سردرگمی رحمانی فضلی با افزایش موج مخالفت با حضور استاندار غیر بومی در گیلان؛

آیا وزیر کشور تسلیم عزم عمومی گیلانی ها می شود؟

حرف تازه – قرار بود استانداری غیر بومی به گیلان بیاید. ظاهرا مصطفی سالاری استاندار بوشهر به عنوان استاندار آینده گیلان انتخاب شده بود؛ گزینه ای که ظاهرا مورد علاقه رحمانی فضلی و شخص رییس جمهور است. این بار دغدغه های برخی مسئولین عالی رتبه استان و پیگیری های شبانه روزی برخی رسانه ها باعث […]

حرف تازه – قرار بود استانداری غیر بومی به گیلان بیاید. ظاهرا مصطفی سالاری استاندار بوشهر به عنوان استاندار آینده گیلان انتخاب شده بود؛ گزینه ای که ظاهرا مورد علاقه رحمانی فضلی و شخص رییس جمهور است. این بار دغدغه های برخی مسئولین عالی رتبه استان و پیگیری های شبانه روزی برخی رسانه ها باعث شد موجی در مقابل این جریان شکل بگیرد. یک روز نمایندگان مخالفتشان با گزینه غیربومی را اعلام می کردند و یک روز احزاب و فعالین سیاسی و اجتماعی و…

در بحبوحه این تحرکات از گوشه و کنار خبرهای ناامید کننده ای برای حامیان استاندار بومی به گوش می رسید. برخی تصمیمات را قطعی می دانستند و برخی هم معتقد بودند ۹۹درصد راه استانداری سالاری در گیلان طی شده است. اما این پایان کار نبود. این بار موج مردمی به سوی افول نرفت و هرروز تشدید و تقویت شد تا زمزمه های حضور سالاری را کمی تضعیف کند. تحرکات اجتماعی در گیلان و به خصوص در فضای مجازی رفته رفته بیشتر شد و عملا رحمانی فضلی در دوراهی تسلیم یا بی اعتنایی قرار گرفت.

وزیر کشور قطعا بهتر از هر کسی می داند که شاید مردم گیلان پس از روی کار آمدن سالاری به خاطر توسعه استانشان هم که باشد، هرگز سنگ اندازی نکنند اما حداقل دلشان با این استاندار نیست و همین موضوع هم روند توسعه استان گیلان را کند می کند و هم نگاه مردم به دولت را توام با یاس و ناامیدی خواهد کرد؛ آن هم در استانی که یکی از بالاترین درصد آرا را به نام روحانی به صندوق های رای ریخته است و قطعا توقع مردمانش برای پذیرش خواسته های به حقشان نسبت به بسیاری از استان ها بیشتر شده است.

او باید به این نکته توجه داشته باشد که حضور سالاری و حتی بسیاری از گزینه های غیربومی دیگر در گیلان با مخالفت های فراوانی همراه خواهد بود؛ مخالفت هایی مثل مخالفت نماینده ولی فقیه در گیلان و تمامی نمایندگان استان… نوبخت هم به عنوان معاون رئیس جمهور و سخنگوی دولت و به عنوان تنها گیلانی حاضر در کابینه چندان موافق با این تصمیم به نظر نمی رسد. فضای اجتماعی و رسانه ای هم برای حضور سالاری اصلا فراهم نیست و این مسائل کار را برای سالاری سخت و سخت تر خواهد کرد.

باید دید نهایتا رحمانی فضلی و البته رئیس جمهور پس از آنکه سهم گیلانی ها در کابینه افزایش نیافت این بار آیا با بی اعتنایی به خواسته مردم گیلان یکی از بزرگترین استان های حامی خود را تبدیل به یکی از منتقد ترین استان ها خواهند کرد یا با تسلیم در برابر عزم عمومی مردم گیلان و انتخاب استانداری متخصص و بومی، بار دیگر بارقه امید را در این استان خسته از بی مهری می تابانند؟

هرچند تصمیم رحمانی فضلی برای استاندار بومی در گیلان هم او را در دوراهی دیگری بین نوبخت و جهانگیری و گزینه های مدنظر آنان خواهد گذاشت. البته انتخاب در آن دو راهی قطعا طیف های کمتری را از او آزرده خاطر خواهد کرد و هرکدام که باشد نتایج مثبت فراوانی را به همراه خواهد داشت…