ولیعصر (عج) و مردم شریف ایران به قرآن مجید سوگند یاد میکنم تا زمانی که در مقام یک نماینده در مجلس شورای اسلامی ایران مسئولیت دارم، پاسدار و مجری تعهدات زیر باشم و با همه توان در تحقق کامل آن بکوشم و با مردم پیمان می بندم که؛
۱. همه توان خود را صرف تحقق اهداف و برنامههای ابلاغی سیاست های کلی محیط زیست کشور ابلاغیه مقام معظم رهبری برای پایداری سرزمین به ویژه اصل مهم توسعه پایدار برای پایداری سرزمین مقدس ایران و کمک به زیستکره به کار گیرم.
۲. با همه توان از داشته های مادی و معنوی محیط زیست کشور حفاظت نمایم و با توجه به اصول صریح قانون اساسی و اصل ۹۰ و ۵۰ قانون اساسی در تصمیم گیری ها و حق رای خود قانون را ملاک عمل قرار داده و تمام تلاشم را برای مشورت گرفتن از صاحبنظران و سازمان های مردم نهاد در تصویب و اصلاح قوانین به کار خواهم بست.
۳. در دوران نمایندگی خود در مجلس شورای اسلامی با نگاه به زیستکره در تصمیم گیری های محیط زیستی یا اصلاح و وضع قوانین به پایداری همه ی سرزمین ایران بیندیشم و از هر گونه مصلحت اندیشی های سیاسی و شخصی و جناحی در خصوص مسائل محیط زیست هر نقطه از کشور خود داری نموده و با چشمی بیدار و موضعی منصفانه و بیطرفانه شرکت و تصمیم گیری نمایم.
۴- تمام توان خودم را برای پایان دادن به تفکر سازه ای غالب در مدیریت آب کشورهمچون تونلهای انتقال آب بین حوزه ای و سد سازی های بی رویه که طیبعت کشور را رو به زوال برده و بسیاری از رودها و دریاچه های کشور را نابود کرده و کشور را به مرحله ورشکستگی منابع آب نزدیک کرده به کار گرفته و برای ایجاد زیر ساخت های انرژی های نو و پاک در کشور همه ی تلاشم را بکار بگیرم.
۵- همه ی توان خود را برای رفع و افشای تبعیض در مباحث مهم و حیاتی چون آب بکار گیرم و مخالفت خود را با تونلهای خانمان بر انداز انتقال آب بین حوضه ای و حتی دیگر روشهای انتقال آب بین حوزه ای به ویژه برای مصارف غیرشرب ویا مصارفی که به بهانه شرب می باشد با صراحت اعلام نمایم و در پیشگاه نسل های حال و آینده خود را مسئول و پاسخگو بدانم.
۶- در انتخاب وزرا ضمن در نظر داشتن همه ی خصوصیت های خدمتگزاری به مردم، ایمان و باور به محیط زیست را جزو شاخصه های وزرا در نظر گرفته و بر این اساس و میزان دانش و اشراف وی بر مسائل محیط زیست کشور و ایمان به پایداری سرزمین تلاش و انتخاب نمایم.
۷- تمام توان خود را در همراهی با مجلس بر اساس شاخص های محیط زیستی به کار گیرم و هر گونه پروژه یا طرح ملی و یا منطقه ای و در حوزه انتخابیه را بدون ارزیابی محیط زیستی و توجه به توان سرزمین پیگیری و مصوب ننمایم و همواره دولت ها را از برداشت های بی رویه منابع طبیعی بر حذر دارم.
۸- همدلی و هم زبانی با مردم کارشناسان و صاحبنظران دولتی و غیر دولتی را سر لوحه تصمیم گیری های خود در مجلس قرار دهم و با شجاعت و صداقت در برابر تصمیم های مجلس و دولت که بر خلاف و در ضدیت با محیط زیست و منافع نسل های حاضر و اینده است بایستم و به شکل شفاف با مردم این موارد را در میان بگذارم.
۹- در مدتی که به عنوان نماینده مجلس این مسئولیت سنگین را به دوش می کشم از هر گونه فعالیت اقتصادی شخصی یا گروهی که بر اساس چشم پوشی از زیان های محیط زیستی نشات بگیرد خودداری کنم و با اهداف دولت هایی که تنها به منافع اقتصادی و مقطعی نگاه می کنند به صراحت مخالفت نمایم و به حقوق و مزایای دریافتی از مجلس قناعت نمایم.
۱۰- در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست کشور بکوشم و این اصل مهم را سرلوحه اهداف و زندگی سیاسی و شخصی خود قرار دهم.
۱۱- نظارت بر اجرای برنامه ها و اسناد بالادستی کشور را به شکل جدی مد نظر قرار دهم و هر گونه تخلف و کم کاری در این زمینه که به محیط زیست و پایداری سرزمین آسیب وارد نماید را به شکل شفاف به مردم کشورم گزارش نمایم.
۱۲- در اصلاح و وضع قوانینی که بر اقتدار دستگاه های متولی حفظ منابع طبیعی و محیط زیست چه در حوزه ی طبیعی و چه در حوزه ی انسانی موثر است تمام تلاش خود را به کار گیرم و با هر گونه تصمیمی که حافظان قانونی منابع طبیعی و محیط زیست را تضعیف نماید مخالفت و در جهت ارتقاء اقتدار آن بکوشم.
۱۳- در تصویب و رای دادن به تصمیمات لوایح و طرح ها ی دوره نمایندگی در مجلس تمام ایرانیان در جای جای این سرزمین را شایسته برخورداری از مواهب و زندگی و حق طبیعی شان بدانم و هر گونه تصمیمی که امنیت خاطر بخشی از کشور را به خطر بیندازد را مورد مخالفت قرار دهم.
۱۴_ با توجه به شرایط محیط زیست کشور تمام تلاش خود برای تخصصی شدن محاکم محیط زیستی و تدوین طرح ایجاد ” صندق غرامت های محیط زیست ” با هدف ایجاد ساز و کارهای بازدارنده همراه با نظارت مردمی بکار خواهم بست.
۱۵ – تمام تلاشم را برای تدوین قانون جامع محیط زیستی کشور به کار خواهم بست که در آن به شکل ویژه ساز و کار شکل گیری دادگاه ویژه محیط زیست لحاظ شده و جرم انگاری تخریب محیط زیست با توجه به مسائل کشور تدوین گردد.
اینجانب این پیمان نامه را یک پیمان نامه الهی می دانم و به عنوان یک ایرانی مسلمان در مقابل ملت بزرگ ایران و بشریت برای تحقق کامل آن خود را مسئول و پاسخگو می دانم.
شعاع مشرق
ارسال دیدگاه