از یوسف زاده می خواهم ریاست دانشگاه علوم پزشکی را رها کند
حرف تازه – دکتر برزیگر گفت: از وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش کشور و استاندار محترم گیلان و سایر مسئولین استان میخواهم که به داد دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پرسنل و مردم و اعضای هیئتعلمی و…برسند که تاخیر یک روزه هم برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیر میباشد. حدود ۱۰ روز قبل بود […]
حرف تازه – دکتر برزیگر گفت: از وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش کشور و استاندار محترم گیلان و سایر مسئولین استان میخواهم که به داد دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پرسنل و مردم و اعضای هیئتعلمی و…برسند که تاخیر یک روزه هم برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیر میباشد.
حدود ۱۰ روز قبل بود که دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص بدهیهای دانشگاه علوم پزشکی در ادوار گذشته اظهار داشت در زمان ریاست دکتر حسن بهبودی حدود ۳۰ میلیارد تومان تراز منفی و زمانی که دانشگاه را از دکتر برزیگر تحویل گرفتم با ۱۲۰ میلیارد تومان کسری بودجه روبروی بودم.
در همین راستا دکتر برزیگر رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی گیلان با ارسال نامهای به مباحث مطرحشده توسط دکتر یوسف زاده در این نشست خبری واکنش نشان داد. در متن این نامه آمده است:
به نام خدا
۱- با توجه به اعتراضات موجود در خصوص وضعیت مالی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال ۱۳۹۲ در اواخر سال ۹۲ دانشگاه به اینجانب تحویل داده شد. در همین راستا به علت عدم امکانات مالی این اعتراضات همچنان ادامه داشت و منجر به این شد که نامهای از طرف اینجانب به بازرسی استان نوشته شود سپس ریاست محترم بازرسی کل استان، نامهای به رئیسکل بازرسی کشور ارسال نموده که منجر به این شد که رئیسکل بازرسی کشور با وزیر محترم در این ارتباط حضوراً نشستی داشته باشند و سرانجام منجر به این شد که ۳۰ میلیارد تومان از طرف وزارتخانه بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی گیلان حواله گردد و به دنبال آن ۶۰ میلیارد تومان نیز مجدداً به دانشگاه پرداخت گردید. با این مبالغ قسمتی از بدهیهای پرسنلی و اعضای هیئتعلمی و بدهیهای مربوط به شرکتها و پیمانکارها پرداخت گردید و در عرض ۶ ماه با توجه به درآمدهای بیمارستانی، این پرداختها بهصورت مستمر انجام گرفت. همچنین در حسابرسی اواخر سال ۹۳ که مربوط به سال ۹۲ بوده در گزارش تحویل داده شده به هیئت امناء ۳۰ میلیارد تومان کسر بودجه اعلامشده درصورتیکه این مبلغ بسیار بیشتر از مبلغ اعلامشده بود که معلوم گردید بسیاری از بدهکاری شرکتهای دارویی و تجهیزات و … در این حسابرسی لحاظ نشده بودند؛ یعنی بسیاری از شرکتهای دارویی جهت طلب خود به ستاد دانشگاه و اینجانب مراجعه میکردند. بطوریکه جمع پرداختی بدهکاریهای ادوار گذشته در زمان شروع تصدی اینجانب بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است؛ بنابراین باید گفت مبالغ پرداختی در حسابرسی یک سال اول تصدی پست توسط اینجانب منظور نگردیده است.
۲- در دوره قبل از ریاست اینجانب بیش از ۴۵۰۰ نفر از طریق تبصره ۳ و ۴ بهصورت قراردادی جذب گردید که چون مجوز لازم برای پرداخت حقوق آنها از سازمان برنامهوبودجه اخذ نگردیده بود بالاجبار قرار شد هر ماه در حدود ۸ میلیارد تومان به آنها از طریق درآمد اختصاصی دانشگاه علوم پزشکی پرداخت گردد که در عرض ۲۶ ماه رقمی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع مالی که مربوط به پرسنل استخدامی بوده صرف حقوق و مزایای این ۴۵۰۰ نفر شد. در جمعبندی با توجه به مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان پرداختی و بدهکاریهای قبلی پرداختشده در دوره مسئولیت اینجانب جمعاً رقمی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان پرداختشده است. که شایان ذکر است کسری از این مبلغ مربوط به طلب دوره ریاست قبلی دانشگاه از بیمهها بوده است.
۳- در آخرین حسابرسی سال ۹۴-۹۳ در دوره مسئولیت اینجانب که در ۹۵-۹۴ حسابرسی گردید، گزارش در هیئتامنا مطرح و مطلوب به تصویب رسید و حدود ۱۲۰ میلیارد بدهکاری دانشگاه بوده درحالی که در همان مقطع زمانی بدهی سازمانهای بیمه گر به دانشگاه بیش از این مبلغ بود؛ که در آخرین جلسه هیئتامنا با توجه به طلب دانشگاه اینجانب از هیئت امناء درخواست نمودم تا با وام ۶۰ میلیارد تومانی از بانک ملت موافقت نمایند مورد موافقت قرار گرفت بطوریکه اقساط آن هرماهه توسط بانک از بیمهها دریافت گردد. حال با توجه به پرداخت بدهیهای کلان مربوط به دورههای گذشته که تماماً در دوره ریاست اینجانب پرداخت گردیده و طلب دانشگاه از بیمهها و ارقام ارائهشده کدام عقل سلیمی میتواند قبول کند که در پایان مسئولیت اینجانب بدهکاری وجود داشته است.
