اجرای پروژه های سرمایه گذاری می تواند به ارتقای سطح درآمدهای پایدار و تحقق اهداف مدیریت شهری کمک کند
جلسه کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت به ریاست محمدحسن عاقل منش نایب رئیس کمیسیون فرهنگی شورا و با حضور حسن کریمی کرنق و سید حسین رضویان دیگر اعضای کمیسیون فرهنگی در ساختمان شورا برگزار شد و طی آن محمدحسن عاقل منش با بیان اینکه اجرای پروژه های سرمایه گذاری می تواند به ارتقای سطح درآمدهای پایدار و تحقق اهداف مدیریت شهری کمک کند بر ضرورت تعریف بسته های سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذاران تاکید کرد.
به گزارش قلم آزاد به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای شهر رشت ، محمدحسن عاقل منش در ابتدای این جلسه نکاتی را عنوان کرد و گفت: در یک سال گذشته کمیسیون فرهنگی به موضوعاتی توجه داشته و اقدامات مثبتی را انجام داده است و امروز در حوزه های مختلف هم اندیشی خواهیم داشت تا دیگر موارد مدنظر مشاوران از طریق این کمیسیون پیگیری شود.
عضو شورای اسلامی شهر رشت در ادامه بیان داشت: با ورود به سال ۱۴۰۴ و تنگناهای مالی موجود و جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شرایطی به وجود آمد که برخی موضوعات را تحت تاثیر قرار داده است. اما در عین حال به عنوان نماینده مردم باید مطالبه گری داشته باشیم. در برخی موارد نیاز به فراهم ساختن زمینه ورود سرمایه گذاران وجود دارد و در برخی موارد نیاز به تزریق منابع مالی احساس می شود.
محمدحسن عاقل منش با اشاره به پروژه های سرمایه گذاری تعریف شده توسط سازمان سرمایه گذاری، خاطرنشان کرد: حجم قابل توجهی از پروژه ها، ریل گذاری شده و با ورود سرمایه گذاران اجرایی خواهد شد که نسبت به سنوات گذشته بی سابقه بوده است. اجرای پروژه های سرمایه گذاری می تواند به ارتقای سطح درآمدهای پایدار شهرداری کمک کند.
عاقل منش همچنین تصریح کرد: در سال های گذشته گروه های مختلف تئاتر درخواست احداث فرهنکسرا و خانه نمایش برای شهرداری رشت را داشتند و این امکان وجود دارد زمین های مناسب در اختیار سرمایه گذار قرار بگیرد تا نسبت به احداث فرهنگسرا درمناطق پنجگانه شهر اقدام شود. پیگیری این موضوع در دستور کار کمیسیون فرهنگی قرار خواهد گرفت تا به ویژه با تهیه بسته های سرمایه گذاری و ورود سرمایه گذاران این موضوع هرچه سریعتر عملیاتی شود.
محمدحسن عاقل منش همچنین با تاکید بر ضرورت توسعه متوازن خدمات و زیرساخت های ورزشی در محلات مختلف شهر، خواستار ارائه گزارش دقیقی از پیشرفت پروژه های زیرساختی توسعه ورزش محلات از سوی سازمان فرهنگی و معاونت عمرانی شهرداری شد.
حمیدرضا علیزاده گیلانی مشاور کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به درخواست هنرمندان تئاتر برای احداث فرهنگسرا، اظهار داشت: پیش از این صحبت از احداث ۵ فرهنگسرا با مشارکت سرمایه گذار مطرح شده بود که احداث یک فرهنگسرا نیز می تواند خبری خوشحال کننده برای هنرمندان باشد. اجرای تئاتر خیابانی در سطح محلات نیز از دیگر مواردی است که مدنظر قرار دارد.
