برای گذار کم هزینه به دموکراسی مسیری غیر از اصلاح طلبی سراغ نداریم
ابراهیم اصغرزاده در نشست با اعضای جبهه اصلاحات گیلان گفت: برای گذار کم هزینه به دموکراسی مسیری غیر از اصلاح طلبی سراغ نداریم.
به گزارش قلم آزاد، نشست جبهه اصلاحات گیلان با سخنرانی دکتر ابراهیم اصغرزاده، دبیر کل انجمن اسلامی مهندسان ایران، حول محور تحولات اخیر منطقه و اثرات آن بر آینده سیاست خارجی کشور در رشت برگزار شد.
در این نشست دبیر کل انجمن اسلامی مهندسان ایران اصلیترین آلترناتیو برای اداره کشور را اصلاح طلبی دانست و اذعان کرد: برای گذار به دموکراسی از مسیری به دور از خشونت و کم هزینه، راهبردی غیر از اصلاح طلبی سراغ نداریم.
ابراهیم اصغرزاده در ادامه عنوان کرد: در خاورمیانه همیشه حکومتها از ترس سقوط متوسل به حکومتهای موازی میشوند. یعنی نیروهای غیررسمی که در حوزههای فرهنگی و سیاسی دخالت میکنند. در ایران نیز سالها بعد از انقلاب، حکومت موازی وارد بدنه سیستم شد و دولت موازی و دولت سایه شکل گرفت که بودجه کشور را میبلعند.
وی همچنین اذعان داشت: هسته سخت قدرت برای حفظ هژمونی، سیاست ژئوپولتیک شیعه را ایجاد کرد و با نفوذ در کشورهایی چون یمن، سوریه و… سعی کرد تا به «جامعه شیعه» مشروعیت بخشی دهد و باعث حفظ منافع ملی گردد.
اصغرزاده گفت: دو روش مهم که میتوانیم به وسیله آنها مردم را به سمت حمایت همه جانبه از نظام سوق دهیم، تجدید نظر در سیاستهایی است که تا امروز ثابت شده که نتیجهبخش نبوده، خصوصا در بخش سیاست خارجی و همچنین بهبود وضعیت اقتصادی.
وی افزود: از پزشکیان و پروژه وفاقاش حمایت میکنیم و سیاست ما در قبال دولت چهاردهم سیاست اتحاد و انتقاد است. اما به ایشان هم گفتهایم که وفاق، دست کم دو طرف دارد؛ متولی وفاق در طرف مقابل شما کیست و این باید مشخص شود.
اصغرزاده با اشاره به سیاست اتحاد و انتقاد اصلاحطلبان در قبال پزشکیان خاطرنشان کرد: هنوز برای نقد اساسی عملکرد دولت زود است و دستکم تا یک سال منتظر میمانیم تا پزشکیان برنامههایش را به پیش ببرد و در این راه از او حمایت میکنیم.
دبیرکل انجمن اسلامی مهندسان ایران ادامه داد: رییسجمهور باید بداند برای وفاق چه سهمی از قدرت و دولت را دارد؛ به طور مثال همانطور که امام خمینی فرماندهی کل قوا را به مرحوم هاشمی داد شما نیز از رهبری بخواهید فرماندهی کل قوا را به شما بدهند تا شما بتوانید به نیروی انتظامی دستور بدهید، نه اینکه وزیرکشور کابینه شما مجبور باشد با خواهش از سردار رادان بخواهد که اجرای قانون حجاب را به تعویق بیاندازد.
ابراهیم اصغرزاده در پایان خاطرنشان کرد: رییسجمهور قدرت دوم کشور است و باید به این قدرت واقف باشد؛ شورای امنیت ملی برای امنیت ملی است؛ نه اینکه مسایلی چون فیلترینگ یا لایحه حجاب را به آنجا ببرید و تصمیم بگیرید. پزشکیان رییسجمهور است، نه رییس «اداره جمهوری» و باید بتواند در اموری که قانون به او محول کرده تصمیم بگیرد.
منبع: حکایت گیلان
ارسال دیدگاه