۴- در ارتباط با پایان مسئولیت اینجانب از ریاست دانشگاه میتوان گفت زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار توسط اینجانب در زمان تصدی معاونت آموزشی و پژوهشی از اداره کل کشاورزی گرفته شد که اخذ سند نیز در زمان مسئولیت بنده بهعنوان ریاست دانشگاه انجام پذیرفت که میلیاردها تومان ارزش دارد، مقرر شد بخش تحقیقاتی و سرطانی پروفسور سمیعی در قسمتی از این زمین اجرا گردد. در این راستا مشاورینی جهت اجرا این پروژه و دریافت مبلغ ۲ میلیارد توصیه شد که بدون مناقصه پروژه را به شرکت موردنظر تحویل نماییم که با مخالفت اینجانب روبرو شد که یکی از عوامل اصلی پایان کار تصدی اینجانب از ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان گردید که عملی غیراخلاقی بود.
۵- در ارتباط با عملکرد اینجانب در مدت ۲۶ ماه تصدی مسئولیت دانشگاه، پروژههای نیمهتمام دانشگاه که بنابر اظهارات وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی این پروژهها بین ۱۰ تا ۱۶ سال هیچ پیشرفتی نداشتند و در زمان تصدی دکتر برزیگر مورد افتتاح بهرهبرداری قرار گرفتند و هر جا در افتتاح پروژههای بیمارستان ۱۷ شهریور، بیمارستان امام رضا (ع) شفت، بیمارستان قدیر سیاهکل، بیمارستان ولیعصر (عج) رودبار، بیمارستان نیکوکار املش شرکت مینمودم رضایت از چهره مردم و مسئولین آنجا مشهود بود.
۶- اقدامات دیگر در طی دوران تصدی اینجانب انجام گرفت شامل: ۱-افتتاح فاز اول و دوم مرکز رادیوتراپی که از اهمیت بسیاری جهت درمان بیماران برخوردار است ۲- افتتاح بخشهای سرطان و گوارش در مرکز آموزشی درمانی رازی رشت۳- خرید ساختمان جهت کلینیک تخصصی و فوق تخصصی مرکز آموزشی درمانی رازی۴- راهاندازی بخشهای آی سی یو و سیسییو در بیمارستانهای شهید بهشتی آستارا، شهید نورانی تالش، بیمارستان کوثر آستانهاشرفیه و بیمارستان ولیعصر (عج) رودبار و …۵- ایجاد بخش اورژانس در مرکز آموزشی درمانی امیرالمؤمنین (ع) و شفا۶- احداث بخش دیالیز در اکثر بیمارستانها ۷ – راهاندازی بخش مرکز تحقیقات کوهورت و پیوند کلیه از بیماران مرگ ۸ – کمک به راهاندازی بخش پیوند کبد مرکز آموزشی درمانی رازی رشت و …
۷- در دوره مسئولیت اینجانب خوشبختانه نظارت بر خرید دارو و تجهیزات از نظر کیفیت و تاریخ اعمال گردید و هیچگونه دارو و تجهیزات تاریخ گذشته خریداری نشد. با توجه به اجرای طرح تحول نظام سلامت و استقبال بیشتر مردم از مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستانها در سطح استان کمبود دارو و تجهیزات وجود نداشت.
۸- خوشحال هستم که در زمان تصدی اینجانب بهعنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی، همواره سعی نمودم حضور مستمر و کافی در دفتر داشته باشم و همچنین بازدیدهای مستمر از مراکز بهداشتی و درمانی و آموزشی در سطح استان داشته باشم. در این مدت هیچ مبلغی تحت عنوان حق مأموریت دریافت ننمودهام و از راننده شخصی در سطح شهر استفاده نمودهام و بر عکس بعضی آقایان که در مدت مسئولیت خود چندین سفر خارجی داشتهاند هیچ سفر خارجی نداشتهام.
۹- در پایان آرزوی موفقیت روز افزون برای پرسنل دانشگاه، اعضای هیئتعلمی و مردم گیلان را از خداوند منان میکنم و بهعنوان مشاور عالی رئیسکل نظام پزشکی کشور و مشاور کمیسیون بهداشت درمان و عضو هیئتامنا دانشگاه علوم پزشکی گیلان و بهعنوان نائب رئیس کمیسیون اخلاق پزشکی شورای عالی کشور و رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی استان از آقای دکتر یوسف زاده میخواهم که مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی را رها کند. از وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش کشور و استاندار محترم گیلان و سایر مسئولین استان میخواهم که به داد دانشگاه علوم پزشکی گیلان و پرسنل و مردم و اعضای هیئتعلمی و… برسند که تاخیر یک روزه هم برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان دیر میباشد.
ارسال دیدگاه