کیومرث پوراحمد دیگر مشاور کمیسیون فرهنگی عنوان کرد: بیشتر برنامه های ورزشی رویداد محور بوده است. به سمت مسابقات محلات و فعالیت هایی رفتیم که رویداد یا مسابقه بوده است. سازمان فرهنگی باید شاخص ها و برنامه های متفاوتی را برای ارتقای سطح ورزش در شهر رشت مدنظر قرار دهد و تنها متکی به برگزاری مسابقات نباشد. ارتقای سطح زیرساخت ها، آموزش و توسعه ورزش محلات از مواردی است که نیاز به توجه، مدیریت و راهبرد ویژه دارد. توزیع متوازن امکانات ورزشی در سطح شهر و عدالت محوری برای مناطق محروم نیز باید مدنظر قرار گیرد. همچنین سرعت احداث و تکمیل پروژه های زیرساختی در شهر رشت نسبت به برخی شهرها به مراتب کمتر است.
رضا شیخ شعربافان به نمایندگی از سازمان فرهنگی شهرداری رشت در خصوص توسعه زیرساخت های ورزشی محلات، اعلام کرد: پیشرفت فیزیکی پروژه رودبارتان ۳۰ تا ۴۰ درصد بود که از سال گذشته متوقف شده بود و با تزریق منابع مالی مجدد ساخت این مجموعه آغاز شد. دراپلین فرصت بازدید میدانی از مجموعه رودبارتان خواهیم داشت و گزارش مربوطه ارائه خواهد شد. پروژه احداث سالن ورزشی بوستان ملت نیز ۸۰ درصد پیشرفت داشته و سیستم روشنایی و کفپوش سالن درحال انجام است .
دراین مرحله ساخت این سالن از اعضای کمیسیون برای بازدید از روند ساخت دعوت به عمل می آید. در کنار این موارد نگهداری سالن های ورزشی در دستور کار سازمان فرهنگی ورزشی قرار دارد.
امیر رنجی دیگر مشاور کمیسیون فرهنگی اظهار داشت: با توجه به اینکه اداره کل ورزش و جوانان نمی تواند به درستی برای هیئت ها هزینه کند بیشترین انتظار از سازمان فرهنگی وجود دارد و نیاز است در این زمینه چاره اندیشی شود.
مهدی پرورش مشاور کمیسیون فرهنگی شورای شهر رشت بیان داشت: جلسات کمیسیون فرهنگی در یک سال گذشته به طور منظم برگزار شده و نظرات مشاورین مورد توجه قرار گرفت که عملکرد قابل دفاعی بوده است. در زمینه زیرساخت های فرهنگی ورزشی و اجتماعی موارد مختلفی مدنظر قرار گرفت اما مواردی مثل فرهنگ استفاده از فضای مجازی و موارد اینچنینی کمتر مورد توجه قرار گرفت.
یکی از کارهایی که در آینده می تواند برای کمیسیون حائز اهمیت باشد توجه به سواد رسانه ای شهروندان است. در دوره رشد هوش مصنوعی و فضای مجازی، نیاز به کار بیشتر در این زمینه وجود دارد و کمیسیون فرهنگی می تواند نقش تعیین کننده ای در توانمندسازی شهروندان در این زمینه داشته باشد.
اشکان صمصام نیز در خصوص موضوع مطرح شده در مورد احداث فرهنگسرا، بیان داشت: در بحث احداث بهتر است به صورت پایلوت ابتدا یک مورد اجرایی شود و سپس به سراغ احداث ۵ فرهنگسرا برویم.
بینش دیگر مشاور کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر رشت نیز عنوان کرد: تعریف پروژه ها باید با توجه به درآمدها و ظرفیت های شهرداری تعریف شود. نیاز به شفاف سازی در این زمینه وجود دارد تا بر اساس ظرفیت موجود، نیازهای حوزه های مختلف بیان شود و پروژه های مختلف تعریف شود.
در ادامه لایحه کمک مالی به یک باشگاه بسکتبال، لایحه کمک مالی به موسسه فرهنگی قرآنی جابر بن عبدالله انصاری، درخواست کمک مالی موسسه خیریه آوای دوست برای کاشت حلزون، لایحه کمک مالی به هیئت عزاداران حسینی در خیابان رسالت پشت صدا و سیما، لایحه تجلیل از خبرنگاران شهر رشت به مناسبت روز خبرنگار مورد بررسی قرارگرفت .
ارسال دیدگاه