استفاده از تیرآهن دست دوم چه مزیت ها و چه معایبی دارد؟
یکی از کارهایی که در صنایع ساختمان سازی رواج دارد، استفاده مجدد از تیرآهن ها پس از تخریب ساختمان ها است.
رپورتاژ آگهی حرف تازه – یکی از کارهایی که در صنایع ساختمان سازی رواج دارد، استفاده مجدد از تیرآهن ها پس از تخریب ساختمان ها است.
موضوعی که در اینجا مطرح می شود این است که :
-
تیرآهن دست دوم چیست؟
-
آیا این نوع تیرآهن ها کاربردی هم دارند؟
-
استفاده از تیر دست دوم چه مزایا و معایبی دارد ؟
-
قیمت آن چگونه محاسبه می شود؟
با یکی دیگر از مقالات آرادآهن همراه ما باشید تا به جواب تمامی سوالات شما در این خصوص پاسخ دهیم.
تیرآهن دست دوم چیست ؟
به تیرهایی که یکبار در ساختمان استفاده شده و برای بار دوم در چرخه خرید و فروش قرار می گیرند، تیرآهن دست دوم می گویند که با عنوان استوک نیز به فروش می رسند. انواع متفاوت I و H شکل در بازار به عنوان تیرآهن استوک در بازارها وجود دارد و جالب است بدانید که ۹۹% فروشندگانی که سهم عمده بازار این مقطع را به خود اختصاص داده اند، متعلق به کشورهای چین و ژاپن است.
همان استاندارهایی که برای تیرآهن نو وجود دارد برای حالت دسته دوم آن هم مطرح می شود. جهت مشاهده قیمت تیرآهن دسته اول به سایت آراد آهن مراجعه نمایید. در ادامه به معرفی و بررسی این استانداردها می پردازیم:
-
استاندارد IPE
این نوع تیرآهن که طبق استانداردهای ایران و اروپا ساخته می شود، دارای ضخامت یکسان در تمامی بال آن است. نام دیگری که برای استاندارد IPE وجود دارد، تیرآهن معمولی است که کاربرد بسیاری در صنعت ساختمان سازی دارند. نکته مهمی که در این خصوص باید بدانید این است که هنگام خرید، این استاندارد را با استاندارد INP اشتباه نگیرید، چراکه افراد تازه کار در حوزه ساختمان سازی مرتکب این اشتباه می شوند.
-
استاندارد INP
این استاندارد شباهت بسیاری با تیرآهن معمولی دارد با این تفاوت که ضخامت بال این محصولات با فاصله گرفتن از جان کاهش می یابد. تیرآهن های INP که با توجه به استاندارد چین و روسیه تولید می شوند، بیشترین کاربرد را در ساختمان سازی دارند.
-
استاندارد IPB
این نوع تیرها با نام های دیگری چون تیرآهن H یا هاش نیز شناخته می شوند و دارای سه نوع سبک، سنگین و فوق سنگین می باشد. کاربرد این تیرها، گسترده تر از تیرهای دو نوع قبل است و بخاطر مقاومت بالایی که دارد علاوه بر استفاده در ساختمان های با ارتفاع زیاد، در صنایع صنعتی هم کاربرد دارند. بیشتر این تیرآهن ها وارداتی هستند اما کارخانه ذوب آهن اصفهان توانسته فعالیت چشمگیری را در این عرصه داشته باشد. این کارخانه تنها تولید کننده هاش در ایران است. جهت مشاهده قیمت تیرآهن ذوب آهن به سایت آراد آهن مراجعه نمایید.
-
استاندارد CNP
ارسال دیدگاه