ابراهیمی: پس از انقلاب چرخش مسالمتآمیز قدرت در کشور به وجود آمد/صوفی: گیلان بهعنوان یک استان اصلاحطلب در کشور شناخته میشود
حرف تازه – آیین گشایش دفتر حزب پیشرو اصلاحات در استان گیلان برگزار شد.
در این مراسم عبدالرضا ابراهیمی دبیر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با بیان اینکه خرسندیم که امروز شاهد تولد یک حزب جدید سیاسی و توانمند در استان گیلان هستیم، گفت: تقارن افتتاح دفتر این حزب با چهلسالگی انقلاب سبب ایجاد امید است که گره از مشکلات کشور گشاییده شود.
ابراهیمی ادامه داد: آنچه انقلاب به دنبال آن بود، اگر بخواهیم نگاه به نیمهپر لیوان داشته باشیم باید گفت که چرخش مسالمتآمیز قدرت در کشور وجود داشته است و نظام بر این روش اقدام نکرده است که قدرت بهصورت موروثی باشد.
وی افزود: در حوزههای اقتصادی و سیاسی بارها با فرازوفرود همراه بودهایم اما اگر دقت کنیم میتوان مدعی شد که هر بار ارتباط خوبی با جهان داشتهایم شرایط اقتصادی بهتر بوده است.
دبیر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات ادامه داد: آنچه در برجام بهدستآمده است بیشتر از آن است که اعلام میشود. ما پیش از برجام زیر فشار فضای امنیتی بودیم اما اکنون از این فضا خارجشدهایم و کشور ایران برخلاف خواسته و هدف آمریکا تعاملی سازنده با جهان داشته است.
عبدالرضا ابراهیمی تأکید کرد: نگاه احزاب و مجموعه گروههای اصلاحطلب حمایت از دولت مستقر است و در زمان خود از دولت در استان، از استاندار و از مدیران موفق حمایت خواهیم کرد. وی ابراز امیدواری کرد بتوان آیندهای روشن را برای این سرزمین ایجاد نمود.
در ادامه علی صوفی استاندار اسبق گیلان و دبیر کل حزب پیشرو اصلاحات با ابراز خوشحالی نسبت به حضور در این مراسم، اذعان داشت: از دوستانی که تمامی تلاش خود را انجام دادند تا نهال اصلاحات و اصلاحطلبی را به درختی تنومند بدل کردند تشکر ویژه دارم.
وی افزود: استان گیلان بهعنوان یک استان اصلاحطلب در کشور شناخته میشود و در کنار آن نیز همچنین احزاب و دیگر دوستان نیز حضور دارند و فعالیت میکنند.
صوفی اذعان داشت: در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب هستیم و میبایست بگوییم که امروز حملات شدیدتری نسبت به گذشته به این انقلاب و نظام صورت میگیرد.
وی افزود: امروز با برخی موانع مالی همچون نوع نگاه و نگرش در داخل مواجه هستیم. از ابتدای انقلاب برخی بجای جمهوری اسلامی به حکومت اسلامی معتقد بودند و حکومتی میخواستند که مردم در آن نقشی نداشته باشند. ما در دولتهای نهم و دهم دیدیم که افراد چگونه فکر و عمل میکردند. اینها موانع جمهوری اسلامی است.
دبیر کل حزب پیشرو اصلاحات تصریح کرد: انقلاب برای مردم است. مال مردم است. چطور میشود انقلاب را بدون مردم حفظ کرد؟ مهمترین مانع پیش روی جامعه عدم تشکیل نهادهای مدنی است. اگر مجلس از احزاب برآمده باشد اجازه نخواهد داد که موانع و فشار ایجاد شود.
استاندار اسبق گیلان اظهار داشت: هدف ما اخلاقمداری است، اخلاقمداری باقدرت طلبی در تضاد است. هدف ما بر این است که تریبونها در اختیار مردم قرار بگیرد، حقطلبی در جامعه شکل بگیرد. امروز ابزاری که میتوان از آن استفاده کرد همان احزاب هستند که قانون اساسی آن را شکل داده است.
وی افزود: سرانه فکری و مطالعه در میان جوانان پس از انقلاب بسیار زیاد بود و این انسانهای متفکر تنها در رشتههای دانشگاهی خود تفکر خاص نداشتند. این جوانان تاریخ را خوانده بودند و ضعفها را میشناختند.
صوفی در پایان تأکید کرد: در کشور کارهایی انجامشده است که امروز ابتر مانده است. همگان میدانند چه تلاشهایی برای چشمانداز بیستساله صورت گرفته بود که متأسفانه ابتر ماند و به نتیجه نرسید. برنامهای که در آن پیشبینیشده بود که ایران قدرت برتر منطقه شود که این موضوع قطعاً دور از دسترس نبود اما با روی کار آمدن دولت نهم و دهم موضوع بهصورت کامل رها شد.
در انتهای این مراسم غلامرضا مدبری فر، منصور صوفی، احمد آقاجانی، مهدی علیزاده، فاطمه شعاع شرق، رجبعلی محمدنژاد، نعمت اله اکبری، فاطمه دین آرا، زهرا علیزاده، عظیم مدیری، سمیه باقری، فریدون داوری به عنوان اعضای این حزب در استان گیلان معرفی شدند.
ارسال دیدگاه